Επιτυχία στο PX4 Developer Summit 2022 — Dronecode Foundation

3
Επιτυχία στο PX4 Developer Summit 2022 — Dronecode Foundation

Χάρη στη φανταστική κοινότητα των προγραμματιστών που υποστηρίζουν το οικοσύστημα drone ανοιχτού κώδικα, το PX4 Developer Summit 2022 ήταν μια απίστευτη επιτυχία. Οι παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο για να συναντηθούν αυτοπροσώπως και συντονίστηκαν ουσιαστικά για να το κάνουν το πιο σημαντικό γεγονός προγραμματιστή drone της χρονιάς. Το Ίδρυμα Droncode (DF) θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν, υποστήριξαν και δάνεισαν τη φωνή και τις γνώσεις τους για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το #PX4DevSummit 2022 δημιουργήθηκε από το DF σε συνεργασία με την Ομάδα Εκδηλώσεων του Linux Foundation και πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ομάδα εκδηλώσεων για την υποστήριξή τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε η εκδήλωση να διεξαχθεί ομαλά.

Οι φετινές κεντρικές ομιλίες περιλάμβαναν προσκεκλημένους ομιλητές που υπογράμμισαν τη θέση του PX4 στο μεγαλύτερο οικοσύστημα ανοιχτού κώδικα και τη βιομηχανία των drone, τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιχειρήσεις και τον οδικό χάρτη για το οικοσύστημα PX4. Οι βασικοί ομιλητές περιλάμβαναν (με σειρά εμφάνισης) Ramón Roche, Γενικό Διευθυντή, Droneode Foundation, Hilary Carter, Αντιπρόεδρο Έρευνας στο The Linux Foundation, Hyon Lim, Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνιδρυτή της UVify, Δρ. Lorenz Meier, Ιδρυτή του οικοσυστήματος PX4 και Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Auterion, Brian Behlendorf Γενικός Διευθυντής, OpenSSF, Markus Achtelik Αντιπρόεδρος. Engineering, Auterion και Michael Blades Senior Director, Platforms, DroneUp.

Με τη βοήθεια μιας επιτροπής περιεχομένου που σχηματίστηκε από ηγέτες της κοινότητάς μας και χορηγούς, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με 40+ συνεδρίες, συμπεριλαμβανομένων οκτώ βασικών σημειώσεων και δύο εργαστηρίων με επικεφαλής περισσότερους από 50 ομιλητές που αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους από την κοινότητά μας.

Η μέρα 1 έκλεισε με ένα drone light show που μας έφεραν 300 UVify IFO πάνω από τον ουρανό του Ώστιν, με τους παρευρισκόμενους και τους θεατές να γοητεύονται από τον στόλο των UAV που ευθυγραμμίζονται σε υπέροχους τρισδιάστατους σχηματισμούς όπως ο TUX ο πιγκουίνος Linux και το γεμάτο περηφάνια «We Love Open Source “ μήνυμα.

Η προσωπική εκδήλωση περιλάμβανε κορυφαία δικτύωση με πάρτι που διοργανώθηκαν από την Auterion και την Guinn Partners. Η Capital Factory και η Guinn Partners προσκάλεσαν τους παρευρισκόμενους στο Κέντρο Αυτόνομης Ρομποτικής που βρίσκεται στην άκρη της λίμνης Ώστιν για να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις και να ελέγξουν τα εργαστήρια και τα πεδία ρομποτικής στις εγκαταστάσεις.

Για άλλη μια φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής και όλους όσους μας βοήθησαν να οργανώσουμε αυτήν την εκδήλωση. Και ένα τελευταίο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που ξεπέρασαν και πέρασαν φέτος, Auterion, UVify, NXP Semiconductors, Holybro, Kittyhawk, Modal AI, Technology Innovation Institute, TDK InvenSense, CUAV και Guinn Partners.

Ποια ήταν η αγαπημένη σου στιγμή; Ενημερώστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #PX4DevSummit

Τα βίντεο από το συνέδριο θα δημοσιευτούν στο Κανάλι στο YouTube PX4 Autopilot καθημερινά, ξεκινώντας από Η σπουδαία βασική ομιλία του Dr. Lorenz Meier την 1η ημέραπου δημοσιεύτηκε σήμερα.

Schreibe einen Kommentar