Ετικέτες κουτιού Cricut & ξύλινες επιγραφές · DIY

12
Ετικέτες κουτιού Cricut & ξύλινες επιγραφές · DIY

Small Space Coffee Station: Cricut Canister Labels & Wood Signs

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που γράφτηκε από εμένα για λογαριασμό της Cricut. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Οι σταθμοί καφέ έχουν γίνει trends εδώ και λίγο καιρό και φαίνεται να αποτελούν ουσιαστικό μέρος κάθε σπιτιού. Έχετε μια καφετιέρα, ένα δίσκο, μερικές κούπες και μερικές πινακίδες; Στη συνέχεια, έχετε έναν σταθμό καφέ! Μπορείτε να έχετε έναν καφέ/μπαρ κατάσταση οπουδήποτε στο σπίτι σας. Μην αφήσετε τα σχεδιαστικά σόου και τα blogs να σας αποθαρρύνουν! Κάντε το καλύτερο με τους πόρους σας και κάντε το δικό σας!

Ο καφές μου ήρθε τυχαία. Η σημερινή μας κουζίνα έχει πολύ λίγο χώρο πάγκου, που δεν άφησε χώρο για καφετιέρα. Έτσι αποφάσισα να τοποθετήσω την καφετιέρα μου στο δωμάτιό μου και να συνεχίσω να πιέζει. Μου άρεσε η ιδέα να το έχω στο δωμάτιό μου μιας και ο πρωινός καφές μου είχε γίνει ρουτίνα και δεν χρειαζόταν να βγω στην κουζίνα για να φτιάξω ένα φλιτζάνι. Πριν το καταλάβω, είχα έναν ολόκληρο καφέ, πρωινό, σνακ στη γωνία και δεν θα το είχα αλλιώς. Ήταν ωραίο να έχω έναν χώρο για τα αγαπημένα μου πράγματα που δεν χρειάζεται να μοιραστώ.

Πρόσφατα αποφάσισα να τελειώσω τον χώρο για να του δώσω μια αίσθηση καφέ. Αγόρασα ένα σετ κουτιών ψωμιού με κάνιστρο και μια συσκευή οργάνωσης τσαγιού για μια πιο καθαρή εμφάνιση. Δεν ένιωθα τις ετικέτες στο σετ κάνιστρου και δεν σκόπευα να τις χρησιμοποιήσω ως ετικέτες, έτσι με το Cricut μου, το διόρθωσα γρήγορα φτιάχνοντας τις δικές μου προσαρμοσμένες ετικέτες. Για να προσθέσω κάποια προσωπικότητα στον καφέ μου, δημιούργησα επίσης κάποια σημάδια για να εκφράσω τα συναισθήματά μου γύρω από τον καφέ. Ο καφές είναι σοβαρή υπόθεση. Αν δεν έχω το Cafe Bustelo και την κρέμα φουντουκιού μου, είναι πρόβλημα. Νιώθω σαν μια τέτοια ηλικιωμένη κυρία, αλλά όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε και εκτιμούμε τις ανέσεις μας.

Μεγαλώνοντας ως μικρό κορίτσι, θυμάμαι τυχαίες επισκέψεις στο σπίτι της θείας μου. Είχε πάντα στο δωμάτιό της μια στοίβα από αρωματικά τσάγια, σνακ κέικ και καραμέλες. Κρατούσε επίσης αρωματισμένες κρέμες καφέ τριγύρω. Αμαρέτο και Φουντούκι. Εκείνη, η μαμά μου και εγώ πηγαίναμε σε αυτό το αρτοποιείο που έδινε ανταμοιβές για κάθε αγορά. Έβγαζαν μια υποδοχή σε ένα φύλλο κάθε φορά και όταν ολόκληρο το φύλλο ήταν γεμάτο, θα έπαιρνες δωρεάν πράγματα. Θυμάμαι ότι φόρτωσα φρουτόπιτες Hostess και αυτά τα μεγάλα, αφράτα μάφιν με βατόμουρα. Θα έτρωγα μάφιν με blueberry μέχρι να αρρωστήσω. Τελικά έμαθα το μάθημά μου, αλλά και πάλι αγάπησα τα γλυκά. Ενώ δούλευα σε αυτό το έργο, πληροφορήθηκα ότι η θεία μου είχε δυστυχώς πεθάνει. Ήταν εκείνη τη στιγμή που συνειδητοποίησα πόση επιρροή είχε στη ζωή μου και αυτή η γωνιά είναι βασικά όλη της με την αισθητική μου. Νομίζω ότι θα ήταν περήφανη.

Ας μπούμε λοιπόν σε αυτήν την κατάσταση γωνιάς/σταθμού καφέ και τι έκανα για να το κάνω δικό μου.

Πριν

Έτσι έμοιαζε η γωνιά του καφέ μου πριν από το Cricut. Αποφάσισα να βάλω ετικέτα σε δύο από τα μικρά δοχεία για καφέ, καθώς συνήθως αγοράζω δύο κουτιά/πακέτα καφέ τη φορά. Το τρίτο κουτί που έβαλα ετικέτα για κρέμα σε σκόνη. Το δεύτερο „e“ με δημιούργησε δύο φορές πρόβλημα (ξέχασα να κολλήσω τη γραμματοσειρά.) οπότε απλά πήγα με τη λέξη „κρέμα“. Στην πραγματικότητα ταιριάζει καλύτερα στο κάνιστρο χωρίς τα „e“ και „r“ ούτως ή άλλως. Το κουτί ψωμιού έγινε το κουτί του «πρωινού» μου αφού σκοπεύω να κρατήσω μέσα δανέζικα, κουλούρια και μάφιν.

Υλικά που χρησιμοποίησα

Cricut Explore Air 2
Premium Vinyl™ – Αφαιρούμενο
StandardGrip Mat
Ταινία μεταφοράς
Εργαλείο βοτάνων
Ψαλίδι
4×4 Ξύλινα τετράγωνα
Ακρυλικό χρώμα βαρελιού Apple
Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Στο Cricut Design Space, έφτιαξα ετικέτες για το σετ κάνιστρου και τέχνη για τις ξύλινες επιγραφές. Η τέχνη «αγκάλιασμα σε κούπα» είναι από το Design Space. Κατέληξα να αλλάξω τη γραμματοσειρά για το „Πώς μπορώ να πάρω τον καφέ μου;“ σε ένα sans-serif γιατί ήταν πολύ δύσκολο να το ξεχορτάρω.

Ετικέτες κάνιστρου

Αφού το Cricut μου ολοκλήρωσε την κοπή, έκανα λίγο βοτάνισμα και μετά έβαλα ταινία μεταφοράς πάνω από το βινύλιο. Στη συνέχεια, αφαίρεσα ολόκληρο το φύλλο/έργο από το χαλάκι Cricut, έκοψα τις ετικέτες και τις έβαλα στα δοχεία και το κουτί ψωμιού.

Ξύλινα σημάδια

Επόμενο ήταν να εφαρμοστεί η τέχνη στα μπλοκ 4×4. Τα είχα βάψει και τα άφησα να στεγνώσουν πριν βάλω το βινύλιο. Ήταν εξαιρετικά εύκολο και στην τιμή του ενός ζώδιο, έχω δύο ολόκληρα, συν δύο που περισσεύουν. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε και τις δύο πλευρές για ποικίλα μηνύματα κατά τη διάρκεια των εποχών. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα κάνιστρα!

Μετά

Όταν ξυπνάω το πρωί, αυτό είναι που βλέπω. Είναι μια συνολική ατμόσφαιρα και μου αρέσει τόσο πολύ. Πρόσθεσα ένα μικρό σημάδι που πήρα από το Big Lots πάνω από την καφετιέρα, γιατί φαινόταν λίγο γυμνό. Μπορεί να μετακινήσω τα φυτά και να κρεμάσω μερικές κούπες από το ράφι και να τοποθετήσω τον οργανωτή τσαγιού μου, αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος. Ελπίζουμε αυτό το έργο να σας ενέπνευσε να γίνετε δημιουργικοί στους χώρους σας! Για περισσότερη έμπνευση για το Cricut, επισκεφθείτε inspiration.cricut.com και φροντίστε να χρησιμοποιείτε το hashtag #cricutathome όταν μοιράζεστε τα έργα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Έχετε κάνει κάποια διακόσμηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Μοιραστείτε αυτό που έχετε κάνει στα σχόλια.

Schreibe einen Kommentar