Αναθεώρηση PlanProMatrix: Νόμιμη εισαγωγή δεδομένων MLM ή απάτη;

0
Αναθεώρηση PlanProMatrix: Νόμιμη εισαγωγή δεδομένων MLM ή απάτη;

Οι πιθανότητες είναι ότι μάλλον αναζητήσατε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με την εισαγωγή δεδομένων και αντιμετωπίσατε απάτες. Έχετε ακόμα την ελπίδα ότι δεν θα είναι όλα απάτες και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσατε να διαβάσετε διάφορα Κριτικές PlanProMatrix. Λοιπόν, αυτό Ανασκόπηση PlanProMatrix θα σας πει την άσχημη αλήθεια και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια άλλη απάτη εισαγωγής δεδομένων, οπότε διαβάστε!

Τι είναι το PlanProMatrix;

PlanProMatrix.com (PPM) είναι ένα MLM εισαγωγής δεδομένων και επικοινωνίας που ιδρύθηκε το 2013 από Mark George Naval. Παρέχουν υπηρεσίες και λογισμικό εισαγωγής δεδομένων και επικοινωνίας. Βρίσκονται στις Φιλιππίνες, αλλά οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί μαζί τους.

Σειρά προϊόντων PlanProMatrix

Το PlanProMatrix διαθέτει επί του παρόντος μερικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτοί είναι:

  1. Εισαγωγή δεδομένων. Προσφέρουν λογισμικό και υπηρεσίες εισαγωγής δεδομένων και κωδικοποίησης δεδομένων. Με αυτές τις εργασίες, συνδέεστε στη διεπαφή λογισμικού από το PlanProMatrix και ολοκληρώνετε τις εργασίες εισαγωγής δεδομένων.
  2. Ηλεκτρονική φόρτωση. Η ηλεκτρονική φόρτωση είναι η διαδικασία συμπλήρωσης ή επαναφόρτωσης ενός προπληρωμένου κινητού τηλεφώνου. Βασικά, το E-Loading προέρχεται από την έννοια της πώλησης προπληρωμένων πιστώσεων για υπηρεσίες όπως η χρήση κινητού τηλεφώνου, οι κάρτες Online Gaming, οι κάρτες Internet κ.λπ.
  3. Παραπομπές (γνωστές και ως Διαφημιστές). Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα απλώς προωθώντας το PPM και στρατολογώντας άλλους για να συμμετάσχουν.

Πόσο κοστίζει να είσαι διαφημιστής του PlanProMatrix;

Κοστίζει 600 πέσος Φιλιππίνων (περίπου 12 $) για την αρχική συνδρομή και 1850 Php (περίπου 36 $) για να εγγραφείτε για την premium συνδρομή. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το επίπεδο πριμοδότησης σας επιτρέπει να λαμβάνετε υψηλότερες προμήθειες.

PlanProMatrix Compensation Plan

Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα αποζημίωση ανάλογα με το πώς κερδίζετε χρήματα μέσω του ιστότοπου.

  • Εισαγωγή δεδομένων. Μερικές από τις εργασίες εισαγωγής δεδομένων που προσφέρονται από το PPM είναι εργασίες κωδικοποίησης captcha, όπου επιλύετε CAPTCHA. Επειδή πληρώνεστε για κάθε ένα, είναι σημαντικό να τα λύσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σύμφωνα με την PPM, οι καλοί δακτυλογράφοι μπορούν να λύσουν περίπου 1.000 captchas την ώρα και η εταιρεία πληρώνει 0,45 – 0,80 $ ανά ώρα, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι γρήγοροι δακτυλογράφοι μπορούν να κερδίζουν 200-300 $ το μήνα.
  • Ηλεκτρονική φόρτωση. Με την επιχείρηση ηλεκτρονικής φόρτωσης PPM, αγοράζετε μια κάρτα sim κινητού τηλεφώνου, εγγράφεστε ως έμπορος λιανικής και, στη συνέχεια, σας επιτρέπεται να τη χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε και να φορτώσετε κάρτες SIM. Όταν γίνετε αντιπρόσωπος, μπορείτε να χρεώνετε προμήθειες για τις συναλλαγές όλων των εμπόρων λιανικής σας, με 2% ανά συναλλαγή.

Λάβετε υπόψη ότι το πρωταρχικό πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής φόρτωσης είναι ότι επιτρέπει μικρές ποσότητες συμπλήρωσης και επαναφόρτισης.

