Αυτός ο δάσκαλος έχει βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από το διαδικτυακό φροντιστήριο

1
Αυτός ο δάσκαλος έχει βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από το διαδικτυακό φροντιστήριο

Γνωρίζατε ότι η βιομηχανία διαδικτυακών φροντιστηρίων είναι μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων και ότι σε μόλις 5 χρόνια προβλέπεται να αυξηθεί στα 112 δισεκατομμύρια δολάρια;

Αυτό το είδος ανάπτυξης είναι ανήκουστο και για δασκάλους όπως η Joanne Kaminski, μια διαδικτυακή καθηγήτρια ανάγνωσης, έχει βιώσει τα οφέλη από το ξεκίνημα. Η Joanne είχε διδάξει για 10 χρόνια στο σχολικό σύστημα και όταν τα παιδιά της ήταν ακόμη μικρά, αρρώστησε. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δασκάλα της αλλά ήθελε να συνεχίσει να διδάσκει. Άφησε τη δουλειά της και άρχισε να σκέφτεται τι να κάνει.Αυτός ο δάσκαλος έχει βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από το διαδικτυακό φροντιστήριο

Το 2010, η διαδικτυακή διδασκαλία άρχιζε να εξαπλώνεται, αλλά δεν είχε ακούσει για διαδικτυακή διδασκαλία. Μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να εργαστεί σε μια εταιρεία, αλλά θα πληρωνόταν πολύ λιγότερο.

Στην πραγματικότητα, μεγαλύτερα πρακτορεία διδασκαλίας που προσλαμβάνουν δασκάλους πλήρωναν μόνο 10 έως 20 δολάρια την ώρα. Αυτό ήταν πολύ χαμηλότερο από αυτό που ήθελε να πληρωθεί η Joanne. Η Joanne έκανε την έρευνά της και διαπίστωσε ότι οι καθηγητές έβγαζαν περίπου 40 με 50 δολάρια την ώρα με τα διαπιστευτήριά της. Έτσι, η Joanne ξεκίνησε το ταξίδι της να πάει σόλο και ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση διαδικτυακών μαθημάτων.

Δεν έγιναν όλα εύκολα

«Όταν χρειάζεται να καταλάβεις τα πάντα, τα πράγματα δεν γίνονται αρκετά γρήγορα», λέει ο Καμίνσκι. Ήθελε να μάθει τα πάντα αμέσως, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι έπρεπε να έχει έναν τόνο αποτυχιών για να μπορέσει να βρει τις επιτυχίες της.

Ξεκίνησε με το μάρκετινγκ των διαδικτυακών μαθημάτων της σε τοπικό επίπεδο, ενώ αφιέρωσε τον χρόνο που χρειαζόταν για να καταλάβει πώς να κάνει διαδικτυακή αγορά. Μέσα σε 1 εβδομάδα από την τοποθέτηση μιας πινακίδας που διαφήμιζε τις υπηρεσίες της, απέκτησε έναν πελάτη. Στη συνέχεια, αυτός ο πελάτης την παρέπεμψε σε 3 ακόμη μαθητές, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα ολόκληρο τρένο παραπομπής.

Η Joanne συνέχισε να αυξάνει τις γνώσεις της στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και άρχισε να παίρνει φοιτητές από τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Αγγλία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Ιαπωνία και από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε μια περίοδο 9 ετών, έχει κερδίσει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια δουλεύοντας με μερική απασχόληση στο διαδίκτυο και αύξησε το ποσοστό της στα 75 $ την ώρα, ώστε να μπορεί επίσης να περνά χρόνο με τα παιδιά της και να τα απολαμβάνει μεγαλώνοντας.

Επιστροφή

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Θυμήθηκε την απογοήτευση που ένιωθε όταν ξεκινούσε και ήθελε να δώσει πίσω στον κόσμο με ουσιαστικό τρόπο. Αποφάσισε να δημιουργήσει μια δωρεάν κοινότητα στο Facebook με την ονομασία the Ultimate Support Group for Online Tutors. Αυτή η ομάδα συνεχίζει να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει τους καθηγητές όταν απογοητεύονται ή δεν ξέρουν πώς να χειριστούν κάτι.

Αυτός ο δάσκαλος έχει βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από το διαδικτυακό φροντιστήριο

Η Rita Santos, ένα μέλος της κοινότητας της Joanne είπε, «Είμαι ευγνώμων που η Joanne μοιράστηκε την τεχνογνωσία της. Θα μπορούσε εύκολα να απολαύσει την επιτυχία της και να αφήσει τους άλλους να το καταλάβουν μόνοι τους. Αντίθετα, επέλεξε την αφθονία και το να προσφέρει στους άλλους».

Εκτός από τη δωρεάν ομάδα στο Facebook, η Joanne έχει ένα Κανάλι YouTube που καθοδηγεί τους καθηγητές στη διαδικασία. Κάθε εβδομάδα απαντά στις ερωτήσεις των δασκάλων και παίρνει συνεντεύξεις από ανθρώπους που μπορούν να μοιραστούν τις επιτυχίες τους.

Λάβετε υποστήριξη

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση διδασκαλίας, η Joanne λέει: «Μην το κάνεις μόνη σου. Αυτό το ταξίδι μπορεί να είναι μοναχικό. Χρειάζεστε την υποστήριξη και την κοινότητα άλλων δασκάλων που θα συνεργαστούν μαζί σας αντί να σας ανταγωνίζονται.”

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με άλλους επιτυχημένους δασκάλους και θα αρχίσετε να αποκτάτε τις συνήθειες άλλων επιτυχημένων δασκάλων. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικτυακή διδασκαλία, εγγραφείτε στη δωρεάν Ομάδα Facebook της Joanne Ultimate Support Group for Online Tutors και ρίξτε μια ματιά στο κανάλι της στο YouTube.

Schreibe einen Kommentar