Η κλιμάκωση της τεχνολογίας Self-Pour για να διαταράξει τη βιομηχανία ποτών με τον Josh Goodman, ιδρυτή της PourMyBeer…

1
Η κλιμάκωση της τεχνολογίας Self-Pour για να διαταράξει τη βιομηχανία ποτών με τον Josh Goodman, ιδρυτή της PourMyBeer…

Επ. #155 – Στο σημερινό επεισόδιο podcast, μαζί μου είναι ο Josh Goodman, νικητής του βραβείου Inc. 5000, 2 φορές νικητής του βραβείου Entrepreneur 360 και ο ιδρυτής του PourMyBeer, μια εταιρεία με 300+ τοποθεσίες αυτο-χύσεως σε 23 χώρες. Ο Josh ανέπτυξε την ιδιόκτητη τεχνολογία self-pour της εταιρείας για να ωφελήσει τόσο τον πελάτη όσο και τον επιχειρηματία. Η εταιρεία επεκτείνεται επί του παρόντος με άλλα ποτά καθώς σιγά-σιγά μετονομάζεται σε PourMyBeverage.

Το PourMyBeer και το PourMyBeverage βοηθούν τους επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να αυξήσουν τις πωλήσεις δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα απόβλητα και μειώνοντας τις προκλήσεις προσωπικού.

Για εγκαταστάσεις που τροφοδοτούνται από την τεχνολογία self-pour, η λήψη ενός ποτού δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Οι επισκέπτες πλησιάζουν τον τοίχο της βρύσης με την καταχωρημένη κάρτα RFID ή το βραχιολάκι τους. Μόλις το σύστημα αναγνωρίσει την κάρτα, οι θαμώνες μπορούν να διαβάσουν για τα ποτά στο πάτημα. Όταν είναι έτοιμα να χύσουν, οι θαμώνες αρπάζουν ένα ποτήρι και αρχίζουν να χύνουν.

Συνολικά, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check-in και να αρχίσουν να ρίχνουν νερό σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το σύστημα χρεώνει ανά ουγγιά, επομένως οι πελάτες πληρώνουν μόνο για ό,τι ρίχνουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε όσα διαφορετικά ποτά θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού! Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή αξιοπιστίας και διαφάνειας στις τεχνολογικές και επιχειρηματικές πρακτικές της.

Πριν από την ίδρυση της PourMyBeer το 2009, ο Josh εργάστηκε στην ανάπτυξη επιχειρήσεων με τη Modis, μια εταιρεία στελέχωσης πληροφορικής. Ήταν υπεύθυνος για την οικοδόμηση της αγοράς του Μετρό της Βαλτιμόρης για την εταιρεία και δημιούργησε αρκετούς λογαριασμούς blue chip που μετέτρεψαν αυτή την αγορά από ανύπαρκτη σε κορυφαίο τμήμα παραγωγής σε διάστημα 24 μηνών.

Schreibe einen Kommentar