Βασικά συστατικά του SEO στο Digital Marketing

1
Βασικά συστατικά του SEO στο Digital Marketing

Βασικά συστατικά του SEO στο Digital Marketing

Εδώ είναι τα βασικά στοιχεία του SEO στο ψηφιακό μάρκετινγκ, Σήμερα, ακόμη και η μικρότερη εταιρεία χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο ως κύριο εργαλείο για τη δημιουργία μιας πελατειακής βάσης.

Η διατήρηση της επαφής με τους πελάτες τους είναι το βασικότερο μέσο διαφήμισης. Το βασικό SEO αφορά την κοινή λογική και την απλότητα. Ο σκοπός της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι να κάνει μια ιστοσελίδα όσο το δυνατόν πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Ως εκ τούτου Μηχανές αναζήτησης βοηθά στη σύνδεση με τους χρήστες του Διαδικτύου με τις πληροφορίες που αναζητούν. Οι μηχανές αναζήτησης αναλύουν τις λέξεις σε ιστοσελίδες. Η μηχανή καταγράφει αυτές τις σημαντικές λέξεις και φράσεις, τις σελίδες , λέξεις-κλειδιά στους διακομιστές της.

Ένας ιστότοπος δεν παίρνει πολύ υψηλή κατάταξη σελίδων πληρώνοντας χρήματα στη μηχανή αναζήτησης. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να θεωρείται πολύτιμο από τη μηχανή αναζήτησης.

Καθώς οι αράχνες των μηχανών αναζήτησης ακολουθούν συνδέσμους και τους καταγράφουν, μπορεί κανείς να υποθέσει με ασφάλεια ότι εάν υπάρχει σύνδεσμος σε έναν ιστότοπο, τότε μια αράχνη θα βρει αυτόν τον ιστότοπο. Δεν χρειάζεται να υποβάλετε με μη αυτόματο τρόπο ή ηλεκτρονικά τον ιστότοπό σας στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Οι αράχνες αναζήτησης είναι απολύτως ικανές να βρίσκουν ιστοσελίδες από μόνες τους, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας κάπου στον Ιστό.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εταιρείες που πληρώνουν χρήματα στις μηχανές αναζήτησης για την προβολή της διαφήμισής τους κάθε φορά που κάποιος αναζητά μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, προϊόν ή υπηρεσία.

Μία από τις πιο σημαντικές βασικές συμβουλές SEO είναι να παρέχετε σαφείς διαδρομές για να ακολουθήσουν οι αράχνες από το σημείο Α έως το σημείο Ω στον ιστότοπό σας.

Οι άνθρωποι συνήθως κάνουν κλικ στους συνδέσμους στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, επομένως οι ιστότοποι στην κορυφή της λίστας είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν επισκέπτες. Και περισσότεροι επισκέπτες μπορεί να σημαίνουν περισσότερες προβολές σελίδας, περισσότερους δυνητικούς πελάτες, περισσότερες πωλήσεις, περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις και άλλα επιχειρηματικά οφέλη.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) που παρέχουν πλεονέκτημα στους ιστότοπους σε αυτήν την κατάταξη, και πολλές από αυτές ισχύουν για το σχεδιασμό Ιστού. Ωστόσο, ως δημιουργός περιεχομένου, οι καλύτερες τεχνικές SEO σας είναι (1) να γράψετε αντίγραφο πλούσιο σε πληροφορίες που θα θέλουν να διαβάσουν και να συνδέσουν οι χρήστες και (2) να καταλάβετε ποιες λέξεις είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι στις αναζητήσεις και, στη συνέχεια, να τις ενσωματώσετε λέξεις-κλειδιά σε όλο το αντίγραφό σας.

Υπάρχουν μερικά βασικά ζητήματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν κάνετε το SEO σας.

