Αναθεώρηση Purium: Legit Health MLM ή απάτη;

0
Αναθεώρηση Purium: Legit Health MLM ή απάτη;

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο κλάδος της υγείας είναι τόσο επικερδής, δεδομένου του ποσού που οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν για να δείχνουν καλά και να παραμείνουν υγιείς. Και προφανώς, άνθρωποι σαν εσάς και εγώ μπορούμε να κερδίσουμε αυτήν την τάση από την άνεση του σπιτιού μας. Αλλά μάλλον το ήξερες και γι‘ αυτό ψάχνεις Κριτικές Purium για να δούμε αν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Λοιπόν, σε αυτό το Purium ανασκόπηση θα καλύψουμε τα μέσα και τα έξω αυτής της ευκαιρίας. Θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε εάν αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς ή όχι. Μην καταλήξετε λοιπόν να κάνετε λάθος μη διαβάζοντας αυτή τη συγκλονιστική κριτική.

Τι είναι το Purium;

Purium.com ειδικεύεται στις βιολογικές υπερτροφές, που προωθούνται μέσω ενός δικτύου Brand Partners. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992, από τον David Sandoval και Amy Venner-Hamdi. Είναι θυγατρική της Organic by Nature με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία παράγει προϊόντα μάρκας Purium.

Σειρά προϊόντων Purium

Το Purium πουλά προϊόντα καθαρισμού αποτοξίνωσης, προϊόντα απώλειας βάρους και φυσικής κατάστασης και πολλά άλλα συμπληρώματα υγείας. Ειδικεύονται σε συμπληρώματα που είναι βιολογικά, vegan και χωρίς γλουτένη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα τους περιέχουν τους τύπους συστατικών που θα περιμένατε, όπως φύτρο σιταριού, αλόη βέρα, κριθαρόχορτο και τα παρόμοια.

Είναι πιο διάσημες για το προϊόν καθαρισμού μετασχηματισμού 10 ημερών, το οποίο έχει συζητηθεί και αξιολογηθεί ευρέως στο διαδίκτυο από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και ειδικούς ομορφιάς. Προσφέρουν επίσης το συμπλήρωμα Biome Medic, σχεδιασμένο για τη βελτίωση της πεπτικής υγείας, και ένα δημοφιλές vegan συμπλήρωμα αμινοξέων.

Πόσο κοστίζει να είσαι συνεργάτης της επωνυμίας Purium;

Υπάρχουν δύο επίπεδα συνεργασιών επωνυμίας με Purium:

  • Βασικό πακέτο: κοστίζει 49 $ εφάπαξ χρέωση, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση σε ψηφιακό μάρκετινγκ και εκπαιδευτικό υλικό
  • Launch Pack: είναι δωρεάν εάν αγοράσετε προϊόντα Purium αξίας $500, $99 όταν αγοράζετε προϊόντα αξίας $250 ή $199 χωρίς αγορά προϊόντος.

Το Launch Pack περιλαμβάνει:

◦ Πρόσβαση σε υλικό μάρκετινγκ και εκπαίδευσης

◦ 1 έτος της εφαρμογής διαχείρισης επιχειρήσεων Purium

◦ the Green Foods Bible από τον ιδρυτή της εταιρείας David Sandoval

◦ Ένα μπουκάλι αναδευτήρα χωρίς BPA

◦ Απεριόριστες δωροκάρτες 50 $ για 1 χρόνο τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στρατολογήσετε άλλα άτομα

◦ 15 ευρωπαϊκές δωροκάρτες

Οι συνεργάτες του Launch Pack πληρούν επίσης αμέσως τις προϋποθέσεις για ορισμένα μπόνους αποζημίωσης, όπου οι συνεργάτες του Basic πρέπει πρώτα να επιτύχουν τους στόχους QV για να προκριθούν.

Φαίνεται ότι λαμβάνετε αρκετά αντικείμενα με τα πακέτα εκκίνησης, αλλά θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μια προκαταβολή. Εάν διστάζετε να ξοδέψετε τόσα πολλά εκ των προτέρων, ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να ξεκινήσετε ΔΩΡΕΑΝ με ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης, SurveyJunkie.comκαι Fusioncash.com.

Σχέδιο αποζημίωσης Purium

ο Σχέδιο αποζημίωσης Purium παρέχει μερικούς τρόπους με τους οποίους οι συνεργάτες της επωνυμίας μπορούν να κερδίσουν προμήθεια. Το σχέδιο αποζημίωσης είναι πολύ λεπτομερές, αλλά εδώ είναι οι βασικοί τρόποι με τους οποίους οι συνεργάτες της επωνυμίας μπορούν να κερδίσουν χρήματα τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης:

  • 20% προμήθεια για αγορές πελατών, λιγότερες δωροκάρτες, αποστολή και φόρους
  • 5% προμήθεια για την απόδοση της ομάδας, έως και 4 επίπεδα
  • 25% μπόνους πρώτης παραγγελίας για αγορές προϊόντων από συνεργάτες επωνυμίας
  • Μπόνους 50$ για κάθε 1000$ σε αγορές πελατών
  • Μπόνους για την εγγραφή νέων συνεργατών επωνυμίας, με προσωπική πληρωμή και 20 $ γενεαλογική πληρωμή για άπειρα επίπεδα
  • Μπόνους επιτεύγματος για τον συνεργάτη της επωνυμίας και τον εγγεγραμμένο τους κάθε φορά που ο συνεργάτης ανεβαίνει ένα επίπεδο
  • Οι συνεργάτες της επωνυμίας προσκαλούνται επίσης σε εταιρικά καταφύγια και διακοπές και συνεργάτες υψηλού επιπέδου παρευρίσκονται σε αυτές τις εκδηλώσεις με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Το Purium πληρώνει κάποια αποζημίωση και μπόνους εβδομαδιαία, και μερικά πληρώνονται μηνιαία.

Αν διαβάσετε το σχέδιο αποζημίωσης και νιώθετε σύγχυση, δεν σας κατηγορώ! Τα περισσότερα MLM έχουν πολύ περίπλοκα σχέδια αποζημίωσης. Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες με άμεση αποζημίωση όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε πολλές σελίδες με μπερδεμένες δομές επιτροπών.

Υπάρχουν επίσης άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με άμεση αποζημίωση με δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Fusioncash.com

Πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν οι συνεργάτες του Purium Brand;

Σύμφωνα με τους κατάσταση γνωστοποίησης εισοδήματος, το 77% όλων των θυγατρικών τους σε επίπεδο Συνεργάτη κέρδισαν κατά μέσο όρο 5,79 $ εκείνο το έτος. Όταν οι ανενεργές θυγατρικές αφαιρούνται από τον υπολογισμό, οι Συνεργάτες κέρδισαν κατά μέσο όρο 539 $ για εκείνο το έτος. Το 2015, το 97,% όλων των ενεργών συνεργατών της επωνυμίας Purium ήταν κάτω από το επίπεδο του διαμαντιού και οι συνεργάτες του στελέχους κέρδισαν κατά μέσο όρο 8676,87 $.

Τι μας αρέσει στο Purium

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που πιστεύουμε ότι είναι θετικά χαρακτηριστικά του Purium.

Καλή βαθμολογία BBB

Εάν είστε κάποιος που εξετάζει αυτούς τους τύπους αξιολογήσεων, θα χαρείτε να μάθετε ότι έχει ένα Βαθμολογία A+ BBB τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής.

Δωροκάρτες για πρόσληψη

Η στρατηγική της στρατολόγησης νέων συνεργατών επωνυμίας δίνοντάς τους μια δωροκάρτα 50 $ είναι πολύ έξυπνη και πολλά MLM δεν έχουν κίνητρα που μπορείτε να προσφέρετε κατά τη στρατολόγηση. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσουν οι δωροκάρτες, επομένως είναι ένα εξαιρετικό άνοιγμα συνομιλιών και αντισταθμίζει την υψηλή τιμή του προϊόντος. Επιπλέον, όταν κάποιος αγοράζει ένα προϊόν, χρησιμοποιεί τη δωροκάρτα που του δώσατε, κερδίζετε επίσης μια προμήθεια για αυτό.

Παράπονα Purium

Καμία επιχείρηση δεν είναι τέλεια, γι‘ αυτό ας βουτήξουμε σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε και μπορείτε να αποφασίσετε αν πρόκειται για διακοπή συμφωνιών ή όχι.

Κρατήστε τη δουλειά της ημέρας σας!

Αν τους διαβάσετε προσεκτικά δήλωση εισοδήματοςtθα παρατηρήσετε ότι το 89,11% των συνεργατών της επωνυμίας τους κέρδισαν λιγότερα από 100 $ για το έτος.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, αυτή μπορεί να μην είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας αποφέρει ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό. Πολλοί άνθρωποι που ξεκινούν επιχειρήσεις αποτυγχάνουν, επομένως αυτό μπορεί να μην είναι μια αντανάκλαση του Purium, αλλά η ύπαρξη άλλων εναλλακτικών μπορεί να αξίζει να εξερευνήσετε.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, εάν θέλετε να εξερευνήσετε πρόσθετες επιλογές, ίσως θελήσετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι και είναι ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε, ώστε να μην έχετε τίποτα να χάσετε πραγματικά. Αν ψάχνετε να κερδίσετε κάποιο παράπλευρο εισόδημα, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες εναλλακτικές όπως π.χ SurveyJunkie.com και Fusioncash.com.

Πανάκριβα προϊόντα

Ενώ το υψηλό κόστος των προϊόντων Purium μπορεί πραγματικά να αρέσει σε ορισμένους καταναλωτές, υπονοώντας την υψηλή ποιότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι αναμένουν να δουν ιατρική έρευνα ή επιστημονικά οφέλη. Ιδιαίτερα όταν τους ζητείται να αγοράσουν ένα προϊόν που είναι 2-3 φορές πιο ακριβό από πανομοιότυπα προϊόντα από άλλες μάρκες. Μερικοί τα προϊόντα μπορεί να κοστίζουν πάνω από $400 που πολλοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά. Το να κάνετε τους ανθρώπους να αγοράσουν αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν μπορούν να τα αγοράσουν φθηνότερα κάπου αλλού.

Αρνητικές κριτικές του Amazon

Δυστυχώς, για προϊόντα τόσο ακριβά, οι διαδικτυακές τους κριτικές δεν είναι και τόσο καλές. Τα περισσότερα προϊόντα Purium έχουν περίπου α Κριτική 3 αστέρων στο Amazon. Εφόσον οι συνεργάτες της επωνυμίας εκδίδουν δωροκάρτες και στη συνέχεια επιτρέπουν στους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν από διαδικτυακούς λιανοπωλητές, αυτές οι αρνητικές κριτικές είναι ορατές στους δυνητικούς πελάτες.

Είναι καθαρά νόμιμη ή απάτη;

Το Purium δεν είναι απάτη και είναι στη βιομηχανία εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να σας αρέσουν, όπως οι δωροκάρτες για σκοπούς πρόσληψης και η καλή βαθμολογία BBB.

Ωστόσο, αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς. Οι τιμές των προϊόντων είναι πολύ υψηλές, γι‘ αυτό πιθανώς το 89,11% των συνεργατών της επωνυμίας κατάφεραν να βγάλουν λιγότερα από 100 $ για το έτος.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες οικιακές επιχειρήσεις όπως Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι που θα σας διδάξει πώς να πουλάτε οποιαδήποτε προϊόντα σε οποιαδήποτε θέση. Έτσι, δεν θα δεσμευτείτε πουλώντας ακριβά προϊόντα υγείας.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το Purium. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσετε να διαβάσετε το ιστολόγιό τους. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Purium ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar