Γράψτε ένα δημόσιο σχόλιο για να αντιταχθείτε στην προτεινόμενη απαγόρευση ασύλου από τη διοίκηση του Μπάιντεν

0
Γράψτε ένα δημόσιο σχόλιο για να αντιταχθείτε στην προτεινόμενη απαγόρευση ασύλου από τη διοίκηση του Μπάιντεν

Οι κοινότητές μας εμπλουτίζονται από την ποικιλομορφία των εμπειριών, των πολιτισμών και των παραδόσεων που όλοι μας, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που είναι μετανάστες, φέρνουμε στις γειτονιές μας. Όλοι μας θέλουμε να παρέχουμε στην οικογένειά μας την τροφή και τη στέγη που χρειάζονται για να ζήσουν μια ευημερούσα ζωή. Για πάρα πολύ καιρό, τα αδέρφια μας στα νότια σύνορα έχουν πληγεί από ένα κατεστραμμένο σύστημα ασύλου των ΗΠΑ. Αντί να θεσπίσει πολιτική για να οικοδομήσει εκ νέου μια δίκαιη διαδικασία ασύλου, η κυβέρνηση Μπάιντεν επέλεξε να κάνει τη ζωή επικίνδυνη και δύσκολη για άτομα που αναζητούν ασφάλεια και ελευθερία — ειδικά εκείνοι οι Μαύροι και Καφέ με περιορισμένους ή καθόλου πόρους για να κάνουν ένα ασφαλές πέρασμα. Οι άνθρωποι της πίστης πρέπει να απαιτούν καλύτερα.

Η Διοίκηση ζητά από το κοινό να μοιραστεί απόψεις σχετικά αυτόν τον κανόνα και θα εξετάσει τα σχόλιά μας πριν από την έκδοση της τελικής έκδοσης. Γράψτε ένα μοναδικό σχόλιο για να τους πείτε πώς αυτός ο κανόνας θα βλάψει τους αιτούντες άσυλο.

Η κυβέρνηση καλείται να επανεξετάσει και να απαντήσει σε σχόλια γραπτώς στο Ομοσπονδιακό Μητρώο. Μπορείς να δεις σε αυτόν τον προτεινόμενο κανόνα ασύλου ότι υπάρχουν δεκάδες σελίδες με ανώνυμες συνοψίσεις και απαντήσεις σε δημόσια σχόλια, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών κανόνων που έγιναν ως απάντηση σε δημόσια σχόλια. Για να βεβαιωθείτε ότι η κυβέρνηση υπολογίζει και λαμβάνει υπόψη το σχόλιό σας, επεξεργαστείτε το προσχέδιο κείμενό μας για να το κάνετε μοναδικό – διαφορετικά τα διπλά σχόλια θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν ως ένα.

Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι μηνύματα όρων παροχής υπηρεσιών που παρέχονται από

Schreibe einen Kommentar