Εστιάστε σε ΕΝΑ μόνο πράγμα για να εκτοξεύσετε στα ύψη την κορυφαία γενιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

3
Εστιάστε σε ΕΝΑ μόνο πράγμα για να εκτοξεύσετε στα ύψη την κορυφαία γενιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Θέλω να μάθεις το μυστικό μου γενιά μολύβδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης?

Στην πραγματικότητα, τα επόμενα επεισόδια που έχουν προγραμματιστεί στην εκπομπή έχουν να κάνουν με αυτήν τη στρατηγική μάρκετινγκ…

Γιατί;

Γιατί, κατά τη γνώμη μου… Είναι η πιο ισχυρή στρατηγική που μπορείτε να εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας.
Ιστοσελίδα από το lemonlight.com:

  • Το 84% των ανθρώπων λένε ότι έχουν πειστεί να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία βλέποντας το βίντεο μιας επωνυμίας
  • Περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές λένε ότι το διαδικτυακό βίντεο τους βοήθησε να αποφασίσουν ποια συγκεκριμένη επωνυμία ή προϊόν να αγοράσουν.
  • Το 78% των επαγγελματιών μάρκετινγκ λέει ότι το βίντεο έχει βοηθήσει άμεσα στην αύξηση των πωλήσεων
  • Το 93% των επωνυμιών απέκτησαν νέο πελάτη λόγω ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ποια είναι λοιπόν η στρατηγική μάρκετινγκ… ΒΙΝΤΕΟ!

Ένα αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης πλαίσιο βίντεο που παράγει δυνητικούς πελάτες σαν ένα καλά λαδωμένο μηχάνημα.

Και αν σκέφτεστε, „Τάνια, είμαι τρομερά τρομοκρατημένος από το βίντεο!“

Καλά…

Οι άνθρωποι σε κάθε κλάδο προσπαθούν να τελειοποιήσουν τη δική τους γενιά μολύβδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςαλλά λίγοι χρησιμοποιούν ένα πραγματικό πλαίσιο μάρκετινγκ βίντεο για τη μετατροπή και την αύξηση των πωλήσεων.

Η οικοδόμηση μιας επιχείρησης απαιτεί δουλειά – αλλά αν είχατε μόνο λίγο χρόνο ή πόρους, θα ξόδευα όλο μου τον χρόνο φτιάχνοντας βίντεο (με συγκεκριμένο τρόπο), που προσελκύουν τη φυλή μου και κινούν τους ανθρώπους στη δράση.

Εδώ στο επεισόδιο #292, θα μάθετε μια από τις αγαπημένες μου στρατηγικές όσον αφορά τη δική μου γενιά μολύβδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςκαθώς αυτή η στρατηγική μετατρέπει έναν τόνο ΠΩΛΗΣΕΩΝ.

Γιατί ας το παραδεχτούμε, οι δυνητικοί πελάτες είναι καλοί, αλλά οι ΠΩΛΗΣΕΙΣ είναι καλύτερες!

Αν μπορούσα να εστιάσω σε ένα μόνο πράγμα για να εκτοξεύσω την κορυφαία γενιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης… Αυτό θα έκανα! – Επεισόδιο #292

Μείνετε συντονισμένοι για το Fearless Video Challenge που έρχεται την επόμενη εβδομάδα!

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε και να ακούσετε τα Apple PodcastsΕξώφυλλο Freebie

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου που δεν θέλετε να χάσετε:

(6:07) – Τι θα έκανα αν έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν για να αυξήσω τους πελάτες και τις πωλήσεις

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΟΜΒΑ: Εάν έχετε πολύ λίγο χρόνο ή πόρους, αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή μου για το πού να ξεκινήσετε με το δικό σας γενιά μολύβδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(9:39) – Πώς τα βίντεο επηρέασαν τη γενιά πελατών μου στα κοινωνικά μέσα… με ΜΕΓΑΛΟ τρόπο!

Το μάρκετινγκ βίντεο είναι το κλειδί για την αύξηση των πωλήσεων και την απόκτηση εμπιστοσύνης. Μιλάω για το ταξίδι μου και για το πώς χτίζω γρήγορα εμπιστοσύνη και σχέσεις, με ολοκαίνουργια άτομα που δεν έχω ξανασυναντήσει, και πώς τους μετατρέπω σε ενθουσιώδεις αγοραστές!

(13:49) – Η μεγαλύτερη δύναμή μου στην επιχείρησή μου… και η αδυναμία μου μπορεί να σας εκπλήξει!

Από το μάρκετινγκ βίντεο έως τη δημιουργία podcast, μέχρι το blogging, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε σε ποιο να εστιάσετε, αλλά εδώ είναι οι σκέψεις μου και ενημερώστε με εάν έχετε σχέση.

(15:45) Γιατί χρειάζεστε μια στρατηγική μάρκετινγκ βίντεο

Αν θέλετε να αυξήσετε τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις με το μάρκετινγκ βίντεο; Χρειάζεσαι στρατηγική. Σήμερα μπορείτε να εφαρμόσετε βίντεο μικρής μορφής ή βίντεο μεγάλης μορφής και είναι τόσο εύκολο να χαθείτε κάνοντας ΟΛΑ τα πράγματα για γενιά μολύβδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάθετε τι προτείνω σε όλους, αν μόλις ξεκινούν.

(17:23) – Γιατί πρέπει να έχετε ένα Freebie Funnel όταν δημιουργείτε περιεχόμενο στο διαδίκτυο… συμπεριλαμβανομένων βίντεο

Αν θέλετε περισσότερες αυτοματοποιημένες πωλήσεις για την επιχείρησή σας, μάθετε πώς χρησιμοποιώ τις διοχετεύσεις στην επιχείρησή μου και γιατί έχουν αλλάξει το παιχνίδι με το γενιά μολύβδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Αποτελέσματα.

Ο στόχος αυτού του επεισοδίου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με την ιδέα χρήσης βίντεο ή διπλασιασμού του βίντεο στην επιχείρησή σας.

Τα επόμενα επεισόδια πρόκειται να αναλύσουν περισσότερες από τις λεπτομερείς στρατηγικές.

  • Πώς να δομήσετε το βίντεό σας για δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις
  • Η πλήρης διαδικασία βίντεο στο YouTube
  • Τύποι περιεχομένου βίντεο που θα σας φέρουν ατελείωτους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις… και πολλά άλλα!

Στο μεταξύ – Ετοιμαστείτε για την πρόκληση που ανακοινώνουμε την επόμενη εβδομάδα και αρπάξτε το φύλλο εξαπάτησης του My Video Script.

Το περιεχόμενο και οι στρατηγικές μάρκετινγκ αυτόν τον μήνα που έχουμε σχεδιάσει για εσάς θα είναι καταπληκτικές… οπότε δεσμεύστε και ετοιμαστείτε να το συντρίψετε εδώ μαζί μας.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο Ενσύρματο για να το συνθλίψει μαζί μου και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag με στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το δικό μου Σενάρια βίντεο και φύλλο εξαπάτησης.

Μάθετε πώς να τραβάτε γρήγορα την προσοχή του κοινού σας χρησιμοποιώντας βίντεο για να αναπτύξετε γρήγορα την επωνυμία και την επιχείρησή σας.

Πηγές & Σύνδεσμοι που αναφέρονται

Επεισόδιο 181 – Η φόρμουλα εισαγωγής βίντεο 3 βημάτων μου για να καταγράψετε και να διατηρήσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας – Δείτε το επεισόδιο εδώ

The Fearless Video ChallengeΈρχεται 6 Φεβρουαρίου

Tanya’s Video Gear GuideΔείτε το εδώ

Wired to Crush It Gear (ΝΕΟ)Δείτε τη Συλλογή

Η κοινότητα Wired To Crush It Ελάτε μαζί μας εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 39.000+ Επιχειρηματίες!

Κουμπί Facebook

Ελπίζω να σας άρεσε μερικές από τις επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023! Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. Ρωτήστε την Aliza - 2023 επιχειρηματικές προβλέψεις

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Schreibe einen Kommentar