Η ανακάλυψη της Ντάλιας είναι εδώ! – Floret Flowers

1
Η ανακάλυψη της Ντάλιας είναι εδώ!  – Floret Flowers

Ειναι εδω! Η Floret Farm’s Ανακαλύπτει τις Ντάλιες βγαίνει επίσημα στον κόσμο, στα ράφια των βιβλιοπωλείων και στα χέρια σας. Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εμείς!

Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για τον ενθουσιασμό σας γύρω από αυτό το βιβλίο και που μας επευφημούσατε σε όλη τη διαδρομή. Καλλιεργώ ντάλιες για σχεδόν 20 χρόνια τώρα, και σε αυτό το διάστημα δεν έχω δει ποτέ άλλο λουλούδι να προκαλεί τόσο έντονη συναισθηματική ανταπόκριση σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Η Dahlia Mania είναι αληθινό πράγμα!

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του Ανακαλύπτοντας τις Ντάλιεςη Jill και εγώ γυρίσαμε ένα ειδικό βίντεο στο πεδίο των λουλουδιών:

Ήθελα επίσης να μοιραστώ λίγα περισσότερα για την κατασκευή του Ανακαλύπτοντας τις Ντάλιες και μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια για το πώς μοιάζει στην πραγματικότητα η δημιουργία ενός βιβλίου.

Όταν ξεκινήσαμε να γράψουμε αυτό το βιβλίο στις αρχές του 2019, πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο, ενημερωτικό και εμπνευσμένο βιβλίο για αυτό το αγαπημένο κομμένο λουλούδι.

Θέλαμε να γράψουμε το βιβλίο με ντάλια που θέλαμε να υπάρχει. Τα περισσότερα από τα βιβλία που σχετίζονται με τη ντάλια στο ράφι μου χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα. Είναι είτε άκρως τεχνικά, προσανατολισμένα προς τους καλλιεργητές που θέλουν να κερδίσουν βραβεία στις εκθέσεις της κοινωνίας της ντάλιας, είτε είναι βιβλία για τραπεζάκια σαλονιού, βαριά στις φωτογραφίες και ελαφριά στις πληροφορίες.

Όπως και τα δύο προηγούμενα βιβλία μας, θέλαμε να είναι και όμορφο και κατατοπιστικό. Θέλαμε να παρουσιάσουμε εμπεριστατωμένες, συγκεκριμένες πληροφορίες με απλό και κατανοητό τρόπο.

Αλλά το πιο σημαντικό, θέλαμε να μοιραστούμε τη συντριπτική ποικιλία και την ομορφιά ενός από τα πολύ αγαπημένα μου κομμένα λουλούδια.

ομάδα λουλουδιών που φυτεύει κονδύλους ντάλιας στο χωράφιχωράφι με ντάλιεςΣκεφτήκαμε ότι η συγγραφή ενός βιβλίου με ένα μόνο θέμα θα ήταν κατά κάποιο τρόπο ευκολότερη από ένα ευρύ θέμα όπως η καλλιέργεια ή η τακτοποίηση λουλουδιών.

Στο μυαλό μας, φαινόταν πολύ πιο απλό. Αλλά στην πραγματικότητα, το έργο αποδείχθηκε απίστευτα περίπλοκο και πολύ πολυεπίπεδο, επειδή κάναμε μια βαθιά βουτιά σε όλα τα πράγματα με τις ντάλιες.

Και η ενότητα Variety Finder του βιβλίου μας έβαλε σχεδόν στην άκρη καθώς φωτογραφίζαμε και γράφαμε περιγραφές για σχεδόν 600 μεμονωμένες ποικιλίες — ένα έργο που εργαζόμαστε επί σειρά ετών.

Στη συνέχεια, είχαμε το επίπονο έργο να περιορίσουμε τα αγαπημένα μας και να τα ταξινομήσουμε σε μια βελτιωμένη σειρά χρωμάτων, παρόλο που δεν εμπίπτουν σε απλές κατηγορίες.

ανακαλύπτοντας ντάλιες στημένες στα παρασκήνιαΤο βιβλίο αρχικά επρόκειτο να περιείχε μόνο 200 ποικιλίες, αλλά μετά την τεκμηρίωση τόσων εκπληκτικών ποικιλιών, δεν υπήρχε τρόπος να μειώσουμε τη λίστα τόσο σκληρά.

Έτσι, μετά από πολλή ικεσία και διαπραγματεύσεις, πήραμε τελικά τον εκδότη μας να αυξήσει τον αριθμό σελίδων, κάτι που μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε 360 ποικιλίες συνολικά.

Φτιάχνοντας το βιβλίο μας τέντωσε με πάρα πολλούς τρόπους — διανοητικά, συναισθηματικά και δημιουργικά, και υπήρξαν πολλές φορές που όλοι θέλαμε να ρίξουμε πετσέτα.

σιΤην ημέρα που κράτησα το έτοιμο βιβλίο στα χέρια μου, έκανα όλες τις συνεδρίες συγγραφής στις 4 το πρωί, φωτογραφίσεις το Σαββατοκύριακο όλο το καλοκαίρι και ατελείωτες ώρες επεξεργασίας που άξιζε τον κόπο.

ρύθμιση της ντάλιαςδιάταξη ντάλιας στο αχνό φως του ήλιου του στούντιο floretΤο πιο συναρπαστικό και ικανοποιητικό μέρος της δημιουργίας αυτού του βιβλίου είναι να γνωρίζεις ότι θα βοηθήσει να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει τους κηπουρούς σε όλο τον κόσμο και να βοηθήσει στη διάδοση της μαγείας της ντάλιας παντού.

Είναι μεγάλη τιμή να έχω την ευκαιρία να γράψω ένα βιβλίο και λόγω όλων των απίστευτων σχολίων που πήραμε από τους αναγνώστες από νωρίς, ξέρω ότι είναι το βιβλίο που ήθελες περισσότερο να γράψουμε στη συνέχεια.

Για περισσότερο από ένα μήνα, το Floret Shop έχει γεμίσει βουνά και βουνά από βιβλία. Έχω υπογράψει και η ομάδα έχει συσκευάσει περισσότερα από 15.000 προπαραγγελμένα αντίτυπα!

Μου αρέσει να φαντάζομαι όλα τα γραμματοκιβώτια που θα φτάσουν και όλους τους ενθουσιασμένους κηπουρούς να ανοίγουν το βιβλίο για πρώτη φορά!

Εάν δεν έχετε αγοράσει Ανακαλύπτοντας τις Ντάλιες ακόμα και θα θέλατε να παραγγείλετε ένα από το Floret Shopμόλις ανεφοδιάσαμε υπογεγραμμένα αντίγραφα.

Και αν έχετε ένα τοπικό ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο ή κατάστημα δώρων, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υποστήριξή σας τώρα. Ανακαλύπτοντας τις Ντάλιες είναι επίσης διαθέσιμο από τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης βιβλίων.

κουβάδες με ντάλιες στο άνθος το σούρουποουράνιο τόξο από επίπεδες ντάλιεςΈνα τεράστιο ευχαριστώ για την ενθουσιώδη υποστήριξή σας Ανακαλύπτοντας τις Ντάλιες. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους έστειλαν γλυκά μηνύματα, δημοσίευσαν εγκάρδιες κριτικές, μοιράστηκαν αναμνήσεις από ντάλια και προσωπικές ιστορίες και πρόσθεσαν ετικέτα #discoveringdahlias στο Instagram.

Είστε καταπληκτικοί!

Timmy η γάτα και τα χωράφια της χρυσής ντάλιας διάταξη

Schreibe einen Kommentar