Ανασκόπηση Έργου Εισοδήματος 24: Απάτη ή πραγματική συμφωνία;

1
Ανασκόπηση Έργου Εισοδήματος 24: Απάτη ή πραγματική συμφωνία;

Η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Οι πιθανότητες είναι να πέσετε σε μια απάτη και να χάσετε τόνους μετρητών. Αλλά με λίγη καθοδήγηση και έρευνα, μπορείτε να κερδίσετε με επιτυχία χρήματα στο σπίτι. Μάλλον το ίδιο νιώθεις και γι‘ αυτό περνάς Έργο Εισοδήματος Σχολείου 24 Κριτικές για να προσδιορίσετε εάν το πρόγραμμα είναι η πραγματική συμφωνία ή μια άλλη απάτη που περιμένει να συμβεί.

Λοιπόν, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τις απάτες. Επομένως, πριν ρίξετε γροθιά σε αυτούς τους αριθμούς πιστωτικών καρτών, ίσως θελήσετε να το διαβάσετε Έργο Εισοδήματος Σχολείου 24 Ανασκόπηση. Καλύτερα ασφαλές παρά συγγνώμη, σωστά;

Τι είναι το Income School Project 24;

Έργο Εισοδήματος Σχολείου 24 είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα και μια κοινότητα που παρέχει επινοητικά μαθήματα κατάρτισης σε άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο με τη δική τους διαδικτυακή επιχείρηση. Το πρόγραμμα ιδρύθηκε από επιχειρηματίες του Διαδικτύου Ρίκι Κέσλερ και Τζιμ Χάρμερ το 2013 και επί του παρόντος έχουν την έδρα τους στο Αϊντάχο των ΗΠΑ.

Πώς λειτουργεί το Project 24;

Το Income School έχει πολλά προγράμματα στον κατάλογό του. Αλλά το Project 24 είναι το κύριο επίκεντρο αυτής της αναθεώρησης. Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο ως blogger, δημιουργός περιεχομένου, συνεργάτης του μάρκετινγκ ή επιχειρηματίας Διαδικτύου, το μάθημα Project 24 μπορεί να είναι για εσάς.

Το μάθημα σας οδηγεί στη διαδικασία δημιουργίας δύο τύπων τοποθεσιών. ένας ιστότοπος αυθεντίας και ένας εξειδικευμένος ιστότοπος, που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση στο διαδίκτυο σε λιγότερο από 24 μήνες – εξ ου και το όνομα Project 24.

Τι υπάρχει μέσα στην περιοχή μελών του έργου 24;

Τη στιγμή της σύνταξης, το πρόγραμμα αποτελείται από ένα εκπαιδευτικό μάθημα 60 βημάτων και 97 βίντεο, που αναλύεται σε 123 μαθήματα βήμα προς βήμα. Τα μαθήματα είναι βασικά οδηγοί για το πώς να:

Πρώτη ενότητα: 60 βήματα για έναν επιτυχημένο ιστότοπο – Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε έναν ιστότοπο, εξειδικευμένη επιλογή, SEO, δημιουργία εσόδων, συνδρομή συνεργατών, δημιουργία διαφορετικών τύπων περιεχομένου και πολλά άλλα.

Δεύτερη Ενότητα: Ανάλυση αναζήτησης – Αυτή η ενότητα σάς οδηγεί στους διάφορους τρόπους εύρεσης θεμάτων για τα οποία μπορείτε να γράψετε. Θα μάθετε την επιλογή λέξεων-κλειδιών, την επιλογή κερδοφόρων θεμάτων για τη θέση σας και πώς να προσδιορίζετε υποσχόμενες λίστες επιτυχιών.

Τρίτη Ενότητα: Επιλογή κερδοφόρων θέσεων – Η ενότητα είναι ένα αναλυτικό βίντεο εκμάθησης για το πώς να επιλέξετε το θέμα του ιστότοπού σας που είναι πιθανό να πετύχει.

Τέταρτη Ενότητα: No-Nonsense SEO – Αυτή η ενότητα σάς παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες για το πώς οι ιδρυτές χρησιμοποιούν με επιτυχία το SEO για να κατατάσσονται καλά και να λαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ οργανική επισκεψιμότητα από την Google.

