Δημιουργήστε μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα. Paul Sjoberg…

1
Δημιουργήστε μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα. Paul Sjoberg…

Επ. #156. Μάθετε πώς να οικοδομείτε ισχυρή εταιρική κουλτούρα ενώ είστε εξαιρετικός ηγέτης

Στον εταιρικό επιχειρηματικό κόσμο, αναδύεται ένα νέο είδος αφεντικού – εκείνος που νοιάζεται για κάτι περισσότερο από την ουσία. Νοιάζονται για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ ίσων και την καλλιέργεια ισχυρών κοινοτήτων. Τους ενδιαφέρει να προσθέσουν αξία στους πελάτες, τους πελάτες, τους προμηθευτές τους και το πιο σημαντικό: τον εαυτό τους.

Σε αυτό το επεισόδιο του Beyond 7 Figures, θα μιλήσουμε για τη δημιουργία επιχειρήσεων, τη συνεργασία με κρατικές συμβάσεις και άλλα σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να χάσετε. Παίρνω συνέντευξη από τον Paul Sjoberg, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και διευθύνοντα σύμβουλο της Leverage Information Technologies που ειδικεύεται στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πληροφορικής σε κορυφαίους εργολάβους και κυβερνητικούς φορείς. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πώς ξεκίνησε την εταιρεία του και πώς έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα. Ακούστε τις εκπληκτικές συμβουλές του για τη δημιουργία μιας αυθεντικής σχέσης με τους πελάτες μέσω της άριστης εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών.

Σε αυτό το επεισόδιο θα:

 • Ακούστε το επιχειρηματικό ταξίδι του Paul Sjoberg ως Διευθύνων Σύμβουλος της True North Realty and Leverage Information Technologies
 • Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία του, Leverage Information Technologies, μια υπηρεσία πληροφορικής
 • Μάθετε πώς να χτίζετε μια αυθεντική σχέση με τους πελάτες σας
 • Λάβετε συμβουλές και συμβουλές για κρατικές συμβάσεις επιχειρήσεων
 • Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και τη σημασία της άδειας ασφαλείας σε μια εταιρεία
 • Ακούστε μας να μιλάμε για κερδίζοντας RFP στη σωστή τιμή
 • Μάθετε πώς χτίζει μια εταιρεία και μια εταιρική κουλτούρα
 • Ακούστε τη μεγαλύτερη πρόκληση του ως επιχειρηματίας
 • Κατανοήστε τους τρόπους καθοδήγησης και ενθάρρυνσης των εργαζομένων
 • Σκεφτείτε διαφορετικά για την ύπαρξη «καρδιάς υπηρέτη» στην ηγεσία

Όλα αυτά και πολλά άλλα, στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Beyond 7 Figures.

Προλάβατε το τελευταίο μας επεισόδιο; Μείνετε συντονισμένοι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα καλύψουμε το How to be a high-function CEO με τον Regan Archibald. Καλύπτουμε πολλά, συμπεριλαμβανομένου του γιατί ο ύπνος είναι το θεμέλιο της υγείας. Επομένως, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην εκπομπή για να λάβετε αυτό το επεισόδιο μόλις κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε, να είστε κερδοφόροι.

Schreibe einen Kommentar