Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του 2021 — Ίδρυμα Dronecode

0
Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του 2021 — Ίδρυμα Dronecode

Κοινότητα και μέλη του Ιδρύματος Dronecode, καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, ολοκληρώνουμε το σχέδιό μας για το 2020 και ιδρύουμε το ίδρυμα για το επόμενο έτος. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, ζητάμε εκλογές Gold and Silver για το Διοικητικό Συμβούλιο του 2021.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε ευχαριστώντας τους σημερινούς (και χωριστές) διευθυντές Gold και Silver που αντιπροσώπευαν τη βαθμίδα των μελών τους καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

 • Χρυσός Σκηνοθέτης: Larry Liu (Yuneec)
 • Silver Director: Andreas Lamprecht (AirMap)
 • Silver Director: Yan Li (Taisync)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Dronecode είναι το διοικητικό μας συμβούλιο και είναι υπεύθυνο για τις λειτουργίες, την προσέγγιση της κοινότητας και τις δημοσιονομικές αποφάσεις για το ίδρυμα. Οι διευθυντές αποτελούνται από τους:

 • κοινοτικός διευθυντής
 • Εκπρόσωποι από κάθε επίπεδο μέλους (1 x Platinum, 1 x Gold, 2 x Silver)
 • Πρόεδρος Τεχνικής Διευθύνουσας Επιτροπής (TSC) (Ψηφίστηκε από συντηρητές ανοιχτού κώδικα)

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν λαμβάνει τεχνικές αποφάσεις για την κοινότητα, εκτός από τη συνεργασία με το TSC για τον καθορισμό του γενικού πεδίου εφαρμογής του ιδρύματος.

Ανατρέξτε στον καταστατικό μας για τις λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής των εκλογών και τις αρμοδιότητες του διοικητικού συμβουλίου.

Τα Gold και Silver μέλη θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τις βαθμίδες τους κατά το έτος 2021 συμμετέχοντας στο διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκλεγμένοι διευθυντές θα πρέπει να συνεδριάζουν κάθε δύο μήνες για να καθορίσουν και να συζητήσουν τις εργασίες του διοικητικού συμβουλίου για να βοηθήσουν στη γενική στρατηγική του οργανισμού που καθοδηγείται από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις (3) ανοιχτές θέσεις:

 • Ένα (1) που αντιπροσωπεύει τη βαθμίδα μελών Gold
 • Δύο (2) που αντιπροσωπεύουν τη βαθμίδα μελών Silver

Διαδικασίες Υποψηφιοτήτων και Εκλογών

Οι εκλογές είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική υγεία της αναπτυσσόμενης κοινότητάς μας και ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη των μελών, το οποίο σας βάζει άμεσα στην κινητήρια θέση για να επηρεάσετε την κατεύθυνση του οικοσυστήματος.

Σημείωση: Η ψηφοφορία είναι αποκλειστικό όφελος των εταιρειών μελών του Dronecode Foundation. Ενημερώστε μας εάν δεν είστε σίγουροι για την τρέχουσα κατάστασή σας.

Υποψηφιότητες

Κάθε μέλος του Silver ή Gold Dronecode έχει την ευκαιρία να ορίσει έναν υπάλληλο, που γίνεται μέσω αυτο-υποψηφιότητας, στέλνοντας ένα email στη λίστα αλληλογραφίας μόνο για μέλη, όπως περιγράφεται παρακάτω.

 • Στείλτε ένα email στο μόνο μέλη λίστα αλληλογραφίας (drone[email protected]) με τις ακόλουθες πληροφορίες.
  • Το θέμα πρέπει να ακολουθεί το μοτίβο „Υποψηφιότητα για Διευθυντή Επιπέδου Μέλους“.
   • Παράδειγμα: „Υποψηφιότητα για Διευθυντή Χρυσού Επιπέδου“
  • Όνομα και τίτλος εργασίας
  • Λόγοι υποψηφιότητας (γιατί θέλετε να υποψηφίσετε)
  • Προσόντα για το ρόλο (έχετε εμπλακεί με την κοινότητα στο παρελθόν;)
  • Σχετικά με τους χορηγούς μου (την εταιρεία-μέλος, αναφέρετε το επίπεδο ιδιότητας μέλους της εταιρείας σας και τους λόγους υποψηφιότητας)
 • Όλα τα email που λαμβάνονται μεταξύ 23 Νοεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Σημείωση: Το προσωπικό του Dronecode Foundation θα βοηθήσει τους υποψήφιους να φτάσουν καλύτερα στην κοινότητα

Ψηφοφορία

Μόλις λήξει η περίοδος υποψηφιοτήτων, το προσωπικό του Dronecode θα επικοινωνήσει με όλα τα ενεργά μέλη Gold και Silver με πρόσβαση σε μια Φόρμα Google όπου θα μπορείτε να ψηφίζετε μεταξύ 14 Δεκεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα μέλη θα επιτρέπεται να ψηφίζουν μόνο εντός της βαθμίδας μελών τους. Τα μέλη του Gold δεν θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές του Silver ή με άλλο τρόπο.

Αποτελέσματα

Μετά το κλείσιμο του χρονικού πλαισίου της ψηφοφορίας, θα δούμε τα τελικά αποτελέσματα και θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίουκαλωσορίζοντας τους νεοεκλεγείς διευθυντές.

Χρονοδιάγραμμα εκλογών

 • Υποψηφιότητα 22 Νοεμβρίου – 11 Δεκεμβρίου (τρεις εβδομάδες)
 • Ψηφοφορία 14 Δεκεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου (μία εβδομάδα)
 • Αποτελέσματα & Ανακοίνωση 21 Δεκεμβρίου

Ερωτήσεις

Η ομάδα μας θα εξετάσει προσωπικά τη διαδικασία. Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εκλογική διαδικασία ή την τρέχουσα συνδρομή σας.

Δεν είστε μέλος ακόμα;

Ελάτε μαζί μας και ξεκινήστε να συνεργάζεστε με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, βοηθήστε μας να οδηγήσουμε ανοιχτά πρότυπα και, υποστηρίξτε την πιο ποικιλόμορφη και περιεκτική κοινότητα ανοιχτού κώδικα στον κλάδο των Drone.

Schreibe einen Kommentar