Πέμπτη Ενότητα: Web Traffic Snowball – Αυτή η ενότητα υπόσχεται να σας διδάξει τις διαφορετικές στρατηγικές για να αποκτήσετε πολύτιμη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Αυτές οι στρατηγικές υπερβαίνουν το SEO και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα σας οδηγήσουν πώς να αποφύγετε να χάνετε χρόνο σε ό,τι δεν λειτουργεί και κατευθείαν σε αυτό που αποδεδειγμένα λειτουργεί.

Έκτη Ενότητα: Email Marketing 101 – Αυτή η ενότητα θα έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής λίστας email για δυνητικούς πελάτες, επισκεψιμότητα, πωλήσεις και πολλά άλλα.

Έβδομη Ενότητα: Καταστροφή μύθου – Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τη λέξη-κλειδί χρυσή αναλογία (KGR) και τον σκοπό της κατά τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης.

Όγδοη Ενότητα: Πώς να βρείτε και να εκπαιδεύσετε συγγραφείς – Αυτό το βήμα πέντε μερών σάς διδάσκει πώς να βρίσκετε και να διαχειρίζεστε συγγραφείς περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να αναθέσετε σε τρίτους αυτό το τμήμα της επιχείρησής σας.

Ένατη Ενότητα: Επαγγελματική Φωτογραφία – Αν σκοπεύετε να κάνετε διαδικτυακό μάρκετινγκ, η φωτογραφία είναι μια δεξιότητα που ίσως χρειαστεί να αποκτήσετε ή να βελτιώσετε. Το μάθημα σας οδηγεί σε πράγματα όπως η επαγγελματική φωτογραφία, η κοντινή φωτογραφία, η ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, το ISO και πολλά άλλα.

Δέκατη Ενότητα: Κριτικές Ιστοσελίδων – Έτσι, μόλις θέσετε σε λειτουργία τον ιστότοπό σας, θα μπορείτε να λαμβάνετε σχόλια από τους εκπαιδευτές των μαθημάτων σχετικά με τον ιστότοπό σας. Θα λάβετε επίσης πληροφορίες από προηγούμενες αξιολογήσεις που έγιναν για άλλους μαθητές του Project 24. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε τα σχόλια, τις στρατηγικές και οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε χρήσιμο για τη δική σας επιχείρηση.

Ενδέκατη Ενότητα: Πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητες γραφής και την ταχύτητά σας – Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε πώς να γίνετε ο ίδιος ειδικός συγγραφέας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κρίνετε εάν το περιεχόμενο που αναθέτετε σε τρίτους είναι πραγματικά ποιοτικό περιεχόμενο.

Δωδέκατη ενότητα: Δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας με διαφημίσεις – Αυτή η ενότητα έχει να κάνει με τη δημιουργία εσόδων από την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας παθητικά με την ύπαρξη διαφημίσεων στον ιστότοπό σας.

Δέκατη τρίτη ενότητα: Η νοοτροπία της επιτυχίας – Αυτή η ενότητα είναι περισσότερο ένα εμπνευσμένο κομμάτι παρά ένα μάθημα. Οι ιδρυτές βασικά σας υπενθυμίζουν πώς να έχετε μια νοοτροπία επιτυχίας. Κάτω από το μοντέλο, μπορείτε να απομακρυνθείτε από τα προγράμματα γρήγορου πλουτισμού που μπορεί να θολώσουν την κρίση σας ως αρχή.

Αυτές είναι λοιπόν οι ενότητες που είναι διαθέσιμες τη στιγμή της σύνταξης. Προσθέτουν συνεχώς νέες ενότητες, επομένως ενδέχεται να υπάρχουν νέες μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική.

Τελικά μέχρι το τέλος του μαθήματος θα πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος. Υποθέτοντας ότι εφαρμόζετε το μάθημα, θα πρέπει να είστε επιτυχημένος blogger όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει.

Πόσο κοστίζει το Project 24;

Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, το Income School Project 24 κοστίζει 449 $ για το πρώτο έτος και, στη συνέχεια, πέφτει στα 199 $ ανά έτος. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας (Amex, Discover, Visa & MasterCard). Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδρομή δεν είναι ακίνδυνη σύμφωνα με τους ίδιους Πολιτική επιστροφής αφού δεν παρέχουν επιστροφές χρημάτων .

Επιπλέον, το Project 24 δεν φαίνεται να προσφέρει μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική έκδοση χωρίς πιστωτική κάρτα όπως μια Πλούσιος Συνεργάτης η οποία είναι μια άλλη επιλογή που σας διδάσκει παρόμοιες αρχές με το Project 24. Έτσι, αυτό μπορεί να είναι μια διαπραγμάτευση ή όχι για μερικούς ανθρώπους.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο Project 24;

Η συμμετοχή στο Income School Project 24 είναι αρκετά απλή. Μπορείς πηγαίνετε εδώ για να εγγραφείτε. Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή για το μάθημα. Μόλις εγκριθεί η πληρωμή σας, θα έχετε πρόσβαση στην περιοχή της Κοινότητας. Στο εσωτερικό, θα λάβετε όλη την εκπαίδευση, τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Τι μας αρέσει στο The Income School Project 24

Είναι εύκολο να το ακολουθήσεις – Πολλοί χρήστες λένε ότι ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε το squat για το πώς λειτουργεί το Διαδίκτυο, μπορείτε να ξεκινήσετε. Τα μαθήματα είναι αρκετά απλά στην παρακολούθηση.

Χρήσιμη κοινότητα – Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του έργου είναι το πόσο εύκολο είναι να εμπλακείτε στην κοινότητα εάν χρειάζεστε βοήθεια. Οι ιδρυτές είναι επίσης εκεί για να σας καθοδηγήσουν στην πορεία.

Έργο Εισοδήματος Σχολείου 24 Παράπονα & Ανησυχίες

Όσο κι αν όλα ακούγονται υπέροχα μέχρι στιγμής, καμία παρέα δεν είναι τέλεια. Επομένως, πριν κάνετε την επένδυσή σας σε αυτό το πρόγραμμα, ακολουθούν μερικά παράπονα και ανησυχίες σχετικά με το Project 24.

Δεν είναι χωρίς κινδύνους – Σε αντίθεση με παρόμοια προγράμματα όπως Πλούσιος Συνεργάτης που παρέχουν μια δοκιμαστική περίοδο χωρίς πιστωτική κάρτα, δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το Project 24 για να προσδιορίσετε εάν είναι το κατάλληλο για εσάς. Και πάλι, όπως θα διαβάσετε εδώ, σταμάτησαν να προσφέρουν επιστροφές χρημάτων σε μη ικανοποιημένα μέλη. Έτσι, μόλις πληρώσετε το τέλος, τα χρήματα θα εξαφανιστούν ακόμα κι αν βρήκατε το πρόγραμμα άχρηστο για εσάς. Προς υπεράσπιση της εταιρείας κατανοώ αυτήν την πολιτική, καθώς σας παρέχεται η εκπαίδευση και η υποστήριξη. Είναι στο χέρι σας να το κάνετε να λειτουργήσει για εσάς. Θα πρέπει ακόμα να αποζημιωθούν για την εργασία τους.

Τόνοι ανοδικών πωλήσεων – Δεν λένε ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα χρήματα για να χρησιμοποιήσετε τις premium λειτουργίες των εργαλείων που προτείνουν. Τα $449 καλύπτουν μόνο τη συνδρομή. Πιθανότατα δεν θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα εάν δεν χρησιμοποιήσετε τις premium δυνατότητες αυτών των εργαλείων. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό αν δεν το γνωρίζατε εκ των προτέρων.

Το κόστος συνδρομής αλλάζει συνεχώς – Οι ιδρυτές λένε ότι η συνδρομή μέλους θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς εξελίσσεται η πορεία. Το 2018 κόστισε 349 $ για να ξεκινήσετε, και τη στιγμή που γράφτηκε αυξήθηκε κατά 100 $, με το κόστος ανανέωσης να παραμένει ίδιο. Ωστόσο, είναι αβέβαιο ότι το κόστος ανανέωσης θα παραμείνει το ίδιο σύμφωνα με τους ιδρυτές.

Έργο 24 Εναλλακτικές

Εάν δεν είστε πραγματικά πεπεισμένοι ότι το Project 24 θα ήταν το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς με βάση τα παράπονα, δεν θα σας κατηγορούσα. Δοκιμάστε λοιπόν και διαβάστε τις παρακάτω εναλλακτικές λύσεις Έργου Εισοδήματος Σχολείου 24.

Project 24 Vs Wealthy Affiliate

Το Wealthy affiliate είναι επίσης ένα πρόγραμμα κατάρτισης που βασίζεται στην κοινότητα που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επίσης μια κερδοφόρα επιχείρηση στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με το Project 24, Πλούσιος Συνεργάτης έχει όλα τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στη συνδρομή τους με εξαίρεση τον τομέα που μπορείτε να αγοράσετε για 13 $ ετησίως. Το WA περιλάμβανε όλα τα άλλα, ώστε να μην χρειάζεται να αναπηδήσετε σε άλλα εργαλεία και ιστότοπους για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας σε αντίθεση με το Project 24.

