Αναθεώρηση Spare5: Πληρώνεστε για εργασίες ή απάτη;

0
Αναθεώρηση Spare5: Πληρώνεστε για εργασίες ή απάτη;

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του smartphone σας. Ναι καλά ακούσατε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να κερδίσετε χρήματα. Υποθέτω ότι το ήξερες ήδη και γι‘ αυτό το ψάχνεις Ανταλλακτικά 5 κριτικές για να δείτε αν αυτή η εφαρμογή είναι νόμιμη. Μην τολμήσετε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή μέχρι να το διαβάσετε Ανταλλακτικό 5 κριτική καθώς καλύπτουμε το καλό, το κακό και το άσχημο.

Τι είναι το Spare5;

Spare5.com είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα ολοκληρώνοντας μικρές εργασίες. Το Spare5 είναι ένα τμήμα της Mighty Ai, μιας εταιρείας τεχνολογίας με έδρα το Σιάτλ που εστιάζει στην όραση υπολογιστών και τη μοντελοποίηση φυσικής γλώσσας για αυτοκίνητα και ρομποτική. Η Spare5 ιδρύθηκε το 2014 από Ματ Μπένκεκαι η εφαρμογή προτάθηκε για την Εφαρμογή της Χρονιάς.

Πώς λειτουργεί το Spare5;

Το Spare5 χρησιμοποιεί ανθρώπινη νοημοσύνη για να εκπαιδεύσει την τεχνητή νοημοσύνη, επομένως οι εργασίες μπορεί να είναι η λήψη φωτογραφιών ή η παροχή ετικετών και περιβάλλοντος σε εικόνες, η ανίχνευση αντικειμένων σε μια εικόνα ή παρόμοια είδη εργασιών.

Οι περισσότερες μεμονωμένες εργασίες πληρώνουν 0,03 $ έως 0,20 σεντς $ ανά εργασία, αλλά οι περισσότερες εργασίες χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν και έχει σχεδιαστεί για να εκτελούνται στον ελεύθερο χρόνο σας καθώς κάνετε άλλα πράγματα.

Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε εργασίες που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες είναι σεμινάρια και δοκιμές για να δείτε πόσο καλά ολοκληρώνετε ορισμένα είδη εργασιών. Εάν τα πάτε καλά στα προκριματικά, τότε μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ολοκληρώνοντας εργασίες σε αυτήν την κατηγορία. Αυτά τα προκριματικά δεν χρειάζονται πολύ, αλλά είναι σημαντικό να διαβάζετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες προσεκτικά και με ακρίβεια.

Η εστίαση και το εύρος των δραστηριοτήτων στο Spare5 αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Είχαν ένα μικρό πρόγραμμα παραπομπής, αλλά δεν φαίνεται να είναι πολύ ενεργό τώρα. Οι εργασίες στην εφαρμογή επικεντρώνονται περισσότερο στη λήψη και την επεξεργασία φωτογραφιών, ενώ υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα εργασιών διαθέσιμη στον ιστότοπο.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να πληρώνεστε για τη λήψη εφαρμογών όπως αυτή; Ιστότοποι όπως FusionCash θα σας πληρώσει για τη λήψη άλλων εφαρμογών, εκτός από αυτό που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως παιχνίδια, ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθηση βίντεο και άλλα. Εάν προτιμάτε να πληρώνεστε για να συμμετέχετε σε έρευνες, θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο όπως SurveyJunkie.com.

Αλλά αν ψάχνετε έναν τρόπο να κάνετε μερική ή πλήρη απασχόληση στο σπίτι, είναι πιθανώς καλύτερα να κάνετε check out Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με το Spare5;

Οι πιο έμπειροι χρήστες κερδίζουν 10-20 $ την εβδομάδα, καθώς είναι πολύ προσεκτικοί στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής και επισκέπτονται τον ιστότοπο καθώς και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Οι περισσότερες από τις εργασίες είναι πολύ απλές και χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν και πληρώνουν περίπου 0,03 $ έως 0,20 σεντς το καθένα.

Πώς και πότε πληρώνει το Spare5;

Το Spare5 πληρώνει μόνο μέσω PayPal, επομένως θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό PayPal. Το όριο πληρωμής είναι μόλις 1 $ και το Spare5 πληρώνει κάθε εβδομάδα. Καθώς ολοκληρώνετε εργασίες, όχι μόνο κερδίζετε χρήματα, αλλά κερδίζετε πόντους εμπειρίας (XP) στην πλατφόρμα, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες εργασίες με υψηλότερη αμοιβή. Ομοίως, εάν η ποιότητα της εργασίας σας είναι χαμηλή, οι διαθέσιμες εργασίες σας ενδέχεται να μειωθούν.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Spare5;

Εσείς εγγραφείτε με emailή συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Facebook, στο LinkedIn ή στο Google. Για να ξεκινήσετε με το Spare5, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής Spare5 στο App Store. Για χρήστες Android, το Spare5 λειτουργεί σε μια εφαρμογή Android και μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις εργασίες Spare5 μέσω του ιστότοπου Spare5 και του ιστότοπου για κινητά.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε μια δημογραφική έρευνα και να απαντήσετε σε ερωτήσεις για τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς, γιατί εάν οι απαντήσεις σας είναι ασυνεπείς μπορεί να αφαιρεθείτε από την πλατφόρμα. Αυτή η αρχική έρευνα πληρώνει 0,10 $, ώστε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα αμέσως.

Τι μας αρέσει στο Spare5

Έχουμε παρουσιάσει όλα τα βασικά για αυτήν την εφαρμογή, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν.

Μια τίμια εταιρεία

Η Spare5 είναι μια νόμιμη εταιρεία, που είναι ανοιχτή στη δουλειά της και προσπαθεί να οικοδομήσει ένα θετικό περιβάλλον στην κοινότητά της.

Πληρώθηκε έγκαιρα

Το Spare5 πληρώνει αξιόπιστα, με ακρίβεια και έγκαιρα. Είναι εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους, επιλύουν τις διαφορές γρήγορα και έχετε πάντα έναν πίνακα ελέγχου που σας δείχνει πόσα έχετε κερδίσει μέχρι τώρα.

Ανταλλακτικά5 Παράπονα

Ας βουτήξουμε σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε για αυτήν την εφαρμογή. Θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε εάν πρόκειται για παραβιάσεις.

Εργασίες που απορρίφθηκαν

Το πιο συνηθισμένο παράπονο για το Spare5 είναι από άτομα που απορρίπτονται οι εργασίες τους. Νιώθουν απογοήτευση όταν προσπαθούν πολλές φορές να βγάλουν μια φωτογραφία για την πλατφόρμα, μόνο για να κερδίσουν μερικές δεκάρες αν τελικά τα καταφέρουν. Για εργασίες λήψης φωτογραφιών, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλά φωτισμένες και καθαρές και είναι σημαντικό να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες για όλες τις εργασίες, διαφορετικά η εργασία σας μπορεί να απορριφθεί.

Θέλω πραγματικά χρήματα!

Πολλές από τις εργασίες σας ανταμείβουν σε μάρκες που μπορείτε να ανταλλάξετε με δωροκάρτες. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάρκες ή δωροκάρτες για να πληρώσετε τους λογαριασμούς, επομένως για πολλούς ανθρώπους, αυτός δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε πραγματικά χρήματα. Μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε σε ιστότοπους όπως Swagbucks.comκαι FusionCash.com όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας ό,τι κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως επίσκεψη σε ιστότοπους, ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθηση βίντεο και άλλες εργασίες ή συμπληρώνοντας έρευνες με έναν ιστότοπο όπως SurveyJunkie.com.

Αλλά αν προτιμάτε ένα εισόδημα πλήρους ή μερικής απασχόλησης που θα πληρώνει τους λογαριασμούς με συνέπεια, ίσως θέλετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Έλλειψη Συνεπούς Εργασίας

Μερικές φορές υπάρχουν πολλές εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, και μερικές φορές απλά δεν υπάρχουν. Το Spare5 έχει πολυάσχολες μέρες και μέρες ήσυχης, γεγονός που καθιστά δύσκολο να προβλέψετε εάν θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στην εφαρμογή.

Κρατήστε τη δουλειά της ημέρας σας!

Πολλοί έμπειροι μικρο-εργάτες προτιμούν πλατφόρμες όπως MTurk πέρα από το Spare5, απλώς και μόνο επειδή η διαθεσιμότητα των εργασιών είναι πολύ πιο συνεπής. Δεδομένου ότι το Spare5 δεν πληρώνει περισσότερα από άλλους δικτυακούς τόπους μικρο-εργασίας και παρουσιάζει διακυμάνσεις στη διαθεσιμότητα εργασίας, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι απλά δεν αξίζει τον κόπο.

Είναι το Spare5 Legit ή απάτη;

Η Spare5 είναι σίγουρα νόμιμη και μια ανοιχτή, διαφανής εταιρεία που επιδιώκει να συνεργαστεί με τους χρήστες της.

Αλλά, είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα; Εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Οι κορυφαίοι κερδισμένοι του ιστότοπου κερδίζουν μόνο περίπου 40-60 $ το μήνα. Εάν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, τότε ίσως αξίζει τον χρόνο σας. Οι εργασίες είναι απλές, οι ανταμοιβές είναι απλές και η εταιρεία πληρώνει πραγματικά τους χρήστες.

Αλλά υποπτεύομαι ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτά που κερδίζετε στο Spare5 δεν είναι αρκετά χρήματα. Τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να έχετε πολλαπλές ροές εισοδήματος και να μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Ευτυχώς, υπάρχουν ιστότοποι όπως FusionCash.com και SurveyJunkie.com που σας πληρώνουν για πράγματα που κάνετε στο διαδίκτυο, όπως επίσκεψη σε ιστότοπους, συμμετοχή σε έρευνες και άλλα.

Αλλά αν ψάχνετε για μια ευκαιρία για σταθερό εισόδημα πλήρους απασχόλησης που μπορεί να γίνει παθητικό, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, αυτή είναι η γνώμη μου για το Spare5. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές Σελίδα FAQ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις ή σχόλια, αφήστε τις παρακάτω στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar