Η κριτική του Super Affiliate Network: Legit Course ή A Scam;

2
Η κριτική του Super Affiliate Network: Legit Course ή A Scam;

Διαθέτουμε μαθήματα διαδικτυακού μάρκετινγκ που εμφανίζονται συνεχώς και σας υπόσχονται γρήγορα και εύκολα μετρητά ενώ κοιμάστε. Αν αυτό ίσχυε πραγματικά, υποθέτω ότι δεν θα είχαμε τόσους πολλούς ανθρώπους κολλημένους σε δουλειές που δεν τους αρέσουν. Πιθανότατα σκέφτηκες το ίδιο πράγμα και γι‘ αυτό το βλέπεις διαφορετικό Κριτικές Super Affiliate Network για να μάθετε αν μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα με αυτό το μάθημα. Αυτό Αξιολόγηση Super Affiliate Network θα καθορίσει εάν πρόκειται για απάτη ή για νόμιμο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Μην τολμήσετε να συμμετάσχετε μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική. Σε έχω προειδοποιήσει!

Τι είναι το Super Affiliate Network;

TheSuperAffiliateNetwork.com ιδρύθηκε από τον Misha Wilson το 2015. Η έδρα τους βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Kihei της Χαβάης. Παρέχουν μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων βίντεο, διαδικτυακών σεμιναρίων και καθοδήγησης και καθοδήγησης ένας προς έναν που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους συνεργάτες του μάρκετινγκ να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο. Ενώ οι αρχικές προσφορές μαθημάτων περιλαμβάνουν μαθήματα νοοτροπίας και ψυχολογίας, μεταξύ άλλων, τα κύρια εργαλεία πωλήσεων που καλύπτονται από το Super Affiliate Network περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις σόλο διαφημίσεις.

Πώς λειτουργεί το Super Affiliate Network;

Το Super Affiliate Network έχει πολλά επίπεδα μελών κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης:

◦ Ένα «bootcamp» 21 ενοτήτων, 3 φάσεων που περιλαμβάνει μαθήματα νοοτροπίας, ψυχολογίας, μάρκετινγκ μέσω email, δημιουργίας λιστών, πωλήσεων, αυτοματισμού και παρακολούθησης.

◦ Καθοδήγηση ένας προς έναν με ειδικό προπονητή κάθε εβδομάδα

◦ Διαδικτυακή ομαδική καθοδήγηση κάθε εβδομάδα

 • Συνδρομή Premium: Πρόσβαση στο μάθημα Solo Ad Success Formula
 • Super Affiliate Monthly: Μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο βίντεο από τον Misha Wilson
 • Επαγγελματική Συνδρομή:

◦ Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα στη βασική συνδρομή, καθώς και τον τύπο επιτυχίας της σόλο διαφήμισης και:

◦ Προηγμένη εκπαίδευση σε ειδικά θέματα όπως το Authority Hacking, τα Συστηματικά Κέρδη, το Magnetic Selling Machine και άλλα

◦ Μηνιαίο Immersion Coaching

◦ Εβδομαδιαίο PRO Coaching με συμβουλές και κριτικές για τα υλικά σας

◦ Έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική ομάδα Facebook

◦ Πρόσβαση σε πρόσθετα προϊόντα που βρίσκονται σε εξέλιξη

 • Maui Intensive Mentoring:

◦ Μια αποκλειστική εκδήλωση 4 ημερών στο Μάουι της Χαβάης, διαθέσιμη μόνο σε 20 συμμετέχοντες ανά τρίμηνο. Περιλαμβάνει εκπαίδευση μάρκετινγκ σε διοχετεύσεις, διαδικτυακά σεμινάρια, μηχανήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ μέσω email κ.λπ.

◦ Περιλαμβάνει επίσης μια διασκεδαστική εκδρομή στη Χαβάη, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα, παρατήρηση φαλαινών κ.λπ.

 • Πρόγραμμα καθοδήγησης All-In: Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία ταξίδια στις συνεδρίες Maui Mastermind, όχι μόνο ένα.

