Επιστολή από τον Αρχηγό – Pioneer Log Homes of BC Ltd – Τα καλύτερα ξύλινα σπίτια στον κόσμο!!

0
Επιστολή από τον Αρχηγό – Pioneer Log Homes of BC Ltd – Τα καλύτερα ξύλινα σπίτια στον κόσμο!!

Γεια σας φίλοι,

Ο χειμώνας έφυγε. Τελικά! Ανεβαίνουμε και προετοιμαζόμαστε για τον ενθουσιασμό της οικοδομικής περιόδου υψηλών οκτανίων που πλησιάζει γρήγορα και δυστυχώς, έχει φύγει γρήγορα. Ο χειμώνας είναι τόσο μακρύς εδώ στο Cariboo. Όλοι οι γερανοί μας περιστρέφονται σαν κορυφές. Ο τεχνίτης μας θα ταξιδέψει σε εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και εγώ θα αγοράζω κορμούς. Επιλέγοντας με το χέρι μοναδικά κομμάτια με τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα Pioneer Log Home ένα Pioneer Log Home.

Η ομάδα σχεδιασμού εργάζεται σε μερικά ενδιαφέροντα έργα που κυμαίνονται από 600 τετραγωνικά πόδια έως το ακραίο άκρο του φάσματος των 25.000 τετραγωνικών ποδιών. Αυτό το τελευταίο μετά βίας χωράει στην αυλή!

Είναι πάντα απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο και τρέχει και διαχειρίζεται αυτό και εκείνο και υπογράφει αυτό και εκείνο και επισκευάζει αυτό ή εκείνο. Ο μπαμπάς μου πάντα με δυσκολεύει. «Λοιπόν όταν έτρεχα το Pioneer Log Homes… το έκανα έτσι». Έχει πολλές συμβουλές. Υποθέτω ότι αυτή είναι η χαρά μιας οικογενειακής επιχείρησης που κινείται σε 3 γενιές. Κοινή εμπειρία. Κοινός πόνος. Κοινή χαρά. για παράδειγμα, πήρα μερικές μέρες άδεια στις αρχές της άνοιξης για να γιορτάσω τον γάμο της μοναχοκόρης μου. Υποψιάζομαι ότι θα χρειαστεί σύντομα το δικό της Pioneer Log Home για τη νέα της οικογένεια.

Δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς εσάς.

Σας ευχαριστούμε, φίλους, συναδέλφους και πελάτες που μείνατε κοντά μας και μείνατε δίπλα μας σε αυτές τις τρελές στιγμές.

Bryan Reid (αλλιώς γνωστός ως Junior)

Schreibe einen Kommentar