Αξιολόγηση Gain.GG: Είναι νόμιμος ιστότοπος GPT ή απάτη;

1
Αξιολόγηση Gain.GG: Είναι νόμιμος ιστότοπος GPT ή απάτη;

Ζούμε σε συναρπαστικές εποχές όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με τις σαγιονάρες και τα μπόξερ σας! Όσο εύκολο κι αν ακούγεται αυτό, οι πιθανότητες να χάσετε χρήματα και να χάσετε χρόνο σε μια απάτη είναι εξίσου μεγάλες. Μάλλον προσγειώθηκες εδώ διαβάζοντας πολλά Κριτικές Gain.GG για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ο ιστότοπος είναι νόμιμος ή χάσιμο χρόνου.

Λοιπόν, έχουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την εταιρεία σε αυτό Κριτικές Gain.GG. Δυστυχώς, η αλήθεια μπορεί να σας σοκάρει, αλλά καλύτερα ασφαλής παρά συγγνώμη, σωστά;

Τι είναι το Gain.GG;

Κέρδος.GG είναι ένας ιστότοπος GPT (Get Paid To) που πληρώνει άτομα για να κάνουν σύντομες εργασίες και προσφέρει, όπως παρακολούθηση βίντεο, συμμετοχή σε έρευνες, επιστροφή μετρητών για αγορές και άλλα. Ο ιστότοπος είναι σχετικά νέος τη στιγμή της σύνταξης, αφού ξεκίνησε το 2018, αν και δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία ιδιοκτησίας τους.

Πώς λειτουργεί το Gain.GG;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το Gain.GG:

Λήψη ερευνών – Η Gain.GG είναι μεσάζων σε άλλες εταιρείες ερευνών. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες, θα ανακατευθυνθείτε σε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων, όπου θα εγγραφείτε και θα ολοκληρώσετε την έρευνα εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις. Αλλά μπορείτε να παραλείψετε τον μεσάζοντα και να συνεργαστείτε απευθείας με μια εταιρεία όπως SurveyJunkie.com που έχει μερικές από τις έρευνες που πληρώνουν καλύτερα.

Βλέποντας βίντεο – Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα παρακολουθώντας σύντομες διαφημίσεις που περιστρέφονται γύρω από ταξίδια, ψυχαγωγία, φαγητό και ταξίδια.

Δοκιμές & Προσφορές – Οι δοκιμές θα μπορούσαν να είναι η εγγραφή σε έναν ιστότοπο περιοδικών, η λήψη δειγμάτων προϊόντων για δοκιμή και ούτω καθεξής. Ενώ οι προσφορές περιλαμβάνουν επιστροφή μετρητών από αγορές.

Παραπομπές – Εάν μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής σας, θα κερδίσετε το 5% από ό,τι θα κερδίσουν για μια ζωή.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με το Gain.GG;

Το Gain.GG χρησιμοποιεί το δικό του νομισματικό σύστημα που ονομάζει Gain Coins. Κατά τη δοκιμή του Gain.GG, παρατηρήσαμε ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στον ιστότοπο τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε. $1 ισοδυναμεί με 1000 νομίσματα. Τούτου λεχθέντος, οι προσφορές τείνουν να λήγουν γρήγορα και τα βίντεο επίσης έρχονται και παρέρχονται. Ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων σας κερδίζει 3 νομίσματα, ενώ οι προσφορές που απαιτούν εγγραφή μπορούν να σας κερδίσουν περίπου 500 νομίσματα.

Οι περισσότερες έρευνες θα σας πληρώσουν περίπου 50 νομίσματα, αλλά θυμηθείτε ότι το Gain.GG είναι απλώς ένα ενδιάμεσο σε αυτούς τους ιστότοπους ερευνών τρίτων. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, πιθανότατα θα κερδίζετε μερικά σεντς κάθε μέρα.

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε πένες με τέτοιες ευκαιρίες είναι να συμμετάσχετε σε περισσότερες από μία, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πολλαπλές ροές εσόδων σε περίπτωση που η μία στεγνώσει. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com για έρευνες και SwagBucks.com και FusionCash.com που σας πληρώνουν για ό,τι κάνετε στο διαδίκτυο, όπως το Gain.GG.

Αλλά hey, μάλλον δεν θα τα βγάλετε πέρα ​​με αυτές τις ευκαιρίες. Αν αντί αυτού αναζητάτε έναν τρόπο να εργαστείτε στο διαδίκτυο με μερική ή πλήρη απασχόληση κάνοντας κάτι που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα σας αποφέρει πραγματικά χρήματα, ελέγξτε Η σύσταση της κορυφαίας εργασίας μου στο σπίτι.

