Γιατί Western Red Cedar; | Pioneer Log Homes of BC

0
Γιατί Western Red Cedar;  |  Pioneer Log Homes of BC

6 πράγματα που δεν ξέρατε για το Western Red Cedar αλλά θα έπρεπε πριν το „The Build“

Εδώ στο Pioneer Log Homes της Βρετανικής Κολομβίας υπερηφανευόμαστε για την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία και τις γνώσεις μας σε οτιδήποτε «ΞΥΛΟ». Για εμάς, μια πτυχή της εξειδικευμένης χειροτεχνίας σημαίνει ότι το ξύλινο σπίτι σας είναι χτισμένο με ένα από τα πιο ανθεκτικά και μοναδικά μαλακά ξύλα στη γη, τον WESTERN RED CEDAR.

Αυτό το είδος κέδρου είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τη φυσική ομορφιά και τις μοναδικές του ιδιότητες. Τα παρακάτω μισή ντουζίνα γεγονότα είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους χτίζουμε με το Western Red και γιατί πρέπει να το κάνετε:

  1. Αυτό το εξαιρετικά υπέροχο ξύλο έρχεται σε μια ποικιλία φυσικών χρωμάτων που κυμαίνονται από λεία κεχριμπαρένια και κοκκινωπή κανέλα έως πλούσια καφέ. Αυτή η παραλλαγή σημαίνει ότι το σπίτι σας δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένη εμφάνιση ή χρώμα. Αυτό προσθέτει στο συνολικό χαρακτήρα και το δέος που εμπνέουν τα ξύλινα σπίτια μας.
  2. Ο Western Red Cedar είναι ένα από τα λίγα είδη ξύλου που είναι φυσικά στο σπίτι σε εξωτερικούς χώρους. Κατατάσσεται ως πολύ ανθεκτικό ξύλο με τους οικοδομικούς κώδικες σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του εγκάρδιου ξύλου του (το παλαιότερο, μη ζωντανό κεντρικό στρώμα του δέντρου. Συνήθως πιο σκληρό και πιο σκούρο από το εξωτερικό στρώμα) σε εξωτερικές εφαρμογές χωρίς την ανάγκη για συντηρητικές επεξεργασίες. Το ξύλο καρδιάς περιέχει εκχυλίσματα που είναι τοξικά για τους μύκητες που προκαλούν σήψη. Η παραγωγή αυτών των εκχυλισμάτων επιταχύνεται/αυξάνεται με την ηλικία καθιστώντας τις εξωτερικές περιοχές του εγκάρδιου πιο ανθεκτικές.
  3. Το Western Red είναι ένας εξαιρετικός θερμομονωτής. Η χαμηλή πυκνότητα και η παρουσία εναέριων χώρων το καθιστούν τον καλύτερο μονωτή στην κατηγορία του. Αυτές οι εκπληκτικές ιδιότητες προστατεύουν το κτίριο από την υπερβολική ζέστη και το κρύο.
  4. Το Western Red Cedar έχει βαθμολογίες ανάπτυξης φλόγας και καπνού που είναι υψηλότερες από τα περισσότερα στην κατηγορία του. Αυτές οι ανώτερες βαθμολογίες επιτρέπουν τη χρήση κέδρου στο εσωτερικό μιας κατασκευής χωρίς την ανάγκη επεξεργασίας. Αυτές οι αξιολογήσεις σημαίνουν ότι η εξάπλωση της φλόγας θα είναι πιο αργή και το σπίτι σας θα έχει μεγαλύτερη αντίσταση στη φλόγα.
  5. Αυτό το ξύλο έχει μια δομή ανοιχτών κυψελών που αυξάνει την ικανότητά του να απορροφά και να διαχέει τον ήχο. Η χρήση κέδρου τόσο στα συστήματα οροφής όσο και στους τοίχους θα παρέχει ένα είδος ηχητικού φράγματος για να κάνει τα πράγματα λίγο πιο ήσυχα.
  6. Ο Western Red Cedar αναπτύσσεται στη δυτική άκρη (εξ ου και το όνομά του) των παράκτιων βουνών από τη νότια Αλάσκα έως τη Βόρεια Καλιφόρνια. Η κύρια προμήθεια προέρχεται από την παράκτια δασική περιοχή της Βρετανικής Κολομβίας. Η συγκομιδή αυτών των αιωνόβιων δέντρων καθοδηγείται από αυστηρά διεθνή στοιχεία βιώσιμης δασοκομίας. Αυτοί οι κανόνες διασφαλίζουν τον έλεγχο των επιπέδων συγκομιδής και την αναδάσωση.

Schreibe einen Kommentar