Γραφείο καθίσματος και στάσης DIY για κάτω από 200 $

4
Γραφείο καθίσματος και στάσης DIY για κάτω από 200 $

Το να κάθεσαι είναι το νέο κάπνισμα. Οι ερευνητές λένε τώρα ότι το να κάθεσαι για μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να είναι τόσο επιβλαβές για την υγεία σου όσο το κάπνισμα. Εάν αυτό είναι αλήθεια, πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου) Εάν εργάζεστε σε περιβάλλον γραφείου, το πιθανότερο είναι να κάθεστε στο γραφείο για το μεγαλύτερο μέρος της εργάσιμης ημέρας σας. Τα γραφεία για κάθισμα και στάση είναι μια εξαιρετική λύση για να διατηρήσετε το σώμα σας σε κίνηση, αλλά είναι πραγματικά ακριβά. Το DIY γραφείο μου για καθιστή και στάση είναι εύκολο να κατασκευαστεί και κοστίζει πολύ κάτω από $200! Ετσι δουλευει:

Για να σας διευκολύνουμε, αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών προς τα προϊόντα που χρησιμοποίησα στο παραπάνω βίντεο. Δείτε την πλήρη αποκάλυψή μου εδώ.

Υλικά γραφείων καθίσματος και στάσης DIY:

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξετε ένα καθιστικό και όρθιο γραφείο! Για λιγότερο από 200 $, φτιάξαμε ένα γραφείο με όρθια θέση χρησιμοποιώντας ένα λεκιασμένο κομμάτι ξύλου για την επιφάνεια του γραφείου και στη συνέχεια το συνδέσαμε ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το πλαίσιο.

Οφέλη από τη χρήση γραφείου καθιστικού και όρθιας θέσης

Μετά από περίπου εννέα μήνες χρήσης του γραφείου μου, έχω παρατηρήσει μερικά πολύ εντυπωσιακά οφέλη:

  • Αύξησα τον μέσο όρο των καθημερινών βημάτων μου χωρίς επιπλέον ταξίδια στο γυμναστήριο
  • η πλάτη μου δεν πονάει στο τέλος της ημέρας
  • Το σφίξιμο του αυχένα και των ώμων είναι και τα δύο πολύ βελτιωμένα
  • Νιώθω πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι κάνω κάτι σπουδαίο για την υγεία μου
  • Το περπάτημα ενώ δουλεύω με κρατάει ζεστό το χειμώνα


Γραφείο βάδισης DIY sit stand


Σκεφτείτε τις ανάγκες σας πριν κατασκευάσετε

Κατά τη γνώμη μου, νομίζω ότι είναι καλύτερο να φτιάξεις ή να αγοράσεις ένα γραφείο που σου επιτρέπει να κάθεσαι και στάση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε το γραφείο σας στις ανάγκες σας. Η ορθοστασία και το περπάτημα όλη μέρα μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Το να στέκεστε ή να περπατάτε μόνο για ένα μέρος της ημέρας είναι ακόμα καλύτερο από το να κάθεστε όλη μέρα. Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ποιο είδος εγκατάστασης θα ήταν καλύτερο για εσάς και φτιάξτε το γραφείο σας ανάλογα.

Επιπλέον επιλογές

Εάν θέλετε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα, θα μπορούσατε επίσης να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα κάτω από το γραφείο διάδρομο να περπατάς στο γραφείο σου. Αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με όρθιο γραφείο (ένας από τους φίλους μου το έχει αυτό και του αρέσει) Αν ψάχνετε για μια λιγότερο ακριβή επιλογή, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας (αν δεν σας πειράζει να αφαιρέσετε τη λαβή)

Ο άντρας μου αγόρασε αυτόν τον κανονικό διάδρομο κατά την εκκαθάριση (για 45 $!) και το τροποποίησαν σε διάδρομο κάτω από το γραφείο. Αφαίρεσε τη μητρική που περιείχε όλα τα χειριστήρια από πάνω και έκοψε τις πλαϊνές ράβδους. Έχω τοποθετήσει τα χειριστήρια στο γραφείο μου και το υπόλοιπο μηχάνημα χωράει όμορφα κάτω από το γραφείο μου.

Εάν πρόκειται να καθίσετε για ένα μέρος της ημέρας, επενδύστε σε ένα καλή καρέκλα που υποστηρίζει το κάτω μέρος της πλάτης σας και προάγει την καλή στάση του σώματος. Αυτή είναι η καρέκλα που έχω και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με αυτήν (μερικές φορές μπορείτε να τη βρείτε εδώ σε έκπτωση)

Εάν ο χώρος του γραφείου είναι προτεραιότητα, είναι τοποθετημένος κάτω δίσκος πληκτρολογίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το χώρο. Αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτό. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, ο δίσκος του πληκτρολογίου εξοικονομεί πολύ χώρο!


Ένας υπομονταρισμένος δίσκος πληκτρολογίου εξοικονομεί τόσο πολύ χώρο στο γραφείο!


Όταν κάθομαι, το χρησιμοποιώ και αυτό στήριγμα ποδιών που με βοηθά να κρατάω τα γόνατά μου σε γωνία 90 μοιρών, προστατεύοντάς με από περιττή καταπόνηση.

Μία εναλλακτική

Εάν δεν είναι δυνατή η δημιουργία νέου γραφείου, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ανυψώσιμη πλατφόρμα σαν αυτό. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο υπάρχον γραφείο σας και απαιτεί τη λιγότερη εργασία για να το ρυθμίσετε.

Μπορώ να ζητήσω από το αφεντικό μου να μου αγοράσει ένα καθιστικό γραφείο;

Αυτό εξαρτάται από την κατάστασή σας, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να ρωτήσετε. Ορισμένα σχέδια ασφάλισης εργοδοτών παρακολουθούν δραστηριότητες που προάγουν την υγεία. Το να έχετε ένα καθιστικό γραφείο θα μπορούσε να κερδίσει πόντους για την ασφάλιση υγείας σας, κάτι που θα ήταν καλό και για τον εργοδότη σας. Θα μπορούσατε επίσης να προσφερθείτε να πληρώσετε για μέρος του γραφείου για να δείξετε το κίνητρό σας.

Ιστορία μου

Η δουλειά μου ως ιατρικός κωδικοποιητής και blogger με κάνει να κάθομαι πολλές ώρες. Πέρυσι, πέρασα από την εργασία σε εταιρικό γραφείο στην εργασία από το σπίτι. Ήταν η τέλεια στιγμή για να κάνω κάτι για την υγεία μου. Ήξερα ότι ήθελα να φτιάξω ένα γραφείο που να μπορώ να κάθομαι και να στέκομαι όταν το θέλω. Η επιλογή για μένα ήταν να έχω την ευελιξία να κάνω και τα δύο. Δεν ήθελα να κάθομαι όλη μέρα αλλά ούτε να περπατάω στο γραφείο μου όλη μέρα. Ήταν σημαντικό να έχουμε την επιλογή να κάνουμε και τα δύο. Τις περισσότερες μέρες, περπατήστε στον διάδρομό μου για λίγο περισσότερο από τη μισή ημέρα.

Ελπίζω ότι αυτό ήταν χρήσιμο! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω!


Γραφείο καθίσματος και στάσης DIY για κάτω από $200


Schreibe einen Kommentar