Πώς και πότε σας πληρώνει το Gain.GG;

Το ελάχιστο όριο πληρωμής του Gain.GG είναι μόλις 10 νομίσματα (0,01 $). Ωστόσο, λένε ότι θα χρειαστεί να έχετε κερδίσει τουλάχιστον 200 νομίσματα αποκλειστικά μέσω δοκιμών και προσφορών για να λάβετε την πρώτη σας εξαργύρωση. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνεστε μέσω PayPal ή σχεδόν οποιαδήποτε επιλογή κρυπτονομίσματος που είναι διαθέσιμη στην αγορά. Δεν υπάρχουν χρεώσεις ανάληψης ή χρεώσεις υπηρεσιών.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Gain.GG;

Συμμετοχή στο Gain.GG είναι δωρεάν τη στιγμή της σύνταξης και το μόνο που χρειάζεστε είναι είτε λογαριασμός Google είτε STEAM. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε μια φόρμα, καθώς θα λάβουν αυτόματα τις πληροφορίες του λογαριασμού σας Google ή STEAM. Θα κερδίσετε 100 νομίσματα μόνο με την εγγραφή σας. Είστε ελεύθεροι να εγγραφείτε από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι οι περισσότερες προσφορές ευνοούν χρήστες από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Gain.GG Παράπονα

Όλα λοιπόν ακούγονται υπέροχα μέχρι στιγμής. Ωστόσο, αν βρίσκεστε σε παρόμοιες ευκαιρίες για αρκετό καιρό, ξέρετε καλύτερα από το να παραλείψετε αυτήν την ενότητα παραπόνων που σας βοηθά να προσδιορίσετε εάν η ευκαιρία είναι νόμιμη ή απάτη.

Μην εγκαταλείπετε τη δουλειά σας

Με το Gain.GG, οι πιο κερδοφόροι τρόποι κερδών απαιτούν να ξοδεύετε. Λοιπόν, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο με τους περισσότερους ιστότοπους GPT, αλλά σημαίνει ότι οι δωρεάν προσφορές σας κερδίζουν πολύ λιγότερα σε σύγκριση. Και πάλι, οι περισσότερες εργασίες, όπως έρευνες και βίντεο, κερδίζουν πένες καθημερινά.

Επομένως, δεν μπορείτε ακριβώς να αντικαταστήσετε την καθημερινή σας εργασία με το Gain.GG. Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε αυτό είναι να έχετε πολλαπλές ροές εισοδήματος. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com για παρόμοιους τρόπους κέρδους. Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα που θα πληρώσουν πραγματικά τους λογαριασμούς, ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Τρομερή εξυπηρέτηση πελατών

Ορισμένοι χρήστες λένε ότι χρειάστηκαν εβδομάδες για να λάβουν μια φόρμα απάντησης Η εξυπηρέτηση πελατών του Gain.GG. Μπορεί να προσφέρουν άμεσες εξαργυρώσεις, αλλά μερικές φορές μπορεί να κρατούν τα χρήματά σας για ασαφείς λόγους, προτρέποντάς σας να επικοινωνήσετε μαζί τους. Και πάλι μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο μέσω email για ζητήματα χρημάτων. Αλλά στο πνεύμα της πλήρους αποκάλυψης, λένε ότι ο μέσος χρόνος απόκρισής τους είναι 7 ημέρες, 10 ώρες. Επομένως, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πόσο κόκκινη είναι αυτή η σημαία.

Χωρίς Προφίλ BBB

Αυτή τη στιγμή ο ιστότοπος είναι μόλις ενός έτους, αλλά ξέρω ότι κάποιοι από εσάς δεν θα έριχναν δεύτερη ματιά σε μια εταιρεία χωρίς προφίλ στο Better Business Bureau. Λοιπόν, το Gain.GG δεν είναι ακόμη εγγεγραμμένο τη στιγμή της σύνταξης.

Σε ποιον ανήκει αυτό το πράγμα;

Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για απάτη, εξακολουθεί να ανησυχεί για πολλούς από εμάς ότι οι πληροφορίες ιδιοκτησίας είναι κρυφές. Δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα άτομο που να σχετίζεται με αυτόν τον ιστότοπο, πού βρίσκεται ή κάτι παρόμοιο. Επομένως, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν αυτό είναι το φιλί του θανάτου.

Είναι το Gain.GG νόμιμο ή απάτη;

Το Gain.GG δεν είναι απάτη καθώς το χρησιμοποίησα για μια εβδομάδα και μου έστειλαν τα λίγα σεντς μου αμέσως που τα εξαργύρωσα. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι στο οποίο θα βασίζεστε για χρήματα από μπύρα, πόσο μάλλον για μια πηγή εισοδήματος. Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα για πράγματα που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, αυτός είναι ένας τρόπος για να το κάνετε.

Τούτου λεχθέντος, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό για πράγματα που κάνετε στο διαδίκτυο, είναι να εγγραφείτε σε πολλούς ιστότοπους GPT. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com για παρόμοιους και περισσότερους τρόπους κερδών ως Gain.GG και SurveyJunkie.com για μερικές από τις έρευνες με τις υψηλότερες απολαβές.

Συνολικά, πιθανότατα δεν θα κερδίσετε χρήματα που θα σας αλλάξουν τη ζωή με αυτές τις ευκαιρίες. Αν πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να ξοδεύετε τον χρόνο σας κάνοντας κάτι που θα σας αποφέρει πραγματικό εισόδημα είτε με μερική είτε με πλήρη απασχόληση, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Αυτό είναι όλο από μένα σήμερα. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Gain.GG, μπορείτε να επισκεφτείτε το Σελίδα με συχνές ερωτήσεις εδώ. Και τέλος, μη διστάσετε να μοιραστείτε τα δύο σεντ σας για αυτήν και οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία εργασίας στο σπίτι γνωρίζετε.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar