Η CJ λανσάρει το Industry-First On-Demand Competitive Benchmarking Suite: Πώς η Διαφήμιση Εμπειρίας την αξιοποιεί για Πελάτες Διαχείρισης Συνεργατών

25
Η CJ λανσάρει το Industry-First On-Demand Competitive Benchmarking Suite: Πώς η Διαφήμιση Εμπειρίας την αξιοποιεί για Πελάτες Διαχείρισης Συνεργατών
Η CJ λανσάρει την Industry-First On-Demand Competitive Benchmarking Suite
Η CJ λανσάρει την Industry-First On-Demand Competitive Benchmarking Suite

Η CJ, παγκόσμιος ηγέτης στη διαφημιστική τεχνολογία, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του κλάδου Κατ‘ απαίτηση ανταγωνιστική σουίτα συγκριτικής αξιολόγησης. Αυτό το καινοτόμο εργαλείο επιτρέπει στους διαφημιστές να παρακολουθούν και να συγκρίνουν την απόδοση των καμπανιών τους με εκείνες των ανταγωνιστών τους σε πραγματικό χρόνο.

Η σουίτα ανταγωνιστικής συγκριτικής αξιολόγησης κατ‘ απαίτηση χρησιμοποιεί το εκτεταμένο δίκτυο εκδοτών και διαφημιζόμενων της CJ για να παρέχει στους διαφημιστές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας τους. Οι διαφημιστές μπορούν να δουν πώς οι καμπάνιες τους συγκεντρώνονται σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους όσον αφορά τις βασικές μετρήσεις, όπως τα κλικ, οι μετατροπές και το κόστος ανά απόκτηση.

Ένα από τα βασικά οφέλη αυτού του εργαλείου είναι ότι επιτρέπει στους διαφημιστές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις καμπάνιες τους σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, εάν ένας διαφημιζόμενος δει ότι η καμπάνια του δεν αποδίδει τόσο καλά όσο αυτή του ανταγωνιστή του, μπορεί γρήγορα να κάνει προσαρμογές για να βελτιώσει τα αποτελέσματά του. Αυτό το επίπεδο ευελιξίας και ευελιξίας είναι ουσιαστικό στο σημερινό τοπίο ψηφιακής διαφήμισης με γρήγορο ρυθμό.

Εκτός από την παροχή πολύτιμων πληροφοριών στους διαφημιζόμενους σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας τους, η σουίτα ανταγωνιστικής συγκριτικής αξιολόγησης κατ‘ απαίτηση προσφέρει επίσης μια σειρά από επιλογές προσαρμογής. Οι διαφημιστές μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένους ανταγωνιστές για παρακολούθηση, καθώς και να επιλέξουν τις μετρήσεις και τις χρονικές περιόδους που θέλουν να αναλύσουν. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής επιτρέπει στους διαφημιστές να εστιάζουν στα δεδομένα που είναι πιο σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους και στόχους τους.

Συνολικά, η σουίτα ανταγωνιστικής συγκριτικής αξιολόγησης κατ‘ απαίτηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να παρακολουθούν και να συγκρίνουν την απόδοση της καμπάνιας τους με τους ανταγωνιστές τους σε πραγματικό χρόνο. Με το εκτεταμένο δίκτυο εκδοτών και διαφημιζόμενων και το εύρος επιλογών προσαρμογής, αυτό το εργαλείο είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύτιμος πόρος για τους διαφημιστές που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες τους και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ως εταιρεία διαχείρισης θυγατρικών, η Experience Advertising αναζητά πάντα τρόπους για να βοηθήσει τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες τους και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα. Γι‘ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρόσφατη κυκλοφορία της ανταγωνιστικής σουίτας συγκριτικής αξιολόγησης κατά παραγγελία της CJ.

Αυτό το καινοτόμο εργαλείο μας επιτρέπει να παρακολουθούμε και να συγκρίνουμε την απόδοση των καμπανιών των πελατών μας με εκείνες των ανταγωνιστών τους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοση των καμπανιών των πελατών μας και μας επιτρέπει να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το πώς να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά τους.

Αξιοποιούμε την ανταγωνιστική σουίτα συγκριτικής αξιολόγησης κατά παραγγελία με διάφορους τρόπους για τους πελάτες διαχείρισης συνεργατών μας στο CJ.com. Πρώτον, το χρησιμοποιούμε για την παρακολούθηση βασικών μετρήσεων, όπως τα κλικ, οι μετατροπές και το κόστος ανά απόκτηση. Αυτό μας επιτρέπει να βλέπουμε την απόδοση των καμπανιών των πελατών μας σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους και να προσδιορίζουμε τυχόν τομείς στους οποίους ενδέχεται να έχουν χαμηλή απόδοση.

Εκτός από την παρακολούθηση βασικών μετρήσεων, χρησιμοποιούμε επίσης την ανταγωνιστική σουίτα συγκριτικής αξιολόγησης κατά παραγγελία για να προσαρμόσουμε τα δεδομένα που βλέπουμε. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή συγκεκριμένων ανταγωνιστών για παρακολούθηση και την επιλογή των μετρήσεων και των χρονικών περιόδων που θέλουμε να αναλύσουμε. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής μας επιτρέπει να εστιάσουμε στα δεδομένα που είναι πιο σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους και στόχους των πελατών μας.

Συνολικά, η σουίτα ανταγωνιστικής συγκριτικής αξιολόγησης κατ‘ απαίτηση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μας βοηθά να βελτιστοποιούμε τις καμπάνιες των πελατών μας και να επιτυγχάνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε αυτό το εργαλείο για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν CJ.com.

Schreibe einen Kommentar