Ανακοίνωση του PX4 Developer Summit 2021 — Dronecode Foundation

3
Ανακοίνωση του PX4 Developer Summit 2021 — Dronecode Foundation

Το Ίδρυμα Dronecode είναι στην ευχάριστη θέση να επαναφέρει το PX4 Developer Summit Online στις 14 – 15 Σεπτεμβρίου. Μετά από μεγάλη επιτυχία το 2020, επιστρέφουμε με την τρίτη επανάληψη της ναυαρχίδας μας εκδήλωσης για την κοινότητα PX4 Autopilot.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Το PX4 Developer Summit είναι η τέλεια ευκαιρία για δικτύωση, μάθηση και αλληλεπίδραση με τους υιοθέτες και τους τελικούς χρήστες των έργων μας. Συγκεντρώσαμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για όλους ώστε να απολαμβάνουν ευκαιρίες μάθησης και δικτύωσης για να σας βοηθήσουμε στην καριέρα σας και να σας φέρουμε πιο κοντά στην κοινότητα.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει!

Το κόστος εγγραφής για τη φετινή διοργάνωση είναι $100 για ιδιώτες και $150 για τους εταιρικούς συμμετέχοντες. Το οποίο θα καλύπτει τις δύο ημέρες με περισσότερες από 8+ ώρες περιεχομένου κάθε μέρα. Από επιλεγμένους κεντρικούς ομιλητές, συζητήσεις για τον οδικό χάρτη έργων, σεμινάρια, επιλεγμένα έργα κοινότητας, αίθουσες επισκέψεων για μικρότερες εστιασμένες συζητήσεις, ένα εικονικό θέατρο εργασίας και ένα επίσημο μετά το πάρτι την τελευταία ημέρα. Με την εγγραφή σας στην εκδήλωση, συνεισφέρετε επίσης στην κοινότητα ανοιχτού κώδικα.

Περιορισμένη ευκαιρία

προσφέρουμε Εγγραφές $10 για περιορισμένο χρονικό διάστημα, χάρη στη βοήθεια των χορηγών μας, μια τεράστια έκπτωση μόνο για μεμονωμένους και εταιρικούς συμμετέχοντες που εγγράφονται πριν 24 Μαΐου χρησιμοποιώντας τον κωδικό PX421EB. Η συμφωνία για το πρώιμο πουλάκι είναι μια περιορισμένη ευκαιρία που δεν θα επιστρέψει. Φροντίστε να εγγραφείτε πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Κωδικός έκπτωσης Early Bird PX421EB
Χορηγός υποτροφιών για φοιτητές και ακαδημαϊκό επίπεδο

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί.

Φοιτητές και Μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης με έγκυρη ταυτότητα μπορεί να εγγραφεί για ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ χάρη στο Υποτροφία Φοιτητών και Ακαδημαϊκών Υποτροφιών Χορηγία του Auterion. Συνεργαστήκαμε με το Platinum Member μας για να εγγυηθούμε ότι όλοι οι φοιτητές και τα μέλη ΔΕΠ θα ενταχθούν χωρίς κόστος. Χωρίς προθεσμία και χωρίς εκπτωτικό κωδικό. Απλώς φροντίστε να ανεβάσετε ένα έγκυρο αναγνωριστικό. (δείτε τη σελίδα εγγραφής για περισσότερες λεπτομέρειες), και μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τον Χορηγό μας!

Υποτροφία Οικονομικής Βοήθειας

Φέτος εισάγουμε ένα Υποτροφία Οικονομικής Βοήθειας να στηρίξουμε τις μειονότητες της κοινότητάς μας. Είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της κοινότητάς μας όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι ανεξάρτητα από το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία/ανικανότητα, τη φυλή, την εθνικότητα, την ηλικία, τη θρησκεία ή την οικονομική κατάσταση. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι καθοδηγούμαστε από α Κώδικας δεοντολογίας που περιγράφει τις προσδοκίες μας για όλους τους συμμετέχοντες και τις συνέπειες της απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Ελπίζουμε το Υποτροφία Οικονομικής Βοήθειας βοηθά τα μέλη της κοινότητας που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν—αιτήσεις για την Υποτροφία Οικονομικής Βοήθειας κλείσιμο στις 30 Ιουλίου (δείτε τον ιστότοπο της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες).

