Διατήρηση συλλογικής κριτικής: Μια προσαρμόσιμη απάτη κοσμήματος MLM ή νόμιμη;

0
Διατήρηση συλλογικής κριτικής: Μια προσαρμόσιμη απάτη κοσμήματος MLM ή νόμιμη;

Εάν είστε γυναίκα που αγαπά τα προσαρμόσιμα κοσμήματα, μπορείτε να κερδίσετε μετρητά και εκπτώσεις δουλεύοντας από το σπίτι. Υποθέτω ότι πιθανότατα το ήξερες ήδη και γι‘ αυτό αποφάσισες να το δεις Κρατήστε συλλογικές κριτικές για να δούμε αν είναι νόμιμες ή όχι. Μας Κρατήστε συλλογική κριτική θα καλύψει το καλό, το κακό και το άσχημο. Μην εγγραφείτε μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική!

Τι είναι το Keep Collective;

KeepCollective.com πουλά προσαρμόσιμα κοσμήματα και αξεσουάρ, με σύστημα ασορτί βραχιολιών με προσαρμόσιμα γούρι και εξατομικευμένη χάραξη. Οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν τα δικά τους βραχιόλια (που ονομάζονται „keepers“) ή μπορούν να επιλέξουν από τα υπάρχοντα σχέδια. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν και να προσαρμόσουν κοσμήματα μέσω διαδικτύου ή σε προσωπικά πάρτι με έναν σχεδιαστή της εταιρείας. Ιδρύθηκε το 2014 από Jessica Herrin και Blythe Harris. Η Jessica είναι επίσης η ιδρυτής ενός άλλου MLM κοσμημάτων και αξεσουάρ, γνωστού ως Stella & Dot. Τα κεντρικά γραφεία της Keep Collective βρίσκονται επί του παρόντος στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Πώς διατηρεί τη συλλογική εργασία;

Τα περισσότερα MLM κοσμημάτων λειτουργούν το ίδιο:

 • Ως οικοδεσπότης/οικοδεσπότης, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και ανταμοιβές προϊόντων από πάρτι φιλοξενίας και μπορείτε να κερδίσετε πιστώσεις προϊόντος μέσω ανταμοιβών παραπομπής
 • Ως συνεργάτης, μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια για τις πωλήσεις των προσωπικών σας προϊόντων

Σε μια δομή μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων (MLM), κερδίζετε χρήματα με βάση τις πωλήσεις του downline σας, αν και η εταιρεία είναι σαφές ότι οι ανταμοιβές βασίζονται πάντα στις πωλήσεις και ποτέ μόνο στη στρατολόγηση.

Πόσο κοστίζει να είσαι ένας Keep Collective Designer;

Το Keep Collective Designers κερδίζει προμήθεια για τις πωλήσεις τους. Για να γίνεις σχεδιαστής, πρέπει να αγοράσεις ένα από τα τρία κιτ εκκίνησης:

 • Το Basics Kit κοστίζει 99 $ και περιλαμβάνει υλικό μάρκετινγκ, όπως οδηγούς και μπροσούρες, μαζί με 6 ζώνες/βραχιόλια, 5 γούρι και 1 κολιέ
 • Το κιτ Essentials κοστίζει 149 $ και περιλαμβάνει τα υλικά μάρκετινγκ και έναν δίσκο με γούρι, μαζί με 9 ζώνες/βραχιόλια, 7 γούρια και 2 κολιέ
 • Το Business Builder Kit κοστίζει 349 $ και περιλαμβάνει υλικά μάρκετινγκ, δίσκο με γούρι, χαρτοφυλάκια, μια φόρμα λαιμού και 3 μαξιλάρια βιτρίνας, μαζί με 15 ζώνες/βραχιόλια, 13 γούρια και 5 κολιέ

Κρατήστε συλλογικά μέρη υποδοχής

Οι οικοδέσποινες του Keep Collective που διοργανώνουν ένα πάρτι (που ονομάζεται „Design Session“) παίρνουν μια „hostess boutique“ με μερικά κοσμήματα Keep Collective και stands. Οι οικοδέσποινες πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για απεριόριστες ανταμοιβές παραπομπής νέων πελατών. Οι όροι μπόνους παραπομπής νέων πελατών είναι:

Εάν ένας πελάτης δεν έχει αγοράσει προϊόντα Keep Collective στο παρελθόν και…

 • Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό πελάτη
 • Αγοράστε ένα προϊόν χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής σας
 • Ξοδέψτε τουλάχιστον 50 $

Στη συνέχεια, ο νέος πελάτης λαμβάνει έκπτωση 10 $ και η οικοδέσποινα/παραπομπή λαμβάνει 10 $ σε πιστώσεις προϊόντος Keep Collective. Το παράθυρο προέρχεται είτε από την ημερομηνία της συνεδρίας σχεδιασμού είτε από την πρώτη κατάλληλη αγορά και διαρκεί 14 ημέρες. Οι Keep Collective Designers δεν δικαιούνται αυτό το μπόνους, μόνο οι οικοδέσποινες είναι επιλέξιμες.

Οι οικοδέσποινες που εγγράφουν 3 νέους πελάτες είναι επίσης επιλέξιμες για πρόσθετες ανταμοιβές με βάση τον όγκο πωλήσεων που δημιουργείται στη συνεδρία σχεδιασμού τους, όπως:

 • Όγκος πωλήσεων άνω των 200 $: 1 x 50% έκπτωση προϊόντος
 • Όγκος πωλήσεων άνω των 300 $: 1 x 50% έκπτωση προϊόντος, 1 δωρεάν προϊόν αξίας 30 $
 • Όγκος πωλήσεων άνω των 400 $: 1 x 50% έκπτωση προϊόντος, 1 δωρεάν προϊόν αξίας 45 $
 • Όγκος πωλήσεων άνω των 500 $: 2 x 50% έκπτωση προϊόντος, 1 δωρεάν προϊόν αξίας 100 $ και ούτω καθεξής έως…
 • Όγκος πωλήσεων άνω των 1.000 $: 4 x 50% έκπτωση προϊόντος, δωρεάν προϊόντα αξίας 25% των συνολικών πωλήσεών σας

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σχέδιο ανταμοιβής οικοδέσποινας για να δείτε όλα τα επίπεδα και πόση έκπτωση μπορείτε να κερδίσετε αν διοργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας.

Τα χρήματα είναι καθολικά, επομένως η φιλοξενία πάρτι προϊόντων και η λήψη εκπτώσεων δεν πρόκειται να πληρώσουν τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να λαμβάνετε εκπτώσεις σε αντίθεση με τα μετρητά, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com. Σας πληρώνουν επίσης σε πραγματικά μετρητά.

Διατήρηση Συλλογικού Σχεδίου Αποζημίωσης

Σύμφωνα με το σχέδιο αποζημίωσηςόλοι οι σχεδιαστές κερδίζουν μια βασική προμήθεια 25% για τα προϊόντα Keep Collective που πωλούν, με μπόνους και κίνητρα για υψηλότερο όγκο πωλήσεων που μπορεί να φτάσει έως και 35% σε προμήθεια.

Οι σχεδιαστές που πουλούν PQV 500 $ στις πρώτες 15 ημέρες τους μπορούν να αναβαθμίσουν το αρχικό κιτ τους και να κερδίσουν ειδικές ανταμοιβές για τις πωλήσεις στις πρώτες 60 ημέρες τους. Οι σχεδιαστές λαμβάνουν επίσης πιστώσεις προϊόντων και μπόνους μετρητών για την πρόσληψη ενός νέου σχεδιαστή εντός των πρώτων 60 ημερών τους.

Όπως με κάθε MLM, εργάζεστε με έναν μέντορα από πάνω σας και μια ομάδα από κάτω σας, έχετε όγκους προκριματικών ποδιών και ομάδων, καθώς και διάφορες ανταμοιβές και κίνητρα.

Πόσα χρήματα μπορείτε να βγάλετε με το Keep Collective;

Πιθανότατα αναρωτιέστε πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με αυτήν την ευκαιρία. Σύμφωνα με τα τελευταία τους περίληψη αποζημίωσηςτο 2017 οι σχεδιαστές και οι κορυφαίοι σχεδιαστές (76,7% όλων των σχεδιαστών) κέρδισαν κατά μέσο όρο 1.100 $ για το έτος.

Αυτά τα στοιχεία μπορεί να μην ενσταλάξουν μεγάλη εμπιστοσύνη. Με βάση τα στοιχεία του εισοδήματός τους, οι περισσότεροι σχεδιαστές βγάζουν λιγότερα από 100 δολάρια το μήνα. Αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε δωρεάν, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Τι μου αρέσει στο Keep Collective

Ας δούμε μερικά πράγματα που μας αρέσουν στο Keep Collective.

