Η Elizabeth McCormick θα σας διδάξει πώς να πετάτε κατά τη διάρκεια του Rocks Talk #RocksDigital 2022

1
Η Elizabeth McCormick θα σας διδάξει πώς να πετάτε κατά τη διάρκεια του Rocks Talk #RocksDigital 2022

Η Elizabeth McCormick θα σας διδάξει πώς να πετάτε κατά τη διάρκεια του Rocks Talk #RocksDigital 2022Ένας διακοσμημένος πιλότος ελικοπτέρου Black Hawk του αμερικανικού στρατού, Ελίζαμπεθ ΜακΚόρμικ, CSP, CW2 (RET) πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση, διοίκηση και έλεγχο, άκρως απόρρητες αποστολές πληροφοριών και μετέφερε κυβερνητικούς VIP υψηλού επιπέδου, μεταβαίνοντας από τη στρατιωτική της θητεία στην εταιρική διαχείριση στη δημόσια ομιλία. Η Elizabeth είναι μια περιζήτητη Motivational Keynote Speaker που ανακηρύχθηκε ως ένας από τους 30 κορυφαίους κινητήριους ομιλητές στον κόσμο και μια αυθεντία στον τομέα της ηγεσίας, επί του παρόντος #4 στη λίστα με τους “Leadership Experts to Follow Online”.

Οι γνώσεις της για θέματα ηγεσίας, στρατιωτικών και βετεράνων είναι ιδιαίτερα περιζήτητες από τα μέσα ενημέρωσης. Βλέπεται συχνά στα ABC, CBS, NBC, FOX, CW, στη Wall Street Journal και ήταν ζωντανά στο CNN για ένα τμήμα για ατυχήματα με ελικόπτερο. Το βιβλίο της προσωπικής ανάπτυξης, «The PILOT Method: The Five Elemental Truths to Leading Yourself in Life!», πρέπει να διαβαστεί μαζί με τα 19 επαγγελματικά βιβλία της στη σειρά Soar 2 Success σχετικά με θέματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας. Το 20ο βιβλίο της, «Just FLY!», αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022.

Από τα πολλά στρατιωτικά της βραβεία, είναι πιο περήφανη που κέρδισε το Σήμα Αεροπόρου Στρατού, το Μετάλλιο Αξιότιμης Υπηρεσίας και το Μετάλλιο Ανθρωπιστικής Υπηρεσίας. Το 2011, η Ελίζαμπεθ έλαβε τον Έπαινο Βετεράνων του Κογκρέσου των ΗΠΑ για την προσφορά της στη χώρα και την κοινότητά της ως βετεράνος με ειδικές ανάγκες.

Η Elizabeth εμπνέει το κοινό, μοιράζοντας τα πρωτοποριακά της μαθήματα από την αεροπορία σε μια αξέχαστη και προσανατολισμένη στη δράση παρουσίαση. Ως κορυφαία εκπαιδεύτρια ηγεσίας και κορυφαία ιδρυτικό μέλος της Maxwell Leadership Certified Team που ειδικεύεται στην ομιλία, είναι μια δυναμική και δυναμική κεντρική ομιλήτρια που αναζητείται για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Λεπτομέρειες παρουσίασης

Μόλις ΠΕΤΩ

Σε αυτή τη διαδραστική και συναρπαστική παρουσίαση υψηλής ενέργειας, η Elizabeth McCormick, CSP, σας διδάσκει πώς να πετάτε ένα ελικόπτερο. Μέσα από τις ανατροπές και τις στροφές των εμποδίων που ξεπέρασε, η Ελισάβετ θα σας εμπνεύσει να πετάξετε στα ύψη στη ζωή σας, την παρουσία σας στο διαδίκτυο – και στην επιχείρησή σας.

Βασικά συμπεράσματα:

  • Ανακαλύψτε την αρχή #1 επιτυχίας μαθαίνοντας να πετάτε με ελικόπτερο (ΝΑΙ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα μάθετε πώς να ΠΕΤΑΣΤΕ!)
  • Αυξήστε την επίγνωσή σας για την απόδοσή σας και πώς εμφανίζεστε σε καθημερινή βάση.
  • Εμπνευστείτε για να ανεβείτε σε μεγαλύτερο επίπεδο επιτευγμάτων.

#RocksDigital 2022, 30 Ιουνίου, ο @pilotspeaker θα σας διδάξει πώς να πετάτε στο #SMDay
Κάντε κλικ στο Tweet


Μάθετε να πετάτε στα ύψη στο Rocks Digital 2022!

Ετοιμαστείτε να απογειωθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της εμπνευσμένης παρουσίασης του Rocks Talks και επιτύχετε βελτιωμένη απόδοση στην επιχείρηση και τη ζωή σας. Εγγραφείτε για το 2022 Rocks Digital Marketing Conference σήμερα!

ΥΓ Για παρακολούθηση όλων των ανακοινώσεων & ειδήσεων του συνεδρίου εδώ είναι ο σύνδεσμος της κατηγορίας.

The post Η Elizabeth McCormick θα σας διδάξει πώς να πετάτε κατά τη διάρκεια του Rocks Talk #RocksDigital 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Rocks Digital.

Schreibe einen Kommentar