Δείχνοντας την ευγνωμοσύνη σας και κάνοντας μια δήλωση

Για όλα τα μέλη της κοινότητας που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να κάνουν δωρεές απευθείας στα έργα ανοιχτού κώδικα, παρουσιάζουμε το ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ τέλος εγγραφής για $500, με όλα ΠΑΤΡΟΝΕΣ λαμβάνοντας ιδιαίτερη αναγνώριση καθ‘ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και την ατελείωτη ευγνωμοσύνη μας.

Όλα τα έσοδα από τις εγγραφές πηγαίνουν κατευθείαν στην υποστήριξη έργων ανοιχτού κώδικα. Με την εγγραφή σας για την εκδήλωση σε οποιοδήποτε επίπεδο, συνεισφέρετε στην κοινότητα ανοιχτού κώδικα.

Μια βελτιωμένη διαδικτυακή εμπειρία

Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεργαστήκαμε με την Ομάδα εκδηλώσεων του Linux Foundation να προσφέρει μια συνολική βελτιωμένη εμπειρία στους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τα μέλη. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία (εσάς) και να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρία από το Linux Foundation σε εκδηλώσεις προγραμματιστών.

Ως αποτέλεσμα των βελτιωμένων αλλαγών του προγράμματος και της συνεργασίας μας με την ομάδα Εκδηλώσεων του Linux Foundation, και για να εγγυηθούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας, απομακρυνόμαστε από το YouTube σε μια Πλατφόρμα εκδηλώσεων σχεδιασμένη για εικονικές εκδηλώσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι η φετινή εκδήλωση θα επιτρέψει στην κοινότητά μας να συγκεντρωθεί και να επικεντρωθεί στην απόλαυση περιεχομένου από το ευρύ φάσμα των εφαρμογών και θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης. Δημιουργήστε συνδέσεις, αυξάνοντας τον ανοιχτό, συνεργατικό χαρακτήρα της κοινότητάς μας.

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, σχεδιάζουμε επίσης να φιλοξενήσουμε ειδικούς κεντρικούς ομιλητές που παρουσιάστηκαν τις εβδομάδες πριν από την εκδήλωση, οι οποίοι θα φέρουν μια μοναδική οπτική στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ευκαιρίες Χορηγίας

Το PX4 Developer Summit δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη βοήθεια των χορηγών οργανισμών. Προσφέρουμε περιορισμένες ευκαιρίες με τη μορφή πακέτων χορηγιών για να επιτρέψουμε στις εταιρείες να συνεργαστούν με την κοινότητά μας με αποτελεσματικούς τρόπους. Και για πρώτη φορά, επιτρέπουμε επίσης μερικές περιορισμένες εμπειρίες και χορηγίες διαφημιστικού μάρκετινγκ.

Οι ευκαιρίες χορηγίας δεν περιορίζονται στα μέλη του Dronecode Foundation, αλλά τα μέλη μας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια. Για παράδειγμα, όλα τα μέλη του Silver απολαμβάνουν α Έκπτωση 25%. σε όλα τα Πακέτα Χορηγιών.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο του Ενημερωτικού Δελτίου Χορηγίας απευθείας από τον ιστότοπο της εκδήλωσης, μαζί με μερικά στατιστικά στοιχεία από την περσινή διοργάνωση. Η εκδήλωσή μας είναι η μόνη εκδήλωση ανάπτυξης drone που μπορεί να σας εγγυηθεί την έκθεση που χρειάζεται η επωνυμία σας και το προσωπικό μας θα συνεργαστεί με τις ομάδες μάρκετινγκ και προϊόντων σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Όλες οι χορηγίες είναι διαθέσιμες σε περιορισμένες ποσότητες και οι μοναδικές ευκαιρίες είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, διαθέσιμες μόνο για έναν ή δύο Χορηγούς. Τέλος, ικανοποιούμε τα αιτήματα με σειρά προτεραιότητας. Επικοινωνήστε απευθείας με την ομάδα μας στο [email protected] με οποιαδήποτε απορία.

Αυτό μόλις ξεκινάει.

Θα σας έρθουν περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, και καθώς η εκδήλωση πλησιάζει, αναμένουμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για τα μέλη της κοινότητας να συμμετάσχουν.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους αποκαλύπτουμε το γενικό σχέδιο και ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου απευθείας για τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, ανατρέξτε στον ιστότοπο της εκδήλωσης.

Ramon Roche
Υπεύθυνος Προγράμματος, The Dronecode Foundation
[email protected]


ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΠΛΑΤΙΝΑ

Schreibe einen Kommentar