Εύκολοι τρόποι για να βοηθήσετε τα παιδιά να κοιμηθούν μέσα

6
Εύκολοι τρόποι για να βοηθήσετε τα παιδιά να κοιμηθούν μέσα


Πώς να κάνετε τα παιδιά να κοιμηθούν από το CarrieThisHome.com


Τα παιδιά μου μένουν στα κρεβάτια τους κάθε το πρωί μέχρι τουλάχιστον τις 7 το πρωί. {Παρακαλώ μην με μισείτε που το λέω αυτό} Είναι επειδή είμαι σούπερ μαμά; {Έφτυσα τον καφέ μου γελώντας όταν το είπες} Όχι-I’m μακριά από το να είσαι σούπερ μαμά. Μήπως επειδή έχω τέλεια παιδιά; {τώρα γελάω ακόμα περισσότερο} Όχι. Είμαστε απλώς μια κανονική οικογένεια που έχει δοκιμάσει μερικά κόλπα που λειτούργησαν πολύ καλά. Τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται να μοιραστώ αυτούς τους εύκολους τρόπους για να βοηθήσω τα παιδιά να κοιμηθούν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη λογική!

Όταν τα παιδιά σας κοιμούνται, θα αποκτήσετε την ελευθερία να ξυπνάτε νωρίς και να κάνετε κάποια πράγματα πριν ξυπνήσουν. Ή μπορείτε να απολαύσετε λίγο περισσότερο ύπνο μόνοι σας. Η επιλογή είναι δική σου! Κάποια πρωινά γυμνάζομαι ή διαβάζω τη Βίβλο μου και προσεύχομαι ή γράφω. Οι πολυάσχολοι γονείς όπως εσείς πρέπει να έχετε λίγο χρόνο για να επενδύσετε στον εαυτό σας, ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας.

Πριν ξεκινήσουμε, θέλω απλώς να πω αυτό – Δεν είμαι ειδικός. Απλώς μοιράζομαι μερικά κόλπα και συμβουλές που λειτούργησαν για μένα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν και εσάς!

Εύκολοι τρόποι για να βοηθήσετε τα παιδιά να κοιμηθούν

Για τη δική σας διευκόλυνση, αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών προς προϊόντα που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τα παιδιά σας να κοιμηθούν λίγο αργότερα. Δείτε την πλήρη αποκάλυψή μου εδώ.

Χρησιμοποιήστε ένα Visual Cue

Μία από τις προκλήσεις του να κοιμηθούν τα παιδιά είναι ότι τα μικρά παιδιά συχνά δεν μπορούν να διαβάσουν ένα ρολόι. Δεν ξέρουν πότε είναι ώρα να σηκωθούν. χρησιμοποίησα αυτό παιδικό ρολόι ύπνου που ανάβει ένα φως που λέει στο παιδί πότε είναι εντάξει να σηκωθεί και δουλεύει! Βοήθησε να βάλω τα παιδιά μου σε ένα προβλέψιμο πρόγραμμα δίνοντάς μου περισσότερη ελευθερία.

Αγοράζοντας α ρολόι προπόνησης ύπνου αξίζει κάθε δεκάρα γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά σας να μένουν στο κρεβάτι τους περισσότερο τα πρωινά ενώ θα τα βάζετε σε ένα πιο προβλέψιμο πρόγραμμα. Αυτό θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για ύπνο, θα καλύψετε επιπλέον πράγματα ή απλώς θα απολαύσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας προτού σηκωθούν. Τα παιδιά που είναι σε πρόγραμμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κοιμηθούν περισσότερο και συχνά έχουν καλύτερη συμπεριφορά. Είναι μια επένδυση που θα αποδώσει περισσότερο ύπνο και λογική για όλους.

Κάντε το Σκοτεινό

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον στο δωμάτιο του παιδιού σας που να ενθαρρύνει τον ύπνο. Για να το πετύχετε αυτό, είναι απαραίτητο να διατηρείτε το δωμάτιο σκοτεινό. Εάν το δωμάτιο του παιδιού σας είναι σκοτεινό τις ώρες του ύπνου, θα είναι πιο πιθανό να κοιμηθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μερικές κουρτίνες που μπλοκάρουν το φως για να αποκλείσετε το φως του ήλιου κατά τις ώρες ύπνου. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης κουρτινών που μπλοκάρουν το φως είναι ότι βοηθούν στη διατήρηση της θερμότητας στο σπίτι το χειμώνα και κρατούν τον ζεστό αέρα έξω από το δωμάτιο το καλοκαίρι.

Αυτά είναι μια καλή συμφωνία αφού έρχονται με δύο πάνελ. Αυτό το πάνελ είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές χρωμάτων και οι κριτικές είναι καλές (έχετε υπόψη ότι πιθανότατα θα χρειαστείτε δύο πάνελ για να καλύψετε ένα παράθυρο)

Χρησιμοποιήστε White Noise

Ο λευκός θόρυβος είναι ένας φανταχτερός όρος για έναν σταθερό, χαμηλό θόρυβο σε ένα δωμάτιο. Ως μητέρα, το white noise έχει γίνει ένα από τα BFF μου! Χρησιμοποιώ αυτό καθαριστής αέρα και ήταν σωτήριο. Τα παιδιά μου αποκοιμιούνται με έναν συνεχή αλλά ήρεμο θόρυβο που βοηθά να αποκλείεται ο θόρυβος σε άλλα μέρη του σπιτιού μας, κάτι που με τη σειρά του τα βοηθά να κοιμηθούν.

Συμπερασματικά, η λήψη αυτών των τριών απλών βημάτων θα βοηθήσει να ενθαρρύνετε το παιδί σας να κοιμηθεί λίγο αργότερα. Φυσικά, δεν μπορώ να υποσχεθώ άμεσα αποτελέσματα, αλλά ξέρω ότι αυτό λειτούργησε πολύ καλά για τη δική μου οικογένεια. Ελπίζω να λειτουργήσει καλά και για το δικό σου.


Εύκολοι τρόποι για να βοηθήσετε τα παιδιά να κοιμηθούν, ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τη λογική σας από την CarrieThisHome com


Έχετε άλλους εύκολους τρόπους για να βοηθήσετε τα παιδιά να κοιμηθούν; Αν ναι, αφήστε μου ένα σχόλιο παρακάτω!

Schreibe einen Kommentar