Πόσο κοστίζει το Super Affiliate Network;

Το Super Affiliate Network προσφέρει διάφορα επίπεδα μελών με διαφορετικό κόστος για το καθένα. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στο κόστος συμμετοχής σε κάθε συνδρομή:

 • Βασική συνδρομή: 37 $ – 47 $ το μήνα (αν παραλείψετε τη δοκιμή 1,00 $, 30 ημερών, λαμβάνετε 37 $ το μήνα. Εάν αποφασίσετε να κάνετε τη δοκιμή 1,00 $, 30 ημερών, πληρώνετε 47 $ το μήνα μετά από αυτό)
 • Συνδρομή Premium: 97 $ εφάπαξ χρέωση
 • Super Affiliate Monthly: 47 $ εφάπαξ χρέωση
 • Επαγγελματική συνδρομή: 2497 $ εφάπαξ χρέωση
 • Maui Intensive Mentoring: 12.497 $ εφάπαξ
 • Πρόγραμμα καθοδήγησης All-In: Το κόστος δεν αναφέρεται, αλλά μπορείτε να περιμένετε να είναι πολύ πάνω από 15.000 $, καθώς είναι η συνδρομή στο υψηλότερο επίπεδο που προσφέρεται, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα παίρνετε στα άλλα επίπεδα συνδρομής.

Αν σας αρέσει η ιδέα να μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μάθημα μάρκετινγκ Διαδικτύου χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε χρήματα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε Πλούσιος Συνεργάτης. Η εκπαίδευση και τα εργαλεία είναι παρόμοια, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε ΔΩΡΕΑΝ χωρίς να ανησυχείτε για τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι, η σύγκριση και των δύο αυτών μαθημάτων είναι μια επιλογή, επειδή δεν έχετε τίποτα να χάσετε σε καμία περίπτωση.

Εάν δεν θέλετε να επενδύσετε σε μια επιχείρηση αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν άλλοι ιστότοποι που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε SurveyJunkie.com και Swagbucks.com τα οποία είναι επίσης ελεύθερα να δοκιμάσετε, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά σας.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με το Super Affiliate Network;

Ενώ το Super Affiliate Network έχει θετικές κριτικές και μαρτυρίες από άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν κερδίσει χρήματα με το πρόγραμμα, κατάσταση γνωστοποίησης εισοδήματος λέει μια διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με την κατάσταση εισοδήματός τους, το Super Affiliate Network έχει 2 μέλη με περισσότερα από έξι νούμερα, 10 μέλη με μέσο όρο 45k $/έτος, 50 μέλη που κερδίζουν λιγότερα από $10k/έτος και 40.000 μέλη που κερδίζουν λιγότερα από $500/έτος. Είναι σαφές ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών κερδίζει πολύ λιγότερα από το κόστος της ίδιας της ιδιότητας μέλους. Χάνουν χρήματα.

Δίνεται μεγάλη έμφαση στην προώθηση των μελών τους. Εάν θέλετε μια επιχειρηματική ευκαιρία όπου θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τις δυνατότητες κερδών σας, χωρίς να περιορίζεστε στην προώθηση μόνο μιας εταιρείας, τότε μπορεί να θέλετε να ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Αλλά αν δεν σας αρέσει η ιδέα να ξοδεύετε χρήματα για να βγάλετε χρήματα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε άλλες εναλλακτικές όπως π.χ SurveyJunkie.com & Swagbucks.com που σας επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα online χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Τι μας αρέσει στο Super Affiliate Network

Ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτά.

Ο Misha Wilson είναι ένα πραγματικό πρόσωπο

Πολλές φορές διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να επαληθεύσετε τους ιδρυτές, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ο Misha Wilson είναι νόμιμος και όλα του πληροφορίες μπορούν να επαληθευτούν. Καλό είναι λοιπόν να ξέρετε ότι έχετε να κάνετε με πραγματικό πρόσωπο και όχι με ψεύτικη περσόνα.

Καλή βαθμολογία BBB

Αν θέλετε να δείτε αυτούς τους τύπους βαθμολογίας, θα χαρείτε να μάθετε ότι έχουν α Βαθμολογία Β+ με το Better Business Bureau τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής.

