Ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες διακοπές μας!

0
Ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες διακοπές μας!


Αύγ

23

Αυτή είναι μια συλλογική ανάρτηση. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Λοιπόν, το 2020 ήταν αρκετά δύσκολη χρονιά. Ευτυχώς, κανένας από την οικογένειά μου δεν έχει αρρωστήσει από το πανδημία κορωνοϊού. Και νιώθω ΤΟΣΟ ανακουφισμένος που κανένα από τα παιδιά μου δεν πηγαίνει ακόμα σχολείο (το να καταλάβω τους ήχους του διαδικτυακού σχολείου…δεν είναι διασκεδαστικό). Ωστόσο, η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Όπως όλοι οι άλλοι, έχουμε περιοριστεί στο σπίτι μας, τρελαινόμαστε λίγο και νιώθουμε λυπημένοι που τα σχέδια των διακοπών μας ξεπέρασαν το νερό. Αρχικά είχαμε προγραμματίσει να ταξιδέψουμε στη Σκανδιναβία ή την Κροατία φέτος…μετά μιλήσαμε για να πάμε στην Ισλανδία και να εξερευνήσουμε τα δυτικά φιόρδ…μετά μιλήσαμε για μερικές εβδομάδες στο Μάουι…αλλά με όλους αυτούς τους προορισμούς να βρίσκονται σε διάφορους στα στάδια του lockdown, έπρεπε να επανεξετάσουμε τα σχέδιά μας. Φυσικά, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχουν περιοριστεί τα ταξίδια, αλλά φίλε, είμαι ποτέ έτοιμος για διακοπές. Έτσι, καθώς όλοι νιώθουμε υγιείς, αποφασίσαμε ότι πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα ταξίδι το 2020! Δεδομένου ότι οι διεθνείς πτήσεις δεν είναι πραγματικά μια επιλογή αυτή τη στιγμή, και επειδή θα προτιμούσαμε να είμαστε σε εξωτερικούς χώρους, αποφασίσαμε (dun dun dun)…ένα οδικό ταξίδι στο Εθνικό Πάρκο!!! Στην αρχή, απογοητεύτηκα που δεν θα μπορούσαμε να πάμε κάπου πιο „επικό“ και μακρινό (έχουμε έναν τόνο πόντους πιστωτικών καρτών που είχαμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε για πτήσεις)…αλλά όπως έχω πάει σχεδιάζοντας το δρομολόγιό μας, είμαι όλο και πιο ενθουσιασμένος για το νέο σχέδιο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πανέμορφες, μας αρέσουν τα οδικά ταξίδια και το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μας εποχή για ταξίδια. Θα είναι καταπληκτικό! Αλλά το ταξίδι στην εποχή της Κορώνας σημαίνει εκεί είναι επιπλέον πράγματα για να σκεφτείτε. Εάν εξακολουθείτε να ελπίζετε να σχεδιάσετε μια απόδραση το 2020, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Εμπνευστήκαμε εν μέρει από τον αδελφό μου και τη γυναίκα του. Πήγαν στο Spokane για τον γάμο της αδερφής μου νωρίτερα αυτό το μήνα, ταξιδεύοντας μέσα από πολλά από τα ίδια εθνικά πάρκα που βάλαμε στο δρομολόγιό μας. Είπαν ότι ένιωθαν ασφαλείς και μπορούσαν να μείνουν αποστασιοποιημένοι και οι φωτογραφίες τους έμοιαζαν εκπληκτικές! Αυτό είναι φωτογραφία τους του Γκραν Κάνυον του Γέλοουστοουν.

Σκέψου Τοπικό

Δεν χρειάζεται να πάτε στο εξωτερικό για μια καλή στιγμή. Αυτήν τη στιγμή, είναι πιθανώς πολύ πιο ασφαλές να μένετε πιο κοντά στο σπίτι, οπότε γιατί να μην σκεφτείτε μια διαμονή στην περιοχή και τη χώρα σας; Σκεφτείτε ποιοι προορισμοί βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης από εσάς. Υπάρχουν παραλίες; Εθνικά πάρκα? Φίλους ή οικογένεια που μπορείτε να επισκεφτείτε με ασφάλεια;

Εξετάστε τους υπαίθριους προορισμούς

Με τα εστιατόρια και την ψυχαγωγία σε εσωτερικούς χώρους να είναι περιορισμένα, αυτή δεν είναι η χρονιά για να επισκεφτείτε μεγάλες πόλεις. Αντίθετα, σκεφτείτε υπαίθριους προορισμούς όπου μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς και να δείτε μερικά όμορφα αξιοθέατα. Εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε κακή επιλογή. Υπάρχει τόση φυσική ομορφιά στη χώρα μας, και πολλές παραλλαγές επίσης. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, μπορείτε να βρείτε ένα μέρος που να μοιάζει με ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο από το σπίτι σας. Όταν πήγαμε στο Bryce Canyon and Arches το 2016, θυμάμαι ότι οι κόκκινοι βράχοι ήταν τόσο εντυπωσιακοί και τελείως διαφορετικοί από την πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Κανονίστε τις θεραπείες ομορφιάς σας

Πολλοί από εμάς έχουμε εγκαταλείψει τις θεραπείες ομορφιάς και μαλλιών, τόσο επειδή τα σαλόνια ήταν κλειστά για λίγο όσο και επειδή μένουμε σπίτι τόσο πολύ! Αλλά με τις επιχειρήσεις ομορφιάς να ανοίγουν ξανά, οι διακοπές είναι μια καλή δικαιολογία για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να προγραμματίσετε ό,τι σας λείπει. Πριν φύγετε για το ταξίδι σας, κανονίστε να λάβετε μια θεραπεία που θα σας βοηθήσει να είσαι έτοιμος το καλοκαίρι και νιώστε σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα κερί, ένα κούρεμα, να φτιάξετε τα νύχια σας, ένα πεντικιούρ, να διαμορφώσετε τα φρύδια σας ή οτιδήποτε άλλο!

Έρευνα και κράτηση εκ των προτέρων

Αυτήν τη στιγμή, με οδηγίες αποστασιοποίησης και μειωμένη χωρητικότητα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εκ των προτέρων κρατήσεις για υπηρεσίες στις οποίες συνήθως πηγαίνατε. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από εστιατόρια έως δημόσια αξιοθέατα και αξιοθέατα. Ορισμένα μέρη με υψηλή βαθμολογία ενδέχεται να μην είναι καθόλου ανοιχτά, επομένως καθώς ερευνάτε τα κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε, φροντίστε να ελέγξετε ξανά εάν υπάρχουν κλειστά σημεία για τον Covid. Για παράδειγμα, στο Glacier, η ανατολική πλευρά του πάρκου είναι κλειστή–συμπεριλαμβανομένου του Many Glacier και μερικές από τις πιο εκπληκτικές απόψεις. Αυτό είναι απογοητευτικό, αλλά το να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων είναι πολύ καλύτερο από το να το ανακαλύψουμε μόλις είμαστε ήδη εκεί. Αυτήν τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας, να ελέγξετε για περιορισμούς για τον Covid και να κλείσετε εκ των προτέρων τυχόν μέρη που πρέπει να δείτε.

Βεβαιωθείτε ότι οι κρατήσεις έχουν δυνατότητα επιστροφής χρημάτων

Οι καιροί είναι απρόβλεπτοι αυτή τη στιγμή και δεν ξέρουμε αν διαφορετικές περιοχές ή πολιτείες θα εισέλθουν ξανά απαγόρευση κυκλοφορίας τρόπος. Επίσης, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κανείς από εμάς δεν θα αρρωστήσει (αν και φυσικά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε υγιείς). Έτσι προσπάθησα να βεβαιωθώ ότι οτιδήποτε κάναμε κράτηση θα μπορούσε να επιστραφεί. Εμείς δεν θέλουμε να βρεθούμε να πληρώνουμε για ξενοδοχεία ή αξιοθέατα που δεν μπορούμε καν να επισκεφτούμε. «Σχέδιο για το χειρότερο, ελπίδα για το καλύτερο», σωστά; Για να δώσετε στον εαυτό σας επιλογέςσυνιστώ να αναζητήσετε μέρη που επιτρέπουν γακύρωση μέχρι την προηγούμενη μέρα, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε τελικές αποφάσεις χωρίς να ανησυχείτε για χρήματα.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ΕΤΟΙΜΟΙ για μια απόδραση, ενώ κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε υπεύθυνοι και προετοιμασμένοι! Με κάποιο επιπλέον προγραμματισμό, πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα να έχουμε υπέροχες και αξέχαστες διακοπές το 2020.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Schreibe einen Kommentar