Ανακοινώθηκαν οι νικητές της σεζόν 3 του HoverGames — Dronecode Foundation

3
Ανακοινώθηκαν οι νικητές της σεζόν 3 του HoverGames — Dronecode Foundation

Η πρόκληση HoverGames 3 ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου 2022, η οποία διευθύνεται από το μέλος Gold NXP Semiconductor και τον συνεργάτη μας Hackster.io, ως μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι προγραμματιστές να καινοτομήσουν χρησιμοποιώντας τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης και ανοιχτό κώδικα για να εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο μέλλον παραγωγής τροφίμων.

Οι αμφισβητίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα Quadcopter ή ένα Rover, φορτωμένο με φανταστικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων των Bosch BME688, FMUK66 και NAVQ+ της NXP, που ελέγχονται από τον αυτόματο πιλότο PX4, ενώ ορισμένοι αμφισβητίες φτάνουν μέχρι την εκτέλεση ρυθμίσεων ROS 2 + PX4 για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι τρεις πρώτοι νικητές λαμβάνουν χρηματικά έπαθλα και δωρεάν εισιτήρια για το PX4 Developer Summit τον Οκτώβριο, με την πρώτη ομάδα να λαμβάνει ταξιδιωτική υποτροφία για την εκδήλωση, από το Ίδρυμα Dronecode.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο βραβείο, τα τρία επιλαχόντα έργα έλαβαν 500 $ το καθένα. Τέλος, η Bosch απονέμει $500 για την πιο καινοτόμο χρήση αισθητήρων και το Dronecode Foundation βραβεύει ένα έργο για τη συνεισφορά του στον ανοιχτό κώδικα ένα βραβείο $500.

Η ομάδα των κριτών αποτελούνταν από ειδικούς του κλάδου της NXP Semiconductor, της Bosch και του Dronecode Foundation. Η πρόκληση ήταν δύσκολη, αλλά είκοσι οκτώ ομάδες επέμειναν, κάνοντας τη δουλειά των κριτών ακόμα πιο δύσκολη.

Παρ ‚όλα αυτά, οι νικητές ανακοινώθηκαν σήμερα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, ειδικά με τον νικητή του Open Source Award, ο οποίος κατασκεύασε ένα πρόγραμμα οδήγησης PX4 για το Bosch BME688 με έναν σωλήνα uORB που κατασκευάστηκε για την εφαρμογή του.

Ελάτε να συγχαρούμε τους νικητές, οι οποίοι είναι όλοι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν στο PX4 Developer Summit τον επόμενο Οκτώβριο ΔΩΡΕΑΝ, με τους νικητές της πρώτης θέσης να κερδίζουν ταξίδια στη NOLA για να παρουσιάσουν το έργο τους σε ολόκληρη την κοινότητα ρομποτικής ανοιχτού κώδικα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την NXP για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση και τη Hackster που είναι ο καλύτερος συνεργάτης. Συγχαρητήρια και στους δύο για μια ακόμη υπέροχη σεζόν του HoverGames. Ανυπομονούμε για το καθαρό έτος που θα βρείτε!

Οι τρεις κορυφαίοι αμφισβητίες

Επιλαχόντες

Βραβείο Βιωσιμότητας Bosc Sensortec

Βραβείο ανοιχτού κώδικα του ιδρύματος Dronecode

Schreibe einen Kommentar