Ενημέρωση κατασκευής για την άνοιξη της Pioneer Log Homes of BC

0
Ενημέρωση κατασκευής για την άνοιξη της Pioneer Log Homes of BC

Άλλη μια πολυάσχολη κατασκευαστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη για την Pioneer Log Homes of BC! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε τη Wanaka της Νέας Ζηλανδίας ως τη νεότερη τοποθεσία για ένα από τα καλύτερα χειροποίητα σπίτια από ξύλα κέδρου. Ο Bryan Sr και ο Beat έκαναν το ταξίδι προς τα κάτω για να βοηθήσουν στην επίβλεψη της παράδοσης και της επανασυναρμολόγησης αυτού του προσαρμοσμένου πολυτελούς σπιτιού από ξύλο.

Το πλήρωμα της Pioneer Log Homes ετοιμάζεται επίσης να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τα ξύλινα σπίτια να κατευθύνονται στο Telluride, CO και στο Henrico, NC. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έγινε στο σχεδιασμό και την κατασκευή αυτών των ξύλινων σπιτιών, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως μια διώροφη σπειροειδής σκάλα και ένα συναρπαστικό Οικογενειακό δέντρο, αντίστοιχα. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προσαρμοσμένες επιλογές που προσφέρουμε στους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν το ξύλινο σπίτι των ονείρων τους.

Τα ξύλα μας συνεχίζουν να προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, απασχολημένα μέχρι το νέο έτος. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα Pioneer Log Home για εσάς κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Αν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορούμε να το φτιάξουμε!

Schreibe einen Kommentar