Επίτευγμα της καμπύλης απόδοσης του επιχειρηματία. Ματ Γκάλαντ…

2
Επίτευγμα της καμπύλης απόδοσης του επιχειρηματία. Ματ Γκάλαντ…

Μεγιστοποιήστε την καμπύλη απόδοσης ως επιχειρηματίας

Το να είσαι επιχειρηματίας μπορεί να νιώθεις σαν σκλάβος της επιχείρησής σου. Ξεκινήσατε το έργο, οπότε είναι φυσικό να έχετε πολλή δουλειά να κάνετε. Αλλά αυτό δεν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Οι μεγαλύτερες ημέρες εργασίας οδηγούν σε χαμηλότερη απόδοση όταν επιστρέφετε στα έργα σας. Γιατί λοιπόν κάνετε περισσότερα σε τέσσερις ώρες από την υπόλοιπη ημέρα;

Σε αυτό το επεισόδιο του Beyond 7 Figures, εξερευνούμε τρόπους μεγιστοποίησης της απόδοσης ως επιχειρηματίας. Παίρνω συνέντευξη από τον Matt Gallant, CEO και συνιδρυτή των Bioptimizers και Nootopia. Είναι προπονητής δύναμης και προετοιμασίας, εκπαιδευτής αυτοάμυνας και έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στη σύνθεση συμπληρωμάτων. Έχει δημιουργήσει επίσης 13 κερδοφόρες εταιρείες. Συζητάμε για υγιεινές συνήθειες, από τον ύπνο μέχρι τα διαλείμματα έως τα συμπληρώματα διατροφής, για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο υγείας και ευεξίας!

Σε αυτό το επεισόδιο θα:

 • Εμπνευστείτε από τον Matt Gallant, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο/συνιδρυτή των Bioptimizers και Nootopia, ο οποίος βοηθά στη μετατροπή της ποιότητας και της ποσότητας ζωής των ανθρώπων.
 • Μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε την καμπύλη απόδοσής σας ως επιχειρηματίας
 • Κατανοήστε πώς να κοιμάστε περισσότερο και καλύτερο
 • Ακούστε μας να μιλάμε για το κυματιστικό αποτέλεσμα των διαλειμμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Μάθετε περισσότερα για τα νοοτροπικά και τη βιολογική βελτιστοποίηση
 • Μάθετε πώς να αυξήσετε τις ορμόνες της ευτυχίας σας, που ονομάζονται σεροτονίνη και ντοπαμίνη
 • Κατανοήστε πώς η ντοπαμίνη προάγει την ψυχική ευεξία
 • Ενθαρρυνθείτε από τη ρουτίνα του ως μπαμπάς, σύζυγος και επιχειρηματίας που κάνει μικροκινήσεις
 • Ανακαλύψτε τα καινοτόμα συμπληρώματά τους που λειτουργούν με τον εγκέφαλο και το σώμα σας
 • Μάθετε πώς τα προσαρμοσμένα νοοτροπικά φάρμακα μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην κορυφαία πνευματική απόδοση
 • Μάθετε γιατί το podcasting είναι το πιο πολύτιμο κανάλι μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας
 • Δείτε τα 9 καταπληκτικά προϊόντα Nootopia που καλύπτουμε, επισκεφτείτε nootopia.com και χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς „Charles10“ για έκπτωση 10% στην αγορά σας!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Beyond 7 Figures.

Μείνετε συντονισμένοι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα μιλήσουμε με τον Rocky Lagrone, ο οποίος είναι ειδικός στην ανάπτυξη πωλήσεων με πάνω από 25 χρόνια στην ανάπτυξη και εκπαίδευση πωλήσεων. Επομένως, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην εκπομπή για να λάβετε αυτό το επεισόδιο μόλις κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε, να είστε κερδοφόροι.

Προλάβατε το τελευταίο μας επεισόδιο; Μείνετε συντονισμένοι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα καλύψουμε πώς να μεγιστοποιήσετε την καμπύλη της απόδοσής σας ως επιχειρηματίας με τον Matt Gallant. Καλύπτουμε πολλά, όπως πώς να κοιμάστε περισσότερο και καλύτερο. Επομένως, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην εκπομπή για να λάβετε αυτό το επεισόδιο μόλις κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε, να είστε κερδοφόροι.

Schreibe einen Kommentar