Καλή βαθμολογία BBB

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς παίρνετε στα σοβαρά αυτές τις καλύτερες αξιολογήσεις του γραφείου επιχειρήσεων, επομένως θα χαρείτε να μάθετε ότι τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, έχουν Βαθμολογία Α+.

Καλή υποστήριξη

Η εταιρεία προσπαθεί πραγματικά να σας βοηθήσει να είστε επιτυχημένοι, με υλικό πωλήσεων, καθοδήγηση, υποστήριξη και δικτύωση για να διευκολύνετε την εκμάθηση.

Κρατήστε συλλογικά παράπονα

Έχουμε παρουσιάσει τα logistics και τι μας αρέσει σε αυτά, τώρα ας δούμε μερικά από τα παράπονα που μπορεί να είναι ή όχι. Εσύ αποφασίζεις!

Οι οικοδέσποινες λαμβάνουν εκπτώσεις μόνο

Ένα μεγάλο ποσοστό των διαφορετικών ανταμοιβών αποτελείται από εκπτώσεις προϊόντων αντί για μετρητά. Αν και αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για τους λάτρεις των προϊόντων Keep Collective, πολλές οικοδέσποινες θα προτιμούσαν ανταμοιβές σε μετρητά, αφού τελικά τα χρήματα είναι καθολικά.

Τα πάρτι στο σπίτι δεν απευθύνονται σε όλους. Εάν η σκέψη να διοργανώσετε πάρτι στο σπίτι ή να κερδίσετε μόνο εκπτώσεις δεν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, ίσως θέλετε να εξερευνήσετε άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Αν αναζητάτε μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν απαιτεί από εσάς να διοργανώνετε πάρτι στο σπίτι και όπου μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά μετρητά, μπορείτε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης. Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com & Swagbucks.com. Δεν υπάρχει επίσης καμία πρόσληψη για αυτούς τους ιστότοπους.

Υψηλά έξοδα από την τσέπη

Ενώ η αρχική επένδυση σε ένα κιτ εκκίνησης είναι ένα αρκετά λογικό κόστος, η εταιρεία διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων και βασίζεται σε διαπροσωπικές συνεδρίες σχεδιασμού για να πουλήσει το προϊόν. Πολλοί πελάτες δεν θα θέλουν να σχεδιάσουν και να παραγγείλουν προϊόντα διαδικτυακά, αλλά θα θέλουν να τα αγοράσουν σε πραγματικό χρόνο στα πάρτι στο σπίτι, έτσι πολλές θυγατρικές καταλήγουν να επενδύουν μεγάλο μέρος του δικού τους κεφαλαίου τόσο στα προϊόντα Keep Collective όσο και στις ρυθμίσεις προβολής επωφεληθείτε από τις πωλήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Προϊόντα σε υψηλές τιμές

Πολλά από τα προϊόντα φαίνονται υπερτιμημένα, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Σε κάθε περίπτωση, ένα απλό βραχιόλι γοητείας μπορεί να κοστίσει πάνω από 90,00 $. Πρέπει να το λάβετε υπόψη σας και να αναρωτηθείτε εάν οι άνθρωποι θα έρθουν πραγματικά σε ένα πάρτι στο σπίτι και θα τα ξοδέψουν, ειδικά όταν ανταγωνίζεστε πολλά άλλα καταστήματα κοσμημάτων και MLM.

Είναι το Keep Collective Legit ή απάτη;

Το Keep Collective δεν είναι απάτη, αλλά δεν είναι για όλους. Η ανάγκη να κατέχετε, να φοράτε, να αγοράζετε, να πουλάτε και να εμπορεύεστε πολλά από τα προϊόντα, και η έμφαση στις εκπτώσεις προϊόντων, σημαίνει ότι είναι πραγματικά μόνο μια καλή ευκαιρία για άτομα που αγαπούν πραγματικά το προϊόν και είναι παθιασμένοι με αυτό.

Αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης στο διαδίκτυο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι δωρεάν να ξεκινήσετε, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εκ μέρους σας. Και δεν υπάρχει ούτε στρατολόγηση ούτε φιλοξενία πάρτι στο σπίτι.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το Keep Collective. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Keep Collective ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar