Είναι το Rapido ασφαλές το 2022; (ασφάλεια γυναικών + νομιμότητα + περισσότερα) | Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού | Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

7
Είναι το Rapido ασφαλές το 2022; (ασφάλεια γυναικών + νομιμότητα + περισσότερα) |  Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού |  Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

1. Εισαγωγή

Η Rapido είναι ένας ινδικός διαδικτυακός φορέας συγκέντρωσης ποδηλάτων ταξί και πάροχος υπηρεσιών logistics με έδρα το Bangalore της Ινδίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 πόλεις σε όλη τη χώρα και προσφέρει υπηρεσίες κρατήσεων μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται άμεσα το ταξίδι τους με άλλους πελάτες της Rapido που τυχαίνει να ταξιδεύουν προς την ίδια κατεύθυνση την ίδια ώρα της ημέρας. Λειτουργεί ως εναλλακτική λύση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, επιτρέποντας στους ανθρώπους να μοιράζονται τις βόλτες τους με άλλους που κάνουν παρόμοια ταξίδια σε παρόμοιες ώρες.

2. Είναι ασφαλή τα ποδήλατα Rapido;

Η ασφάλεια των πελατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα για τη Rapido. Για να βεβαιωθούν ότι οι αναβάτες/χρήστες έχουν μια ασφαλή διαδρομή, ασφαλίζουν τη βόλτα Rapido στην Acko Insurance χωρίς πρόσθετη τιμή. Παρέχουν επίσης κράνη και καπάκια μιας χρήσης για να απολαύσετε με ασφάλεια τη βόλτα σας χωρίς να σκέφτεστε ή να ανησυχείτε για θέματα υγιεινής.

3. Η Rapido έχει γυναίκες οδηγούς;

Διαπιστώθηκε μέσω έρευνας ότι σχεδόν το 15% των χρηστών ραπίντο είναι γυναίκες. Και η Rapido προσλαμβάνει γυναίκες καπετάνιους για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και πιο ευτυχισμένη. Πολλές γυναίκες αποκάλυψαν ότι τα ποδήλατα Rapido είναι πολύ πιο ασφαλή από τα ταξί uber, ola καθώς δεν μπορούν να τα δουν ή να τα ακούσουν σε περίπτωση περιστατικών.

4. Είναι το Rapido ασφαλές για τις γυναίκες;

Σίγουρα ναι, το Rapido είναι μια από τις πιο ασφαλείς και φιλικές προς το χρήστη επιλογές για γυναίκες. Χρειάζεται τη μέγιστη φροντίδα και ασφάλεια και παρέχει διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τις γυναίκες.

  • Έχουν μια λειτουργία κάλυψης κλήσεων που προστατεύει τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Διαθέτουν επίσης ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης SOS που συνδέεται με την ομάδα ασφαλείας Rapido ή τις επαφές έκτακτης ανάγκης των αναβατών. Αυτό είναι διαθέσιμο 24/7 για να διασφαλιστεί η ασφάλεια.
  • Εύκολη επιλογή κοινής χρήσης για τη βόλτα σας και τον καπετάνιο.
  • Προσλαμβάνουν μόνο έμπιστους και επαληθευμένους ανθρώπους ως καπετάνιους του ραπίντο.
  • Ο αναβάτης μπορεί επίσης να παρακολουθεί ζωντανά τους χάρτες του στην αρχική οθόνη.

5. Πώς να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Rapido SOS;

Το Rapido διαθέτει αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό στο οποίο ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που ονομάζεται λειτουργία SOS. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα ασφαλείας της Rapido ή την έμπιστη οικογένεια ή τους φίλους σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Rapido που είναι εγκατεστημένη στο κινητό σας. Και μεταβείτε στην αρχική σελίδα της διαδρομής που κάνετε αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώντας το Rapido. Εκεί θα βρείτε ένα κουμπί SOS στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή οποιουδήποτε ατυχήματος.

