Η στρατηγική μάρκετινγκ που με πήγε από κανέναν σε κορυφαίο παράγοντα επιρροής σε παραγωγή… Να τι έκανα – Tanya Aliza

2
Η στρατηγική μάρκετινγκ που με πήγε από κανέναν σε κορυφαίο παράγοντα επιρροής σε παραγωγή… Να τι έκανα – Tanya Aliza

Τι κι αν μοιράζομαι το στρατηγική μάρκετινγκ αυτό μου τα άλλαξε όλα;

Είστε τυχεροί γιατί θα επιστρέψουμε στο 2013 όταν προσπαθούσα να δημιουργήσω την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο.

Περπατούσα για να το κάνω να λειτουργήσει και δοκίμασα ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥ έφτασαν σε εμένα που «φαίνονταν καλά»

Το τρελό ήταν ότι έκανα κύκλους για 3 ολόκληρα χρόνια σε αυτό το σημείο.

Εγγραφόμουν και παρακολουθούσα κάθε προπόνηση.

Προσπάθησα να αγοράσω διαφημίσεις Facebook και παρόλο που λειτούργησαν για λίγο, μόλις σταμάτησα να πληρώνω για αυτές, η ροή των δυνητικών πελατών ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ και επέστρεψα εκεί που ήμουν πριν ξεκινήσω.

ΚΑΙ… για να το ολοκληρώσω, κανείς δεν με έπαιρνε στα σοβαρά στην επιχείρησή μου.

Αν είχα μια νοοτροπία «παραίτησης», πιθανότατα θα την είχα βάλει και θα τα είχα παρατήσει.

Αλλά, αν με ξέρεις, είμαι πεισματάρης, είμαι Κριός και αυτό το κορίτσι δεν τα παρατάει!

Λοιπόν, τι έκανα;

Πιστεύω ότι αυτό το επεισόδιο του Wired To Crush είναι ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω κάνει, γιατί μοιράζομαι την ακριβή στιγμή που άλλαξαν ΟΛΑ για μένα και ΤΙ συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή.

Επίσης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ρίξτε μια ματιά στο ταξίδι μου στο Growing An Online Business – $0 έως $1.000.000

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την επωνυμία και την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο κερδίζοντας 2 φορές με συνέπεια;

Ετοιμαστείτε να το συντρίψετε!

Η στρατηγική μάρκετινγκ που με πήγε από κανέναν σε κορυφαίο παραγωγό επιρροής… Να τι έκανα – Επεισόδιο 283

Η στρατηγική μάρκετινγκ που με πήγε από κανέναν σε κορυφαίο παράγοντα επιρροής σε παραγωγή… Να τι έκανα

Εάν θέλετε να κάνετε περισσότερες πωλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιήστε τα αποδεδειγμένα πρότυπα λεζάντες που συμπληρώνουν το κενό για να προσελκύσετε περισσότερο ενδιαφέρον και πωλήσεις όταν δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτά τα πρότυπα υπότιτλων τελείωσες-4-εσάς έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν ένα θετικό συναισθηματικό έναυσμα για να κάνουν τους θεατές σας να „Αναλάβουν δράση“ και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας.
ΚΑΙ το καλύτερο είναι… Είναι ΔΩΡΕΑΝ για να τα αρπάξετε τώρα!

Λάβετε τις 38 ιδέες μου για λεζάντες με επίκεντρο τις πωλήσεις κάνοντας κλικ στο παραπάνω κουμπί 👆

Η στρατηγική μάρκετινγκ που με πήγε από κανέναν σε κορυφαίο παράγοντα επιρροής σε παραγωγή… Να τι έκανα

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν καυτά θέματα στο επεισόδιο που δεν θέλετε να χάσετε:

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε

  • (14:02) Πώς να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως τη φωνή της εξουσίας και να δημιουργήσετε μια άμεση αξιοπιστία, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερες πωλήσεις
  • (15:42) Αυτό είναι το μέρος που (πιστεύω) θα πρέπει να είναι η κύρια πλατφόρμα όπου δημοσιεύετε και δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας, ώστε να μην πεθαίνει ή να χαθεί ποτέ σε μια πολυσύχναστη ροή ειδήσεων.

Όταν δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχετε μια πολύ μικρή διάρκεια ζωής αυτής της ανάρτησης προτού ανακατευτεί μέχρι το τέλος της ροής ειδήσεων στη χώρα του ποτέ και κανείς δεν τη βλέπει πια.

Χρειάζεστε μια στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ που επιτρέπει στο περιεχόμενό σας να λειτουργεί συνεχώς για εσάς.

Σκεφτείτε το τελευταίο πράγμα που δημοσιεύσατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πόσο καιρό λειτούργησε αυτή η ανάρτηση για εσάς και την επιχείρησή σας, δημιουργώντας δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις; Μάλλον όχι πολύ.

  • (18:04) Αποκτήστε ΠΛΗΡΗ έλεγχο της προσοχής του κοινού σας, ώστε να μετατρέψετε περισσότερες πωλήσεις.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσπούν τόσο την προσοχή και συνήθως σε τραβάει σε 50 εκατομμύρια διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η ύπαρξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής μάρκετινγκ επιρροής είναι απαραίτητη.

Εάν κάποιος δει την ανάρτησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του αρέσει, οι πιθανότητες να λάβει πραγματικά μέτρα μαζί σας προτού αποσπαστεί η προσοχή του από μια άλλη ανάρτηση ή προτεινόμενο κύλινδρο, ένα χαριτωμένο βίντεο με σκύλο ή κάτι άλλο που εμφανιστεί μπροστά του είναι ελάχιστες.

  • (19:26) Πώς να δημιουργήσετε ένα σταθερό, σταθερό και σταθερό εισόδημα με μόχλευση.

Θα προτιμούσατε μερικές πετονιές στο νερό να λειτουργούν για εσάς… ή ένα ολόκληρο δίχτυ;

Προφανώς, ένα δίχτυ σωστά; Αυτό ακριβώς συμβαίνει και θέλω να μοιραστώ μαζί σας πώς να κάνετε το δικό σας δίκτυο να λειτουργεί για εσάς 24/7.

  • (22:31) Επιχειρηματική ασφάλεια και μακροζωία.

Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το είχε μοιραστεί κάποιος μαζί μου πριν από χρόνια.

Κάθε φορά που εφαρμόζω μια στρατηγική στην επιχείρησή μου, αναρωτιέμαι, πώς μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά μια φορά και να πληρωθώ για αυτό για πάντα!

Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο κατάφερα να δημιουργήσω το Ultimate TIME Freedom και μόχλευση στην επιχείρησή μου.

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο του Wired To Crush It with me και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στο δικό σας προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast εδώ.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε τους 38 λεζάντες κοινωνικών μέσων με εστίαση στις πωλήσεις.

Αυτά τα πρότυπα υπότιτλων τελείωσες-4-εσάς έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν ένα θετικό συναισθηματικό έναυσμα για να κάνουν τους θεατές σας να „Αναλάβουν δράση“ και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας.

Η στρατηγική μάρκετινγκ που με πήγε από κανέναν σε κορυφαίο παράγοντα επιρροής σε παραγωγή… Να τι έκανα

Πόροι που αναφέρονται και άλλα που θα σας βοηθήσουν

Το ολοκαίνουργιο Masterclass της Tanya – Εγγραφείτε εδώ

Η Tanya έχει δημιουργήσει μια 7ψήφια επωνυμία και επιχείρηση, 100% διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ Masterclass, θα μοιραστεί μια πλήρη ανάλυση του τρόπου με τον οποίο δημιουργεί και προωθεί ΕΝΑ κομμάτι περιεχομένου την εβδομάδα που οδηγεί συνεπείς πωλήσεις.

Επεισόδιο 95 – 25 Ιδέες περιεχομένου για να κερδίσετε δέσμευση, ενδιαφέρον και πωλήσεις για την επιχείρησή σας – Μάθετε περισσότερα εδώ

Σε αυτό το επεισόδιο της τηλεόρασης Tanya Aliza, θα μοιραστώ μερικές ιδέες για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση και να κάνετε τους ανθρώπους να θέλουν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρηση, την υπηρεσία ή τα προϊόντα σας.

Επεισόδιο 225 – Πώς να βρείτε ιδέες περιεχομένου για μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσελκύουν τους καλύτερους πελάτες – Μάθετε περισσότερα εδώ

Σε αυτό το επεισόδιο της τηλεόρασης Tanya Aliza, θα μοιραστώ μαζί σας έναν πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να βρείτε εκπληκτικό περιεχόμενο που είναι τέλεια συνδυασμένο για να προσελκύσει τέλειους πιθανούς νέους αγοραστές.

Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας – Μάθετε περισσότερα εδώ

Εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο (όπως αυτό) που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να έχετε όλα αυτά θέση σε διαμέρισμα ενός Σαββατοκύριακου!

Γεγονός: οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν τις επωνυμίες με έναν ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από τις επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Αυτός είναι ο τομέας σας για να κρατήσετε την προσοχή του κοινού σας, να το εντυπωσιάσετε και να το οδηγήσετε να γίνει αγοραστής σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τη συζήτηση, ο ιστότοπος/ιστολόγιό σας είναι το μέρος για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

Μην μείνετε στη σκόνη χωρίς αυτό.

Wired To Crush It Community – Ελάτε μαζί μας εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 37.000+ Επιχειρηματίες!

Αποκτήσατε κάποια αξία από αυτό το επεισόδιο Podcast;

Ελπίζω να το κάνατε γιατί έβαλα την καρδιά μου να φροντίσω να εκπαιδεύεστε σε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ.

Θέλετε να το μοιραστείτε επειδή σας αρέσει να μοιράζεστε πολύτιμες πληροφορίες;

Κουμπί Facebook

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. ρώτησε η Αλίζα

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Ειδοποίηση Facebook για τις ΗΠΑ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε και να δημοσιεύσετε σχόλια στο FB!

Schreibe einen Kommentar