Αξιολόγηση Picoworkers: Πραγματικά γρήγορα μετρητά στο διαδίκτυο ή απάτη;

0
Αξιολόγηση Picoworkers: Πραγματικά γρήγορα μετρητά στο διαδίκτυο ή απάτη;

Το Διαδίκτυο έχει προχωρήσει πολύ από τότε που το ακούσαμε για πρώτη φορά. Τώρα μπορείτε να κερδίζετε μια ειλικρινή ζωή στο διαδίκτυο κάνοντας σύντομες, γρήγορες εργασίες σε ιστότοπους όπως το Picoworkers. Ωστόσο, το διαδίκτυο είναι δώρο και κατάρα εξίσου. Μπορείτε εύκολα να πέσετε σε μια απάτη ή ακόμα χειρότερα. Μάλλον γι‘ αυτό διαβάζεις αρκετά Κριτικές Picoworkers για να προσδιορίσετε αν πρόκειται για χάσιμο χρόνου ή για ένα χαμηλό φρούτο που κρέμεται.

Λοιπόν, να χαίρεσαι που είσαι εδώ. Κάναμε την έρευνα για να σας εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο. Διαβάστε λοιπόν την αλήθεια για την εταιρεία σε αυτό Αξιολόγηση Picoworkers.

Τι είναι το Picoworkers;

Picoworkers.com είναι μια διαδικτυακή αγορά όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες εκτελούν διάφορες μικρές εργασίες για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Η εταιρεία ήταν ιδρύθηκε το 2012 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό τη διαχείριση του Tech CEO Benjamin Quinlan. Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στη διεύθυνση 27 W. Anapamu St. #140, Santa Barbara, CA 93101.

Πώς κερδίζετε χρήματα από τους Picoworkers;

Βασικά το Picoworkers συνδέει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με ελεύθερους επαγγελματίες για να εκτελέσουν ορισμένες μικρές εργασίες ή μικρο-εργασίες, όπως η λήψη ερευνών, η σύνταξη μικρών αναρτήσεων ιστολογίου, η δοκιμή εφαρμογών, η σύνταξη ειλικρινών κριτικών, ο σχολιασμός σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημιουργία σύντομων βίντεο μάρκετινγκ, η εμφάνιση „μου αρέσει“ σε μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα .

Στη συνέχεια, οι Picoworkers θα ελέγξουν τη δουλειά του ελεύθερου επαγγελματία και θα την υποβάλουν στον πελάτη για έλεγχο. Εάν ο πελάτης εγκρίνει την εργασία, η Picoworkers θα αφαιρέσει μια ορισμένη προμήθεια και θα μεταβιβάσει τα έσοδα της εργασίας σε εσάς, τον Picoworker. Ο πελάτης μπορεί στη συνέχεια να σας αξιολογήσει θετικά, αυξάνοντας το ποσοστό επιτυχίας σας. Εάν ο πελάτης αρνηθεί την εργασία, δεν θα πληρωθείτε και ο πελάτης είναι ελεύθερος να αφήσει μια αρνητική κριτική στο προφίλ σας. Καθώς εργάζεστε και διατηρείτε ένα καλό ποσοστό επιτυχίας, μπορεί να προαχθείτε σε υψηλότερο επίπεδο όπου η αμοιβή είναι ελαφρώς υψηλότερη.

Πόσα μπορώ να κερδίσω με την Picoworkers;

Ειλικρινά όχι πολύ. Τα χρήματα που κερδίζετε εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως το ποσοστό επιτυχίας, τον όγκο της εργασίας και την προσωπική σας προσπάθεια. Θα ήσασταν τυχεροί να λάβετε μια συναυλία πληρώνοντας έναν Picoworker πάνω από 0,5 $, καθώς οι περισσότερες εργασίες πληρώνουν μεταξύ 0,04 $ και 0,3 $. Ωστόσο, να έχετε κατά νου αυτές είναι μικρές εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσα σε λίγα λεπτά για να κερδίσετε χρήματα. Έτσι, αν έχετε χρόνο και υπομονή, τα σεντς μπορεί να αθροιστούν εάν υπάρχει αρκετός όγκος εργασίας. Με βάση τις αναρτήσεις του Picoworkers αυτή η σελίδαοι ελεύθεροι επαγγελματίες με τις υψηλότερες απολαβές έχουν κερδίσει επί του παρόντος περίπου $1000 σε κέρδη ζωής κάνοντας αυτές τις μικρές δουλειές.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσος χρόνος χρειάστηκε ο χρήστης για να φτάσει αυτά τα ποσά. Οι πραγματικοί ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν αναφέρει ότι κερδίζουν περίπου 50 $ σε έναν καλό μήνα. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από την παραπομπή άλλων, με αποτέλεσμα να κερδίζετε το 5% από όσα κερδίζει η παραπομπή σας εφ‘ όρου ζωής.

Έτσι προφανώς δεν θα κερδίσετε τα προς το ζην ως Picoworker κάνοντας αυτές τις μικρές δουλειές που εργάζεστε μόνο στην Picoworkers. Ο καλύτερος τρόπος για να συσσωρεύσετε τα κέρδη σας σε κάτι ουσιαστικό είναι να συμμετάσχετε σε μερικές ακόμη ευκαιρίες. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα online κάνοντας ό,τι κάνετε ήδη στο διαδίκτυο σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα online κάνοντας έρευνες στο SurveyJunkie.com.

Ωστόσο, αυτές οι ευκαιρίες είναι καλές μόνο για λίγα επιπλέον μετρητά. Εάν είστε καλύτερα να αφιερώνετε χρόνο κάνοντας κάτι που θα σας αποφέρει σταθερά βιώσιμο εισόδημα, εξετάστε το ενδεχόμενο Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς σας πληρώνει η Picoworkers;

Η Picoworkers πληρώνει ελεύθερους επαγγελματίες είτε μέσω PayPal, είτε επιταγής ή κρυπτονομίσματος. Μόλις κερδίσετε τουλάχιστον 5 $ και το υπόλοιπό σας είναι αρκετό για να καλύψετε το κόστος της συναλλαγής, μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή. Δεν είναι σαφές προς το παρόν πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσουν τα χρήματα σε εσάς. Ωστόσο, η επιλογή PayPal είναι άμεση. Αλλά θα απαιτήσουν μια φωτογραφία της άδειας οδήγησης ή της ταυτότητάς σας πριν σας πληρώσουν.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με τους Picoworkers;

Τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής του Picoworkers, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ενεργό email. Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και επαληθεύσετε το email σας, θα σας κάνουν μερικές δημογραφικές ερωτήσεις, όπως ηλικία, τοποθεσία, επάγγελμα και ούτω καθεξής. Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία του προφίλ σας, θα κερδίσετε 0,5 $ ως μπόνους εγγραφής και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε.

Καταγγελίες Picoworkers

Ξέρω ότι αυτό είναι το μέρος της κριτικής που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Επομένως, διαβάστε το για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμπλακείτε σε κάτι σκιερό ή δεν θα χάσετε το χρόνο σας με τους Picoworkers.

Μην εγκαταλείπετε τη δουλειά σας

Οι Picoworkers σίγουρα δεν θα πληρώσουν για διακοπές. Είναι καλό για λίγα επιπλέον χρήματα, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε ως σταθερή πηγή εισοδήματος. Οι εργαζόμενοι λένε ότι οι εργασίες εξαντλούνται μερικές φορές και είναι πολύ δύσκολο στο τέλος της ημέρας να κάνουν τις πένες να προσθέτουν κάτι σημαντικό.

Υψηλές χρεώσεις συναλλαγών

Οι Picoworkers θα αφαιρέσουν 0,50 $ από την ελάχιστη πληρωμή των 5 $ κατά την εξαργύρωση, επιπλέον των προμηθειών επεξεργασίας πληρωμών. Μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό να χρειάζεται να καλύψετε τέτοια έξοδα, ειδικά όταν το να κερδίσετε αυτές τις πένες απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Δεν μπορείτε να αποσύρετε το μπόνους εγγραφής σας

Έτσι, όταν εγγραφείτε, θα κερδίσετε 50 σεντς αμέσως, αλλά αυτά τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εντός της πλατφόρμας. Δεν θα υπολογίζονται ως χρήματα που κερδίζετε, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για να πληρώσετε για μια δουλειά. Επιπλέον, δεν το καθιστούν σαφές καθώς εγγράφεστε. Θα το μάθετε μόνο όταν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα που είναι θαμμένα βαθιά μέσα τους Σελίδα όρων.

Πρέπει να ανεβάσετε ένα αναγνωριστικό για να πληρωθείτε

Εάν συνήθως αισθάνεστε άβολα να μοιράζεστε τα έγγραφα ταυτότητάς σας με τέτοιους ιστότοπους για κέρδη, τότε το Picoworkers μπορεί να μην είναι για εσάς. Θα χρειαστεί να ανεβάσετε μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας ή της άδειας οδήγησης πριν πληρωθείτε. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, το αποκαλύπτουν ξεκάθαρα Σελίδα συχνών ερωτήσεων. Ξέρω όμως ότι αυτό μπορεί να αποτρέψει ορισμένους από εσάς, οπότε καλύτερα να το γνωρίζετε εκ των προτέρων.

Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να υποβάλετε ταυτότητα για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και μπορείτε επίσης να διατηρήσετε το μπόνους εγγραφής σας σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com. Υπάρχουν πάντα ευκολότεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει βαθμολογία BBB

Εάν βασίζεστε στο Better Business Bureau Για να επιβεβαιώσετε τη νομιμότητα μιας εταιρείας, θα απογοητευτείτε tp μάθετε ότι το Picoworkers δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με το BBB τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής του Picoworkers.

Είναι το Picoworkers.com νόμιμο;

Το Picoworkers φαίνεται να είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας μικρές εργασίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις πληρωμής στο διαδίκτυο και υπάρχουν από το 2012. Ωστόσο, σίγουρα δεν θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας με αυτήν την ευκαιρία. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε ένα χέρι και ένα πόδι για να κερδίσετε χρήματα, καθώς θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να καλύψετε όλα τα έξοδα συναλλαγής προτού πληρωθείτε. Εκτός αυτού, το Picoworkers είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα κάνοντας μικροεργασίες στο διαδίκτυο.

Τούτου λεχθέντος, ίσως νιώθετε άνετα να κερδίζετε λίγα επιπλέον μετρητά κάνοντας αυτές τις μικρές δουλειές στην Picoworkers, και αυτό είναι εντάξει. Εάν όχι, μπορείτε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο SwagBucks.com και FusionCash.com. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω SurveyJunkie.com για ευκαιρίες έρευνας.

Αλλά αν λίγα επιπλέον μετρητά δεν είναι αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι και μάθετε πώς να κερδίζετε πραγματικά χρήματα που μπορεί τελικά να μετατραπούν σε παθητικό εισόδημα για εσάς.

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου στο Picoworkers.com. Έχετε ακόμα ερωτήσεις; Αν ναι, μπορείτε να τους επισκεφθείτε Σελίδα συχνών ερωτήσεων για απαντήσεις. Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε τη γνώμη σας για την Picoworkers ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εταιρεία. Μη διστάσετε λοιπόν να μπείτε στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar