Ελάτε να εξερευνήσετε το Podcast του Flipped Learning Network: Ρωτήστε το FLN

0
Ελάτε να εξερευνήσετε το Podcast του Flipped Learning Network: Ρωτήστε το FLN
Ask-the-FLN-Podcast

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ανατρεπόμενη μάθηση; Εδώ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να λάβετε απαντήσεις και να αναζητήσετε ιδέες…

Το Flipped Learning Network διαθέτει ένα podcast και προσκαλεί τους καθηγητές παντού να υποβάλουν ερωτήσεις που μπορεί να εξερευνήσει η ανατρεπόμενη εκπαιδευτική κοινότητα.

Εδώ είναι τα επεισόδια που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.

  • Επεισόδιο 0 („Έναρξη“): Οι οικοδεσπότες Ken Bauer και Adriana Ortega εξηγούν τους μηχανισμούς του podcast και ορισμένες πληροφορίες επικοινωνίας για το πώς να συμμετάσχετε στη συζήτηση σχετικά με το Flipped Learning στο Flipped Learning Network.
  • Επεισόδιο 1 με τον Μάθιου Μουρ: Ο Ken και η Adriana φέρνουν τον Matthew Moore σε αυτό το πρώτο πλήρες επεισόδιο του podcast. Απαντούν στις ερωτήσεις από το προηγούμενο podcast και ο Matthew μας μιλά για το συνέδριο του Illinois Flipped and Blended Learning Network. Μιλούν για την κοινότητα και το πλαίσιο στην προσέγγισή μας για την αντιστραμμένη μάθηση και ο Ken μαθαίνει σε βάθος τις άδειες δημιουργικών κοινών με μερικά εξαιρετικά σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με το θέμα τόσο από την Adriana όσο και από τον Matthew.
  • Επεισόδιο 2 με τον David Walsh: Η τακτική συμπαρουσιάστρια Adriana Ortega ήταν απασχολημένη με κάποια άλλα πολύ σημαντικά έργα, οπότε ο Ken και ο Matthew Moore μοιράστηκαν τα καθήκοντα φιλοξενίας για να φέρουν τον David Walsh στο podcast για να μιλήσει κυρίως για μη γραμμικό flip.
  • Επεισόδιο 3 με την Kate Baker:Â Ο Ken συζητά με την Kate Baker για την αναποδογυρισμένη τάξη της. Η Kate είναι καθηγήτρια Αγγλικών στην 9η δημοτικού στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία συνεχίζει το μάθημά της για έξι χρόνια, υποστηρικτής #edtech, πιστοποιημένη εκπαίδευση EdModo, PBS Learning Media Digital Innovator και μέλος του Διοικητικό συμβούλιο του Flipped Learning Network.

Υποβολή ερωτήσεων για μελλοντικά επεισόδια του Ask the FLN:

Μπορείτε να υποβάλετε τα δικα σου ερωτήσεις για την κοινότητα Flipped Learning μέσω ήχου ή κειμένου [email protected].

Εάν θέλετε να στείλετε μια ερώτηση ή ένα σχόλιο σχετικά με ένα επεισόδιο του Ask the FLN, βεβαιωθείτε ότι συμπεριλάβετε τον αριθμό επεισοδίου στο θέμα ή/και το σώμα του μηνύματός σας καθώς και τυχόν στοιχεία επικοινωνίας, όπως το χειριστήριο Twitter που θα θέλατε να περιλαμβάνω.


Προηγούμενο άρθροΠραγματικές χρήσεις της εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση: Πώς χρησιμοποιούν τα σχολεία την εικονική πραγματικότητα
Επόμενο άρθροΟι 12 Αρχές Μάθησης Πολυμέσων της Mayer είναι ένας ισχυρός πόρος σχεδιασμού

Η Kelly Walsh είναι Chief Information Officer και CISO στο Το Κολλέγιο του Westchester, στο White Plains, NY, όπου και διδάσκει. Το 2009, ο Walsh ίδρυσε την EmergingEdTech.com. Παρέχει συχνά παρουσιάσεις και κατάρτιση σε διάφορα θέματα εκπαίδευσης και τεχνολογίας σε σχολεία και συνέδρια στις ΗΠΑ. Αναποδογυρισμένο Δίκτυο Εκμάθησης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Γράφει επίσης τακτικά για Περιοδικό University Business. Στον «ελεύθερό του χρόνο» γράφει, ηχογραφεί, και ερμηνεύει πρωτότυπη μουσική… σταμάτα kwalshmusic.com και ακούστε!

[Disclaimer: The opinions expressed here are my own, or those of other writers, and not those of my employer. – K. Walsh]


Schreibe einen Kommentar