Η Charlotte προστίθεται στη λίστα μας με τους νικητές των βραβείων των ΗΠΑ!

5
Η Charlotte προστίθεται στη λίστα μας με τους νικητές των βραβείων των ΗΠΑ!

Χάρη στα γραφεία μας στο Ντάλας και στο Σικάγο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε ότι η τοποθεσία μας στο Charlotte έχει επίσης ονομαστεί ως η καλύτερη και πιο φωτεινή εταιρεία για εργασία για τον νικητή.

Οι συνάδελφοί μας στη Βόρεια Καρολίνα έχουν αναγνωριστεί για το εύρος των παροχών των εργαζομένων που προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένων των πρώιμων τελειωμάτων ευεξίας, ώστε το προσωπικό να μπορεί να επικεντρωθεί στη δική του σωματική και ψυχική υγεία, καθώς και δωρεάν μαθήματα γιόγκα και άσκησης και υποστήριξη σε θέματα όπως η διατροφή και τα οικονομικά.

«Αυτά τα βραβεία είναι μια ανταμοιβή για τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο χώρο εργασίας για όλους», δήλωσε ο Rowan O’Grady, Πρόεδρος της Αμερικής στο Frank Recruitment Group. «Ενώ μπορεί να έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα ως επιχείρηση τους τελευταίους 12 μήνες, η εταιρεία μας είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Οι άνθρωποι έχουν πραγματικά σημασία εδώ».

Τα βραβεία Best and Brightest, στα οποία περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η T-Mobile, η Blackberry και η Aldi μεταξύ των πρώην νικητών της, απονέμονται από την National Association for Business Resources. Αναγνωρίζουν επιχειρήσεις σε όλες τις ΗΠΑ που έχουν επιδείξει εξαιρετικές πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού και δέσμευση να προσφέρουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους τους.

«Οι νικητές του 2022 οργανισμοί έχουν ξεχωρίσει σε απρόβλεπτους καιρούς και έχουν αποδείξει ότι είναι εργοδότης της επιλογής τους», δήλωσε η Jennifer Kluge, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του NABR και του The Best and Brightest Program. «Συνεχίζουν να κρατούν τις ανάγκες των εργαζομένων τους πρώτα και να παρέχουν προνόμια που περιλαμβάνουν ανάπτυξη, ευημερία, ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ανταμοιβές και αναγνώριση. Επιπλέον, αυτές οι νικήτριες εταιρείες προσφέρουν μια φανταστική εργασιακή κουλτούρα και περιβάλλον στο χώρο εργασίας που προσελκύει και διατηρεί ανώτερους υπαλλήλους».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τη Charlotte να αναγνωρίζεται επίσης ως ένας εξαιρετικός τόπος εργασίας», πρόσθεσε η Zoë Morris, Πρόεδρος της Frank Recruitment Group. «Η στρατολόγηση μπορεί να είναι ένα περιβάλλον υψηλής πίεσης και ενώ είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να ευδοκιμήσουν, θέλουμε επίσης να βεβαιωθούμε ότι υποστηρίζονται για να είναι ο καλύτερος εαυτός τους. Σημαίνει πάρα πολύ να βλέπουμε ότι όσοι είναι εκτός του οργανισμού μας μπορούν να δουν τι κάνουμε για να γίνει αυτός ένας οργανισμός με πρώτους ανθρώπους».

«Αυτό που θα προσθέσω είναι ότι δεν βλέπουμε αυτά τα βραβεία ως το τέλος της ιστορίας για κανέναν υπάλληλο της Frank Recruitment Group σε μεγάλο βαθμό. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό το καλύτερο μέρος για να δουλέψουμε όσο μπορούμε, και δεσμευόμαστε να βρούμε περισσότερους νέους καινοτόμους τρόπους για να το κάνουμε αυτό».

Οι νικητές οργανισμοί αξιολογούνται από μια ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία για να μετρηθεί η επιτυχία τους σε διάφορους τομείς, όπως αμοιβές, οφέλη, ευεξία, διαφορετικότητα, ισότητα και ένταξη, συνδυασμός επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, εμπλουτισμός εργαζομένων, δέσμευση και διατήρηση και κοινοτικές πρωτοβουλίες και εταιρική ευθύνη . Χρησιμοποιείται μια σειρά από μετρήσεις για να κριθούν εκείνες που στη συνέχεια ονομάζονται νικητές.

Το γκονγκ της Charlotte είναι το τελευταίο από μια μακρά σειρά βραβείων που έχει κερδίσει η Frank Recruitment Group σε όλο τον κόσμο, υπογραμμίζοντας την έμφαση που δίνει στη δημιουργία μιας θετικής κουλτούρας εργαζομένων.

Schreibe einen Kommentar