Δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο υγείας. Ο Ρίγκαν Άρτσιμπαλντ…

1
Δημιουργήστε το δικό σας μοτίβο υγείας. Ο Ρίγκαν Άρτσιμπαλντ…

Επ. #157. Συμβουλές υγείας από έναν επαγγελματία λειτουργικής ιατρικής

Η δημιουργία μιας υγιεινής ρουτίνας στην οποία μπορείτε να τηρήσετε είναι σκληρή δουλειά. Για να πετύχετε τους στόχους σας, θέστε ρεαλιστικούς και σαφείς στόχους και βρείτε τις κατάλληλες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να τους πετύχετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολύ προγραμματισμό και μελέτη πριν αναλάβετε δράση. Ξεκινήστε από μικρά και θα μπορέσετε να ωθήσετε τον εαυτό σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο υγείας.

Σε αυτό το επεισόδιο του Beyond 7 Figures, παίρνουμε συνέντευξη από τον Regan Archibald. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, επαγγελματίας λειτουργικής ιατρικής, αδειούχος βελονιστής και ειδικός σε πεπτίδια. Το 2004 ίδρυσε τη βραβευμένη κλινική East West Health. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Anodyne Pain and Wellness Solutions και συμμετέχει στην κλινική συμβουλευτική επιτροπή.

Θα εμπνευστούμε από τις ιδέες και τις γνώσεις του σχετικά με τη θεραπεία με πεπτίδια, τη νηστεία, τη δημιουργία του δικού σας προτύπου υγείας και άλλες σημαντικές συμβουλές για την υγεία. Μην το χάσετε!

Σε αυτό το επεισόδιο, θα:

 • Ακούστε τον Regan Archibald, έναν επαγγελματία λειτουργικής ιατρικής και αδειούχο βελονιστή, να συζητά πώς οι επιχειρηματίες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την υγεία τους για μέγιστη απόδοση.
 • Μάθετε γιατί οι περισσότεροι CEO και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι εξαντλημένοι.
 • Ανακαλύψτε γιατί ο ύπνος είναι το θεμέλιο της υγείας.
 • Μάθετε πώς να δημιουργήσετε το δικό σας πρότυπο υγιεινών συνηθειών.
 • Ακούστε για μια πρωινή ρουτίνα 30 λεπτών που θα σας αλλάξει τη ζωή.
 • Εξερευνήστε τις επιπτώσεις της νηστείας στο σώμα μας.
 • Μάθετε για το φαγητό με περιορισμένο χρόνο.
 • Κατανοήστε γιατί η θεραπεία με πεπτίδια είναι ασφαλέστερη από τα περισσότερα βότανα και συμπληρώματα.
 • Προσδιορίστε τα υγιή και ανθυγιεινά επίπεδα ορμονών.
 • Μάθετε γιατί η καλύτερη συμβουλή για την υγεία είναι να αποκτήσετε έναν ειδικό στη λειτουργική ιατρική.

Όλα αυτά και πολλά άλλα στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Beyond 7 Figures.

Προλάβατε το τελευταίο μας επεισόδιο; Μείνετε συντονισμένοι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα καλύψουμε πώς να μεγιστοποιήσετε την καμπύλη της απόδοσής σας ως επιχειρηματίας με τον Matt Gallant. Καλύπτουμε πολλά, όπως πώς να κοιμάστε περισσότερο και καλύτερο. Επομένως, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην εκπομπή για να λάβετε αυτό το επεισόδιο μόλις κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε, να είστε κερδοφόροι.

Schreibe einen Kommentar