Η Braindate ανοίγει νέο γραφείο στο Παρίσι!

4
Η Braindate ανοίγει νέο γραφείο στο Παρίσι!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Braindate θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη ανοίγοντας ένα γραφείο στο Παρίσι.


Το 2021 ήταν μια συναρπαστική χρονιά ανάπτυξης για την Braindate. Μεγαλώσαμε από μια ομάδα 25 σε 50, ενσωματώνοντας λαμπρά μυαλά στην αποστολή μας να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ταπεινωμένοι και ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι η ανοδική μας πορεία μόνο συνεχίζεται.

Χάρη στην υποστήριξη του Γαλλικό Event Booster, κόμβος καινοτομίας και θερμοκοιτίδα για την κοινότητα εκδηλώσεων, θα ανοίξουμε τις δραστηριότητές μας στο Παρίσι. Αυτή η τελευταία επέκταση θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους Ευρωπαίους πελάτες μας και τους αξιότιμους χρήστες μας στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η δέσμευσή μας για τον μετασχηματισμό της μάθησης, παγκοσμίως

Η επέκταση μας φέρνει επίσης ένα βήμα πιο κοντά στην αποστολή μας. Ανυπομονούμε να μετατρέψουμε εκδηλώσεις, κοινότητες και οργανισμούς στην Ευρώπη σε οάσεις μάθησης από ομοτίμους. Στόχος μας είναι να δώσουμε σε κάθε άτομο το εργαλείο για να οικοδομήσει βαθύτερες συνδέσεις και να αισθάνεται ότι μπορεί να αξιοποιήσει τη γνώση των κοινοτήτων του.

Επικεφαλής της επέκτασης θα είναι η Alina Maizel, η επικεφαλής της Ευρώπης. Ως ένας από τους πρώτους υπαλλήλους της e180, η Alina έχει σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στη βιομηχανία εκδηλώσεων. Προηγουμένως Επικεφαλής Εμπειρίας και, στη συνέχεια, Επικεφαλής Προϊόντος για το χώρο οργάνωσης Braindate, η Alina έχει βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών και των χρηστών – από την έναρξη μιας εκδήλωσης μέχρι τα εργαλεία και την τεχνολογία που απαιτούνται για να ζωντανέψει μια αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε τι είχε να πει για την τελευταία της αποστολή:

«Η αποστολή μου είναι να κλιμακώσω τον αντίκτυπό μας για να ενδυναμώσουμε τους πολίτες, σε μια εντελώς νέα αγορά, να δουν τους εαυτούς τους ως πολύτιμους κατόχους γνώσης. Στους ανθρώπους αρέσει να βοηθούν άλλους και η μάθηση από ομοτίμους τους βοηθά να το κάνουν αυτό με αποτελεσματικό τρόπο. Δεδομένης της κατάστασης του κόσμου, πιστεύουμε ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ! Θέλουμε λοιπόν να φέρουμε αυτό το εργαλείο σε περισσότερες εκδηλώσεις, κοινότητες και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε οι σπουδαίες ιδέες των ανθρώπων να γίνουν πραγματικότητα».

Νέες αγορές, νέες λύσεις

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθάμε τους προγραμματιστές εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη να ενώσουν το εικονικό και ζωντανό κοινό τους με την πιο πρόσφατη υβριδική μας λύση και να δημιουργήσουν καλύτερες, πιο ελκυστικές εμπειρίες εικονικής σύνδεσης με την ολοκαίνουργια μορφή συνομιλίας, τη μορφή Braindate.

Τέλος, ανυπομονούμε επίσης να μάθουμε από τους νέους μας συνεργάτες για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία δύο νέων λύσεων: Braindate για Κοινότητες και Braindate για Οργανισμούς (ακολουθούν περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι!)

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας; Το ευρωπαϊκό μας τμήμα προσλαμβάνει! Δείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις μας.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που θα προσφέρουμε στην Ευρώπη; Θέλετε να φέρετε το Braindate στην επόμενη ευρωπαϊκή σας εκδήλωση; Γράψτε απευθείας στην Alina στο: [email protected]

Schreibe einen Kommentar