Η βιομηχανία Drone ψήφισε να αναγνωρίσει τον Υπεύθυνο Προγράμματός μας ως Impactor Industry Airwards. — Ίδρυμα Dronecode

3
Η βιομηχανία Drone ψήφισε να αναγνωρίσει τον Υπεύθυνο Προγράμματός μας ως Impactor Industry Airwards.  — Ίδρυμα Dronecode

Ο Υπεύθυνος Προγράμματός μας κερδίζει το βραβείο Airwards Industry Impactor.

Συγχαρητήρια στον διευθυντή του προγράμματος Ramón Roche για τη νίκη Βραβείο People’s Choice της Airwards για τον Industry Impactor. Χαιρόμαστε που σας έχουμε ανάμεσά μας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Επικροτούμε την αποφασιστικότητα και την προσπάθεια που επιδείξατε ενώ εργάζεστε για το Ίδρυμα Dronecode, υπερασπίζοντας τον σκοπό μας και την κοινότητα ανοιχτού κώδικα.

Σας ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε από πρώτο χέρι μάρτυρες της επιτυχίας σας.

Δρ Lorenz Meier
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ιδρυτής του PX4 Autopilot και Συνιδρυτής της Auterion.

Σχετικά με τα Airwards

Το Airwards είναι μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα βραβείων αφιερωμένη στον εντοπισμό, την αναγνώριση και την προάσπιση της θετικής χρήσης drone. Η πρώτη πλατφόρμα ψηφιακών βραβείων στο είδος της που υπερασπίζεται θετικές περιπτώσεις χρήσης drone διεθνώς, η Airwards είναι ανοιχτή σε μια σειρά ατόμων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων ειδικών drones που μεταμορφώνουν έναν κλάδο, startups που χρησιμοποιούν τεχνολογία drone για δημιουργικές λύσεις και μεγάλων εταιρειών που οδηγούν στην καινοτομία.

Οι νικητές πληρούσαν επιτυχώς τα κριτήρια του Airwards, με επίκεντρο:

  • Καινοτομία: προώθηση πρωτοποριακών ιδεών που αμφισβητούν με επιτυχία την αντίληψη του τι είναι και τι μπορεί να είναι ένα drone.
  • Υπευθυνότητα: αναγνώριση αυτής της βασικής πτυχής κάθε πτήσης drone για να υποστηρίξει τη νόμιμη συμπεριφορά ως πρότυπο βέλτιστης πρακτικής).
  • Εντυπωσιακές λύσεις στον πραγματικό κόσμο: ερώτηση: „Πώς τα drones κάνουν τη διαφορά;“ με την επίδειξη ποσοτικοποιήσιμων αποτελεσμάτων και πραγματικών λύσεων.

Οι κριτές του Airwards περιλαμβάνουν παγκόσμιους ηγέτες, εξέχοντες ειδικούς στα drone και ειδικούς του κλάδου που έχουν επιμεληθεί να αντικατοπτρίζουν το ποικίλο φάσμα της καινοτομίας και της απίστευτης δουλειάς που έχει επιτύχει η διεθνής βιομηχανία των drone. Δεσμεύονται να μοιράζονται θετικές περιπτώσεις χρήσης και διατομεακής γνώσης, εμπνέοντας διαφορετικές βιομηχανίες να συνεργάζονται και να καινοτομούν, διευκολύνοντας τις εμπορικές ευκαιρίες και εκπαιδεύοντας το ευρύτερο κοινό στα drones ως ασφαλείς λύσεις σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές των Airwards 20/21, επισκεφτείτε www.airwards.online/winners20-21/all.

Schreibe einen Kommentar