Η λέξη-κλειδί σας

Πυκνότητα λέξεων-κλειδιών στις ιστοσελίδες σας

Λέξεις-κλειδιά στον τίτλο

Λέξεις-κλειδιά σε μετα-ετικέτα

Λέξεις-κλειδιά στο τέλος της σελίδας

Λέξη-κλειδί στην ετικέτα Επικεφαλίδα

Λέξη-κλειδί σε πλάγια γράμματα

Η τοποθέτηση της λέξης-κλειδιού σας σε εξέχουσες θέσεις θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

  • Το καλό SEO copywriting κάνει τη σελίδα σας πιο ευανάγνωστη τόσο για τις μηχανές αναζήτησης όσο και για τους ανθρώπους. Βοηθά τον ιστότοπό σας να προσελκύσει επισκέπτες, αλλά βοηθά επίσης τους επισκέπτες σας να βρουν ουσιαστικό, σχετικό περιεχόμενο.
  • Το περιεχόμενο που υπάρχει στον ιστότοπο θα πρέπει επίσης να ενημερώνεται σε τακτική βάση. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO περιλαμβάνει τη χρήση των σωστών λέξεων στο περιεχόμενο του ιστότοπου και τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με τον σωστό τρόπο, ώστε να έχει υψηλή κατάταξη με όλες τις μηχανές αναζήτησης.
  • Τίτλος σελίδας: Ο τίτλος της σελίδας HTML πρέπει να είναι σχετικά σύντομος και να περιγράφει με ακρίβεια το περιεχόμενο της σελίδας. Όπου είναι δυνατόν, προσπαθήστε να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά.
  • Μετα-ετικέτες: Χρησιμοποιήστε τις μεταετικέτες περιγραφής και λέξεων-κλειδιών στην κεφαλίδα κάθε ιστοσελίδας. Κάντε αυτές τις ετικέτες διαφορετικές σε κάθε ιστοσελίδα.
  • Ετικέτες επικεφαλίδας: Χρησιμοποιήστε ετικέτες επικεφαλίδας. Πολλές μηχανές αναζήτησης δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο κείμενο μέσα στις ετικέτες επικεφαλίδων, επομένως βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά. Χρησιμοποιήστε μία ετικέτα ανά σελίδα με τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά. Χρησιμοποιήστε άλλες ετικέτες κεφαλής (, , κ.λπ.) για να παρέχετε παραλλαγές και να υποστηρίξετε την κύρια επικεφαλίδα.
  • Κείμενο σελίδας: Βεβαιωθείτε ότι το κείμενο των ιστοσελίδων σας περιέχει λέξεις-κλειδιά και συνηθισμένες φράσεις που ενδέχεται να αναζητήσουν οι χρήστες. Να είστε προσεκτικοί με τη συχνότητα των λέξεων-κλειδιών σας – θέλετε να εμφανίζονται τουλάχιστον μερικές φορές, αν είναι δυνατόν, αλλά μην επαναλαμβάνεστε τόσο πολύ ώστε το αντίγραφο να γίνει αφύσικο. Η ιδέα είναι να διαδοθούν διακριτικά οι λέξεις-κλειδιά χωρίς να είναι προφανές.
  • Δημιουργία συνδέσμων: Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης καταγράφουν, ως μέρος του αλγόριθμου αναζήτησής τους, τον αριθμό των ιστότοπων που συνδέονται με τον ίδιο συγκεκριμένο ιστότοπο. Κάθε σύνδεσμος από έναν ιστότοπο σε έναν άλλο θεωρείται ουσιαστικά ως ψήφος δημοτικότητας στα μάτια των μηχανών αναζήτησης.

Έτσι, περισσότερα backlinks έχει ένας ιστότοπος, τόσο πιο δημοφιλής πρέπει να είναι και επομένως όσο υψηλότερη θα είναι η κατάταξη αναζήτησης. Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι η συνάφεια του ιστότοπου από τον οποίο προέρχονται τα backlinks

  • Δημιουργία περιεχομένου: Όσο περισσότερο περιεχόμενο έχετε στις σελίδες σας, θα αρχίσετε να κατατάσσεστε στο Google για όρους αναζήτησης που δεν είχατε καν συνειδητοποιήσει ότι βλέπατε.

Ως εκ τούτου, πολλοί ειδικοί SEO συνεχίζουν να ερευνούν και να μαθαίνουν γι ‚αυτό για να ενημερώνονται για όλες τις αλλαγές στον τομέα.

Για Εκπαίδευση Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Χαϊντεραμπάντ καλέστε στο 9290971883 / 9246599566 / 9394799566.

Για Online Εκπαίδευση Digital Marketing επίσκεψη https://www.revanthtechnologies.com

Το Εκπαιδευτικό μας Ινστιτούτο βρίσκεται στο Ameerpet, Hyderabad. Ινδία

Schreibe einen Kommentar