Το Super Affiliate Network Παράπονα

Καμία επιχείρηση δεν είναι τέλεια, γι‘ αυτό ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα παράπονα και μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν πρόκειται για παραβίαση συμφωνιών ή όχι.

Κλιμακωτό Σύστημα Εκπαίδευσης

Οι ενότητες είναι κλιμακωτές, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε στις ενότητες εκπαίδευσης χωρίς να περάσετε ένα κουίζ και να κάνετε check-in με τον προπονητή σας. Αν και αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να καθοδηγήσετε αρχάριους, μπορεί να απογοητεύσει τους ανθρώπους που θέλουν να περάσουν το υλικό πιο γρήγορα. Δίνει επίσης στον προπονητή σας πολλές ευκαιρίες να αυξήσει τις πωλήσεις.

Περιορισμένες Ευκαιρίες Κέρδους

Για όσους σκέφτονται να εγγραφούν στο Super Affiliate Network όχι μόνο ως φοιτητής, αλλά ως συνεργάτης, τα ποσοστά προμήθειας μπορεί να φαίνονται καλά με την πρώτη ματιά. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μόνο 2 μέλη κάνουν περισσότερες από 6 φιγούρες με αυτό το σύστημα. Και η συντριπτική πλειοψηφία των θυγατρικών δεν κερδίζει περισσότερα από το κόστος του προγράμματος, επομένως χάνουν χρήματα στο The Super Affiliate Network κάθε μήνα, καθώς τα περισσότερα μέλη κερδίζουν μόνο κατά μέσο όρο $103 το χρόνο.

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν επιλογή για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μάρκετινγκ Διαδικτύου, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε Πλούσιος Συνεργάτης που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Για άλλες δωρεάν επιλογές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com .

Περιορισμένο Πεδίο Εκπαίδευσης

Το Super Affiliate Network έχει πολύ περιορισμένη εστίαση στο μάρκετινγκ μέσω email και στις σόλο διαφημίσεις. Αν και αυτά είναι αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ, αποτελούν ένα μικρό υποσύνολο μιας τεράστιας σειράς τεχνικών ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες τεχνικές για κάθε επιχείρηση. Δεν καλύπτει άλλες πτυχές μιας διαδικτυακής επιχείρησης, όπως το SEO ή το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και δεν καλύπτει υλικό για νεοφερμένους, όπως η επιλογή εξειδικευμένης θέσης ή έρευνας λέξεων-κλειδιών.

Ευτυχώς, Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι επικεντρώνεται στο πώς να αποκτήσετε δωρεάν επισκεψιμότητα και καλύπτει άλλες σημαντικές πτυχές όπως το SEO και την έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Είναι το Super Affiliate Network νόμιμο ή απάτη;

Δεν είναι απάτη, καθώς προσφέρουν νόμιμα εκπαίδευση και η εκπαίδευση έχει αξία. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία για έναν αρχάριο διαδικτυακό επιχειρηματία να μάθει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για να είναι επιτυχημένος. Και είναι μια καλή ευκαιρία για έναν συνεργάτη μάρκετινγκ να κερδίσει καλές προμήθειες; Η σύντομη απάντηση είναι ίσως.

Η εκπαίδευση εστιάζει μόνο σε ένα μικρό υποσύνολο του μάρκετινγκ θυγατρικών που είναι οι διαφημίσεις και το email marketing. Υπάρχουν και άλλες σημαντικές πτυχές, όπως το SEO και η δωρεάν επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τις οποίες δεν καλύπτουν.

Ως θυγατρική, φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σας, δεδομένης της δήλωσης αποποίησης εισοδήματος, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν αρκετά για να ανακτήσουν την αρχική τους επένδυση. Αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζετε αυτά που σας διδάσκουν, αν και περιορίζεται σε ορισμένες αρχές μάρκετινγκ.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας. Αλλά αν θέλετε μια άλλη επιλογή για να μάθετε για το μάρκετινγκ θυγατρικών, ίσως θελήσετε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι που είναι μια διαδικτυακή επιχειρηματική ευκαιρία που μπορεί να δοκιμαστεί ΔΩΡΕΑΝ.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το Super Affiliate Network. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Super Affiliate Network ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar