Δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0 (2023) Αποκτήστε 30 ημέρες ή 14 ημέρες;

1
Δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0 (2023) Αποκτήστε 30 ημέρες ή 14 ημέρες;
(Τελευταία ενημέρωση στις: 16 Ιανουαρίου 2023)

Αναζητάτε ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε διοχετεύσεις πωλήσεων; Αν ναι, το ClickFunnels 2.0 είναι η τέλεια λύση.

Αυτό το επαναστατικό λογισμικό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, να ενισχύσετε τις μετατροπές και να αυξήσετε τα έσοδά σας σε χρόνο μηδέν.

Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει την επιχείρησή σας, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0. Αλλά πριν εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πιθανοί χρήστες σχετικά με την αξιοποίηση της δοκιμής ClickFunnels 2.0, φροντίστε να διαβάσετε αν θέλετε όλες τις λεπτομέρειες.

Ποιοι είναι οι τύποι δωρεάν δοκιμής που παρέχει το ClickFunnels 2.0;

Το ClickFunnels 2.0 παρέχει δύο τύπους δωρεάν δοκιμών που είναι η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, σας επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες ClickFunnels 2.0 ανάλογα με το πρόγραμμα τιμολόγησης στο οποίο έχετε εγγραφεί χωρίς κόστος.

Τι είναι η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του ClickFunnels 2.0;

Η δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ClickFunnels 2.0 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογισμικό ClickFunnels 2.0 για μια περίοδο δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχετε πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο σχέδιο που έχετε επιλέξει.

Βήματα για να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ClickFunnels 2.0

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τη δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0 14 ημερών

Βήμα # 1. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του ClickFunnels 2.0 και κάντε κλικ στο „Τιμολόγηση“ στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα # 2. Αποφασίστε ποια σχέδια θα θέλατε να ξεκινήσετε τη δοκιμή 14 ημερών. Υπάρχουν 3 σχέδια για να επιλέξετε, είναι το βασικό, το επαγγελματικό και το σχέδιο χάκερ διοχέτευσης.

Βήμα # 3. Δώστε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση email σας.

Βήμα # 4. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό παρέχοντας το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις οι λεπτομέρειες είναι έτοιμες, κάντε κλικ στο «Έναρξη της δωρεάν δοκιμής μου».

Δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0

Βήμα # 5. Συγχαρητήρια! Έχετε εγγραφεί με επιτυχία στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ClickFunnels 2.0. Το ClickFunnels 2.0 θα σας δείξει μια σελίδα επιβεβαίωσης ότι η δωρεάν δοκιμή σας έχει ξεκινήσει και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ClickFunnels 2.0.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σήμερα

Τι είναι η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ClickFunnels 2.0;

Η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ClickFunnels 2.0 είναι ένας εκτεταμένος χρόνος 30 ημερών για τους χρήστες να δοκιμάσουν το λογισμικό και τις δυνατότητές του.

Η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σάς επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να εξοικειωθείτε περισσότερο με την πλατφόρμα ClickFunnels 2.0 και τη λειτουργικότητά της.

Βήματα για να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ClickFunnels 2.0

Για να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ClickFunnels 2.0, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο „Η πρώτη σας διοχέτευση“.

Εν συντομία εδώ είναι τα βήματα:

Βήμα # 1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο Η πρώτη διοχέτευση σας.

Βήμα # 2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Έναρξη πρώτης διοχέτευσης» που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα # 3. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο κουμπί «Θέλω να δημιουργήσω την πρώτη μου διοχέτευση».

Βήμα # 4. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το όνομα, το επώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό πιστωτικής κάρτας και τη διεύθυνση αποστολής.

Βήμα # 5. Κάντε κλικ στο «Ναι! Ας ξεκινήσουμε και ας ξεκινήσουμε τη δοκιμή 30 ημερών στο ClickFunnels 2.0

Βήμα # 6. Συγχαρητήρια! Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο „Η πρώτη σας διοχέτευση“ και θα λάβετε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ClickFunnels 2.0.

Αφού ακολουθήσετε όλα αυτά τα βήματα, θα ξεκινήσει η δωρεάν δοκιμή του ClickFunnels 2.0 και μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία των διοχετεύσεων πωλήσεών σας γρήγορα και εύκολα με όλες τις ισχυρές λειτουργίες του.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πάντα τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμαστική προσφορά.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σήμερα

Ποιες δυνατότητες θα έχετε στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του ClickFunnels 2.0;

Όταν εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ClickFunnels 2.0, έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα.

Αν εσύ εγγραφείτε δοκιμαστικά σύμφωνα με το Βασικό σχέδιο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βασικές λειτουργίες για 14 ημέρες όπως παρακάτω:

1 ιστότοπος, 20 διοχετεύσεις, 1 χρήστης διαχειριστή, 1 τομέας, 3 μαθήματα, 1.000 σπουδαστές, 10.000 επαφές, απεριόριστες ροές εργασίας, απεριόριστες σελίδες, απεριόριστα προϊόντα, απεριόριστες αλληλουχίες email και βασικές αναλύσεις.

Αν εσύ εγγραφείτε δοκιμαστικά στο πλαίσιο του προγράμματος Pro θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επαγγελματικές δυνατότητες για 14 ημέρες όπως παρακάτω:

1 ιστότοπος, 100 διοχετεύσεις, 5 χρήστες διαχειριστή, 3 τομείς, 15 μαθήματα, 10.000 σπουδαστές, 25.000 επαφές, απεριόριστες ροές εργασίας, απεριόριστες σελίδες, απεριόριστα προϊόντα, απεριόριστες αλληλουχίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βασικές αλληλουχίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Βασικό πρόγραμμα Συνεργατών, Κοινοποιημένος λογαριασμός (Affiliatenelunme) Σχέδιο λειτουργίας συντήρησης CF1.

Αν εσύ εγγραφείτε σε δοκιμή στο πλαίσιο του σχεδίου χάκερ Funnel θα έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες για 14 ημέρες όπως παρακάτω:

3 ιστότοποι, απεριόριστες διοχετεύσεις, 15 χρήστες διαχειριστή, 9 τομείς, 200 μαθήματα, 20.000 σπουδαστές, 200.000 επαφές, απεριόριστες ροές εργασίας, απεριόριστες σελίδες, απεριόριστα προϊόντα, απεριόριστες αλληλουχίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απεριόριστες αλληλουχίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Advanced Κοινοποιημένες αλληλουχίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Προηγμένη πρόσβαση στο πρόγραμμα Analyticsff Aun, Σχέδιο λειτουργίας συντήρησης CF1.

Ποιες δυνατότητες θα έχετε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ClickFunnels 2.0;

Όταν εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του ClickFunnels 2.0, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες των προγραμμάτων που έχετε επιλέξει για 30 ημέρες αντί για 14 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε επιπλέον 16 ημέρες για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό και να εξοικειωθείτε με αυτό. Οι δυνατότητες που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της δοκιμής 30 ημερών θα εξαρτηθούν από τα σχέδια στα οποία εγγραφείτε.

Τι μπορείτε να επιτύχετε κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου;

Η δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0 σάς παρέχει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνατότητες και τις δυνατότητες της πλατφόρμας προτού δεσμευτείτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα συνδρομής επί πληρωμή.

Κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες για να δημιουργήσετε και να δοκιμάσετε μια πλήρη διοχέτευση πωλήσεων για την επιχείρησή σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε προκαταβολικές επενδύσεις.

Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, υπάρχουν στόχοι που θέλετε να θέσετε για να επιτύχετε, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αυτής της προσφοράς.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, τα ποσοστά μετατροπών και τα έσοδα από πωλήσεις.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι εκμεταλλεύεστε όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα για να επιτύχετε αυτούς τους στόχους, όπως η χρήση της λειτουργίας δοκιμών διαχωρισμού για την ανάπτυξη αποτελεσματικών σελίδων προορισμού, η δημιουργία αλληλουχιών αλληλογραφίας αλληλογραφίας για την αύξηση των μετατροπών και η χρήση αναλυτικών στοιχείων παρακολούθηση για την παρακολούθηση της απόδοσης της διοχέτευσης πωλήσεών σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται στη δωρεάν δοκιμή σας, μπορείτε να κατανοήσετε με σαφήνεια πώς αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αποφασίσετε εάν το ClickFunnels 2.0 είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Πόσα πρέπει να πληρώσετε μετά το τέλος της δοκιμής;

Πρέπει να πληρώνετε 147 $ το μήνα μετά τη λήξη της δοκιμής Εάν η δοκιμή σας είναι στο βασικό πρόγραμμα. Εάν η δοκιμή σας είναι στο επαγγελματικό σχέδιο, το κόστος που πρέπει να πληρώσετε μετά τη λήξη της δοκιμής είναι 197 $ ανά μήνα. Εν τέλει,

Εάν η δοκιμή σας είναι στο σχέδιο χάκερ διοχέτευσης, το κόστος που θα πληρώσετε μετά τη λήξη της δοκιμής είναι 297 $ ανά μήνα.

Όταν λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ClickFunnels 2.0, θα έχετε την επιλογή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό κάνοντας αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή ή ακυρώνοντας τον λογαριασμό σας.

Το κόστος που πρέπει να πληρώσετε μετά το τέλος της δοκιμής θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα τιμολόγησης που θα επιλέξετε.

Τι είναι τα δωρεάν δοκιμαστικά μπόνους ClickFunnels 2.0;

Το ClickFunnels 2.0 δεν παρέχει μπόνους όταν εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Ωστόσο, θα λάβετε εκπληκτικά μπόνους όταν εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών μέσω του ιστότοπου „Your First Funnel“.

Πώς να αποκτήσετε εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0;

Για κάποιο λόγο, ίσως θέλετε να επεκτείνετε τη δωρεάν δοκιμή σας με το ClickFunnels 2.0. Ίσως δεν είχατε ακόμα αρκετό χρόνο για να χρησιμοποιήσετε πραγματικά τις δυνατότητες και θα θέλατε περισσότερο χρόνο για να μάθετε για το λογισμικό.

Για να λάβετε μια εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή του ClickFunnels, στείλτε την εξυπηρέτηση πελατών στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ClickFunnels 2.0. Η ομάδα υποστήριξης θα μπορεί να σας παρέχει εκτεταμένη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, ανάλογα με την κατάστασή σας και τις ανάγκες σας.

Βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας, εάν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, μπορείτε να λάβετε μια άλλη εκτεταμένη δοκιμή 14 ημερών πριν ξεκινήσετε να πληρώνετε για τη μηνιαία συνδρομή. Από την άλλη πλευρά, εάν βρίσκεστε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, πιθανότατα μπορείτε να λάβετε άλλες 2 εβδομάδες εκτεταμένης δοκιμής.

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, απλώς στείλτε ένα email στο [email protected]

Συμπέρασμα – Πρέπει να εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε τις διοχετεύσεις πωλήσεών σας, το ClickFunnels 2.0 αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε. Με το εύρος των χαρακτηριστικών του, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας δημιουργίας δυνητικών πελατών, ενίσχυσης μετατροπών και αύξησης εσόδων, μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η δωρεάν δοκιμαστική προσφορά παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το προϊόν προτού δεσμευτούν οικονομικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με αυτήν την προσφορά πριν εγγραφούν.

Τελικά, εάν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε χρόνο για να μάθετε πώς λειτουργεί το ClickFunnels 2.0 και να δείτε τι είδους αποτελέσματα μπορεί παράδοση για την επιχείρησή σαςστη συνέχεια, η χρήση της δωρεάν δοκιμής τους θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελής για να σας βοηθήσει να επιτύχετε online.

Συχνή ερώτηση

Ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις της δωρεάν δοκιμής ClickFunnels 2.0;

Μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, θα εγγραφείτε αυτόματα στο πρόγραμμα συνδρομής, εκτός εάν ακυρώσετε. Μόλις εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη πελατών κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής;

Το ClickFunnels 2.0 προσφέρει αποκλειστική υποστήριξη πελατών για όλους τους χρήστες του, τόσο κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής όσο και αφού εγγραφείτε σε ένα από τα σχέδιά τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω email ή τηλεφώνου και θα χαρούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας παράσχουν καθοδήγηση καθώς ξεκινάτε με το λογισμικό.

Υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις που σχετίζονται με τη δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0;

Όχι. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις ή κρυφές χρεώσεις που να σχετίζονται με τη δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0. Οι δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές 14 και 30 ημερών είναι εντελώς δωρεάν και δεν θα χρεωθείτε παρά μόνο μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

Όχι, το ClickFunnels 2.0 δεν προσφέρει κανενός είδους εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Ωστόσο, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή και δεν θα χρεωθείτε για το υπόλοιπο του κύκλου χρέωσης.

Τι συμβαίνει μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής μου;

Μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, θα εγγραφείτε αυτόματα σε ένα πρόγραμμα συνδρομής, εκτός εάν ακυρώσετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, καθώς και σε τυχόν επιπλέον που έχετε προσθέσει κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Μόλις αρχίσετε να πληρώνετε για την υπηρεσία, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το ClickFunnels 2.0 και να επωφεληθείτε από όλα τα ισχυρά εργαλεία του.

Αξίζει τον κόπο η δωρεάν δοκιμή ClickFunnels 2.0;

Ναι, αξίζει τον κόπο. Η δωρεάν δοκιμή του ClickFunnels 2.0 είναι ο τέλειος τρόπος για να αξιολογήσετε εάν αυτό το σύστημα είναι κατάλληλο ή όχι για την επιχείρησή σας. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του και να δοκιμάσετε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε διοχετεύσεις πωλήσεων χωρίς να δεσμεύσετε χρήματα εκ των προτέρων.

Υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή 60 ημερών ή 90 ημερών;

Όχι, δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή 60 ημερών ή 90 ημερών. Το ClickFunnels 2.0 προσφέρει μόνο δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και 30 ημερών αυτήν τη στιγμή.

Υπάρχει επιλογή υποβάθμισης ή αναβάθμισης του σχεδίου μου κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής;

Α. Ναι, μόλις ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, θα σας δοθεί η επιλογή να υποβαθμίσετε ή να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ClickFunnels 2.0 πληρώνοντας μόνο για τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεστε.

Schreibe einen Kommentar