Το Project 24 δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή τη στιγμή της σύνταξης. Ενώ η Wealthy Affiliate έχει μια δωρεάν αρχική επιλογή συνδρομής. Αυτό σας δίνει 7 ημέρες πρόσβαση σε λειτουργίες premium εντός του Wealthy Affiliate. Έτσι, αν αποφασίσατε ότι η Wealthy Affiliate δεν είναι για εσάς, δεν χάνετε τίποτα. Η Wealthy Affiliate δεν ωθεί πραγματικά πολλές ανοδικές πωλήσεις. Το μόνο άλλο κόστος εκτός της premium συνδρομής σας στο WA είναι να αποκτήσετε το δικό σας όνομα τομέα. Θα σας κοστίσει. Μόνο 13 $ ετησίως και προαιρετικά. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για το Wealth Affiliate εδώ. Ή προσέξτε το δικό μου βίντεο κριτικής για πλούσιους συνεργάτες εδώ.

Project 24 vs Authority Hacker

Authority Hacker έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει πώς να αποκτάτε παθητικό εισόδημα δημιουργώντας έναν ιστότοπο αρχής. Με το Authority Hacker, πρέπει να πληρώσετε μόνο μια εφάπαξ χρέωση 997 $ για να αποκτήσετε ισόβια πρόσβαση στα μαθήματα. Έχετε επίσης 30 ημέρες για να διεκδικήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς ερωτήσεις, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος. Είτε έτσι είτε αλλιώς το Authority Hacker είναι πολύ παρόμοιο με το Project 24. Αλλά το Authority Hacker φαίνεται να είναι περισσότερο επικεντρωμένο στη δημιουργία ενός ιστότοπου αρχής και έχει καλύτερη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για το Authority Hacker εδώ.

Project 24 vs Legendary Marketer

Θρυλικός έμπορος επικεντρώνεται στη διδασκαλία διαφόρων τρόπων για να κερδίσετε χρήματα εκτός από το μάρκετινγκ θυγατρικών. Ο Legendary Marketer δίνει έμφαση στη διδασκαλία των μελών πώς να κερδίζουν χρήματα χρησιμοποιώντας σελίδες προορισμού. Όχι κυρίως το blogging και η δημιουργία περιεχομένου όπως κάνει το Project 24. Επιπλέον, το Legendary Marketer προσφέρει διαφορετικά σημεία τιμών που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν κάνετε αναβάθμιση σε μαθήματα υψηλότερης τιμής. Έτσι, θα μπορείτε να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε, σε αντίθεση με το ετήσιο μοντέλο συνδρομής all-access του Project 24. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας για το Legendary Marketer εδώ.

Λειτουργεί το Project 24 System;

Με βάση αυτά που λένε τα μέλη, την απόδειξη εισοδήματος και τις περιπτωσιολογικές μελέτες που έγιναν από τους ιδρυτές, είναι ασφαλές να πούμε ότι το Σύστημα Εισοδήματος Σχολικού Έργου 24 λειτουργεί. Αλλά όπως κάθε επιχείρηση, το να βγάλεις χρήματα δεν είναι εγγυημένο. Εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή όσων σας διδάσκει η εκπαίδευση για να πετύχετε. Αλλά είναι δυνατόν!

Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Income School Project 24 είναι ότι δεν είναι ακίνδυνο. Και πάλι, η συνδρομή μέλους μπορεί να αυξηθεί κατά την κρίση των ιδρυτών.

Αν θέλετε ένα παρόμοιο πρόγραμμα αλλά θέλετε να το δοκιμάσετε δωρεάν πριν επενδύσετε στον εαυτό σας, τότε ρίξτε μια ματιά Πλούσιος Συνεργάτης. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε Authority Hacker το οποίο είναι επίσης ακίνδυνο για να μάθετε πώς να δημιουργείτε παθητικό εισόδημα για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο αρχής.

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου για το Income School Project 24. Ελπίζω τώρα να έχετε ό,τι χρειάζεστε για να αποφασίσετε εάν το σύστημα είναι στο δρομάκι σας. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το Project 24, μπορείτε να τις απαντήσετε εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar