Επιλέγοντας τη σωστή τοποθεσία κατασκευής για το Pioneer Log Home σας

0
Επιλέγοντας τη σωστή τοποθεσία κατασκευής για το Pioneer Log Home σας

Στην Pioneer Log Homes της Βρετανικής Κολομβίας, γνωρίζουμε ότι είμαστε το τελευταίο σκαλοπάτι στη διαδικασία απόκτησης ενός ξύλινου σπιτιού. Προτού μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την εργασία μας, υπάρχουν μερικά κρίσιμα βήματα που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού προκειμένου να προετοιμαστεί για το μελλοντικό ξύλινο σπίτι σας. Ένα από τα πιο απαιτητικά και στοιχειώδη βήματα που θα πρέπει να εξετάσουν οι αγοραστές είναι το «Πού». Η τοποθεσία είναι το κλειδί για την οικοδόμηση ενός ξύλινου σπιτιού, επομένως θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές χρήσιμες στρατηγικές για την εύρεση της τέλειας τοποθεσίας κατασκευής ξύλινων κατοικιών.

Πρώτα πράγματα πρώτα: μείνετε πάντα πιστοί στον εαυτό σας και ακολουθήστε τα πάθη σας. Βρείτε γη που είναι κοντά στις δραστηριότητες που απολαμβάνετε. Σας αρέσουν οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην υπέροχη ύπαιθρο, όπως το ψάρεμα ή το κυνήγι; Βρείτε την τέλεια όαση ψαράδων δίπλα στη λίμνη ή ένα απομονωμένο κομμάτι εκτός ζώνης ανέγγιχτο από την ανάπτυξη και την ανθρώπινη επιρροή όπου η άγρια ​​ζωή αφθονεί. Ίσως η υπέροχη ύπαιθρος να μην είναι το πράγμα σας και προτιμάτε την άνεση της ζωής στην πόλη. Αναζητήστε κάτι στην αγαπημένη σας γειτονιά κοντά σε όλες τις αγαπημένες σας ανέσεις. Λάβετε υπόψη σας τη χωροθέτηση και τους κανονισμούς που ενδέχεται να περιορίσουν το μέγεθος του ξύλινου σπιτιού σας.

Να είστε πρακτικοί, πολλοί πελάτες θέλουν να χτίσουν το ξύλινο σπίτι τους στο τέλειο τοπικό και παραβλέπουν πράγματα όπως η εγγύτητα στην ιατρική περίθαλψη/πρώτοι ανταποκριτές, τα σχολεία, τις προμήθειες και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια σημαντικά εμπόδια στο μέλλον, ειδικά για τις οικογένειες και κάνει κάποιες αποστάσεις άνω του μέσου όρου.

Τέλος, υπολογίστε την τοπογραφία και τη γεωγραφία της περιοχής στην οποία θέλετε να χτίσετε. Μερικές από τις πιο επιθυμητές περιοχές είναι οι πιο δύσκολες στην κατασκευή, οι οροσειρές μπορεί να είναι απότομες και βραχώδεις, καθιστώντας πιο δύσκολη και δαπανηρή τη μεταφορά υλικών στην τοποθεσία. Οι παραθαλάσσιες ιδιοκτησίες, ειδικά οι παράκτιες έρχονται με τις δικές τους προκλήσεις/μειονεκτήματα, τα περισσότερα σπίτια θα απαιτούν προσαρμοσμένα σηπτικά συστήματα και προφυλακτήρες διάβρωσης. Αυτά τα παράκτια οικόπεδα θα απαιτήσουν επίσης ειδικά μέτρα προστασίας από τυφώνες και πλημμύρες. Αυτά τα πρόσθετα θα προσθέσουν χρόνο και κόστος στο έργο σας.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και να αξιολογηθούν πριν από την αγορά του ακινήτου σας. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι όπου τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα και θα γίνουν πολλές αναμνήσεις. Αφήστε αυτές τις συμβουλές να είναι ένα σημείο καθοδήγησης για τον εγκέφαλό σας και από εκεί, επιλέξτε αυτό που μιλάει στην καρδιά σας ενώ παραμένετε εντός του προϋπολογισμού.

Schreibe einen Kommentar