Αυτή η κλήση έκτακτης ανάγκης θα σας συνδέσει με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους σας ή με την ομάδα ασφαλείας της Rapido.

6. Λειτουργεί το Rapido 24/7;

Τα rapido δεν είναι διαθέσιμα 24/7, αλλά οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους από τις 6 το πρωί έως αργά το βράδυ έως τις 12 το πρωί. Οι τιμές εξακολουθούν να παραμένουν ίδιες χωρίς αυξητικές τιμές, δηλαδή Rs. 15 που είναι ο βασικός ναύλος.

7. Είναι νόμιμο το ποδήλατο ταξί στην Ινδία;

Ενώ τα ποδήλατα ταξί είναι νόμιμα σε μερικά μέρη από τώρα, οι περισσότερες κυβερνητικές αρχές έχουν απλώς εκδώσει οδηγίες για να επιτρέπεται τέτοιου είδους ταξίδι χωρίς ρητά ψήφιση νόμων που το καθιστούν παράνομο.

Η Κεντρική Κυβέρνηση έχει κάνει προτάσεις στις κυβερνήσεις των πολιτειών να εξετάσουν τη θέσπιση νομοθεσίας που θα ισχύει για τα ποδηλατικά ταξί, αλλά η νομιμότητα και η άδεια χρήσης ποδηλατοταξί σε όλη την Ινδία υπόκειται ακόμη σε μεγάλο έλεγχο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το τι γίνεται με αυτούς τους τύπους, επειδή είναι εξαιρετικά φθηνοί και φαίνεται ότι υπάρχει ατελείωτη δυνατότητα!

8. Απαιτεί το Rapido Yellow board;

Είναι παράνομο να λειτουργείς ταξί με λευκό πίνακα. Καθώς ο λευκός πίνακας έδειχνε ότι το όχημα είναι ιδιόκτητο και ο Κίτρινος πίνακας ανέφερε ότι το όχημα είναι σε εμπορική χρήση.

Άρα η Rapido απαιτεί κίτρινη κάρτα καθώς είναι επαγγελματικά οχήματα.

9. Είναι ασφαλή η χρήση των ποδηλάτων Rapido κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων πανδημίας Covid, η Rapido επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην υγιεινή των αναβατών και των καπεταναίων. Η Rapido παρέχει στους χρήστες μισό κράνος και μάσκα μαζί με τον καπετάνιο. Όχι μόνο ότι καθαρίζουν επίσης το κάθισμα του συνοδηγού προτού επιβιβάσουν τον πελάτη.

Αποκάλυψαν επίσης ότι εκπαιδεύουν τους χρήστες τους σχετικά με την κατάσταση της πανδημίας και πώς να ελαχιστοποιήσουν την έκθεση στον ιό μέσω των ειδοποιήσεων εφαρμογών, των email και των χειρισμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

10. Συμπέρασμα

Ωστόσο, μπορείτε να σταυρώσετε τα δάχτυλά σας γιατί είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν τον στόχο τους ως οδηγός ειδικά αν υπάρχουν πολλοί οδηγοί.

Αλλά η Rapido φρόντισε να παρέχει την κατάλληλη ασφάλεια στους χρήστες της ακόμη και σε περιόδους πανδημίας εκπαιδεύοντάς τους. Εφαρμόζουν επίσης πολλά νέα μέτρα ασφαλείας για να προσφέρουν στους χρήστες τους μια ασφαλή και υγιεινή διαδρομή όπου θέλουν.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα επαναστατικό πρόγραμμα μέτρων ασφαλείας που ονομάζεται Safety Shields, το οποίο παρέχει στους πελάτες έναν ασφαλή κλιματιζόμενο χώρο ενώ οδηγούνται από ποδηλατικά ταξί Rapido. Αυτή η νέα ενημέρωση είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε διαδρομής στο Rapido, επειδή βοηθά να κρατάμε τους πελάτες μας ασφαλείς κατά τη διάρκεια αυτής της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Schreibe einen Kommentar