Δωρεάν εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου ώρας ύπνου – Carrie This Home

3
Δωρεάν εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου ώρας ύπνου – Carrie This Home

Βοηθήστε τα παιδιά σας να προετοιμαστούν για ύπνο χωρίς να τα γκρινιάζετε με αυτές τις ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμες λίστες ελέγχου ώρας ύπνου από το CarrieThisHome.comΚάντε την ώρα του ύπνου ευκολότερη για εσάς και τα παιδιά σας με αυτές τις δωρεάν λίστες ελέγχου ώρας ύπνουΑυτό είναι σωτήριο!  Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δωρεάν λίστα ελέγχου ώρας ύπνου για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να θυμούνται όλες τις εργασίες πριν τον ύπνο (εξοικονομώντας ταυτόχρονα τη λογική σας!) Από το CarrieThisHome.com


Γιατί είναι τόσο δύσκολη η ώρα του ύπνου για τα παιδιά και τους γονείς; Τα παιδιά είναι καλωδιωμένα ενώ εσείς είστε εξαντλημένοι και δεν έχετε υπομονή. Είναι κακός συνδυασμός. Υπάρχουν τόσα πολλά να πετύχουμε πριν τα γλυκά μας παιδάκια επιτέλους ξαπλώσουν και κοιμηθούν. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας – βοηθήστε να διδάξετε στα παιδιά σας λίγη ευθύνη με αυτήν τη δωρεάν εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου ώρας ύπνου και θα ετοιμαστούν για ύπνο!


Δωρεάν λίστα ελέγχου ώρας ύπνου για κορίτσια από το CarrieThisHome.com


Κατάλογος ελέγχου ώρα ύπνου Εκτυπώσιμος

Μοιράζομαι αυτές τις εκτυπώσιμες λίστες ελέγχου ώρας ύπνου με όλους τους φανταστικούς συνδρομητές μου Ελεύθερος! Έχω συμπεριλάβει μια έκδοση για κορίτσια και αγόρια και και οι δύο περιλαμβάνουν οπτικές ενδείξεις που την καθιστούν ιδανική για προαναγνώστες! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε και να λάβετε και τις δύο λίστες ελέγχου δωρεάν!

Εάν είστε ήδη συνδρομητής, απλώς συμπληρώστε το πλαίσιο και θα αποσταλεί απευθείας στις λίστες ελέγχου. Είναι πολύ εύκολο!

Θέλεις ένα εξατομικευμένη λίστα ελέγχου μόνο για το παιδί σου;

Θα ήθελα πολύ να φτιάξω μια εξατομικευμένη λίστα ελέγχου για εσάς! Μπορώ να προσθέσω το όνομα του παιδιού σας στο κάτω μέρος καθώς και να επεξεργαστώ τις εργασίες στη λίστα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε το Λίστα ελέγχου ώρας ύπνου για κορίτσια εδώ και το Λίστα ελέγχου ώρας ύπνου για αγόρια εδώ.

Τώρα, αν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο κρεβάτι μόλις τα βάλουμε, θα τα έχουμε όλα! Ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει τη ρουτίνα πριν τον ύπνο σας πιο διασκεδαστική και λιγότερο αγχωτική τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.

Αν βρήκατε αυτή την ανάρτηση χρήσιμη, παρακαλώ καρφιτσώστε το!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Σάρα από Όμορφο Grafik Design για τα σούπερ χαριτωμένα γραφικά!

Schreibe einen Kommentar