  • Παραπομπές/Διαφημιστές. Ως εκπρόσωπος της PPM, μπορείτε να παραλείψετε τη σχέση πωλητή λιανικής/διανομέα μέσω e-loading και απλώς να στρατολογήσετε νέα μέλη. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από παραπομπές με διάφορους τρόπους, σε όλο το downline και να περάσουν στο upline σας.

Όπως συμβαίνει με πολλά MLM, ανάλογα με το συγκεκριμένο πλάνο σας, απαιτείται να προσλαμβάνετε έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων κάθε μήνα. Υποτίθεται ότι μπορείτε να κερδίσετε από 66 $ έως 11.111,11 $ μετρητά.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα MLM, υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα και διαφορετικές δομές προμηθειών για κάθε επίπεδο, οπότε αν αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι με τη δομή αποζημίωσης τους, αυτό είναι απολύτως κατανοητό!

Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρήσεις με απλή αποζημίωση όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση όπου θα μπορείτε να συνεργαστείτε με μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon και το eBay που σας πληρώνουν με έναν ωραίο απλό τρόπο.

Εάν δεν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία αυτή τη στιγμή και θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον παράπλευρο εισόδημα, μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com.

Πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν οι διαφημιστές του PlanProMatrix;

Το PlanProMatrix δεν δημοσιεύει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος. Πολλές εκδόσεις του ιστότοπου περιλαμβάνουν πολλές μαρτυρικές εικόνες χαμογελαστών ανθρώπων που τροφοδοτούν μεγάλα ποσά μετρητών, αλλά τα κέρδη δεν μπορούν να επαληθευτούν.

Παράπονα PlanProMatrix

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε και μπορείτε να προσδιορίσετε αν αυτές είναι για εσάς ακυρωτές.

Δεν υπάρχει βαθμολογία BBB

Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, δεν αναφέρονται στον ιστότοπο του Better Business Bureau, επομένως, εάν δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτές τις αξιολογήσεις, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για εσάς.

Ετοιμαστείτε για πρόσληψη

Η PPM εστιάζει πολύ στην πτυχή της πρόσληψης της επιχείρησής της, επειδή τα επίπεδα μελών είναι εκεί όπου παράγονται το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους. ο η κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση αν και σχετικά με τις στρατηγικές πρόσληψης. Αξίζει επίσης να θυμηθούμε ότι έχουν δηλώσει ρητά ότι όσοι ενεργούν ως πωλητές, μεσίτες, έμποροι ή πράκτορες της PPM, πουλώντας ή πείθοντας τους ανθρώπους να επενδύσουν, ενδέχεται να διωχθούν και να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνοι.

Η στρατολόγηση ανθρώπων για να κερδίσουν χρήματα δεν είναι για όλους. Επομένως, εάν αναζητάτε μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν απαιτεί από εσάς να προσλαμβάνετε άτομα, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης. Είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε.

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com. Δεν υπάρχει καμία πρόσληψη για αυτούς τους ιστότοπους.

Επικεντρωθείτε στη διαφήμιση στο Facebook

Πολλές από τις στρατηγικές στρατολόγησης τους επικεντρώνονται στη χρήση του Facebook για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ευτυχώς, Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι επικεντρώνεται στον τρόπο λήψης δωρεάν επισκεψιμότητας από την Google.

Δεν υπάρχει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος

Δεν δημοσιεύουν μια δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος, γεγονός που καθιστά πραγματικά δύσκολο τον προσδιορισμό των δυνατοτήτων κερδών σας. Τα περισσότερα MLM δημοσιεύουν μια αποκάλυψη εισοδήματος για να σας δώσουν μια ιδέα για το πόσα μπορείτε να κερδίσετε σε ένα χρόνο, επομένως είναι κόκκινη σημαία να δείτε ότι το PPM δεν έχει. Το πόσα μπορείτε να κερδίσετε είναι πραγματικά το εικασία του καθενός.

Είναι το PlanProMatrix νόμιμο ή απάτη;

Το PlanProMatrix είναι ένα MLM στο οποίο πιθανώς δεν θέλετε να μπείτε. Κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν προϊόντα ως μεταμφίεση για να κρυφτούν πίσω από ένα σύστημα πυραμίδας και έλαβε προειδοποίηση από την κυβέρνηση ότι όποιος το κάνει θα κατηγορηθεί ποινικά.

Δίνεται υπερβολική έμφαση στις προσλήψεις που είναι μεγάλη κόκκινη σημαία. Για να ανεβείτε ψηλότερα στη μήτρα, θα χρειαστεί να στρατολογήσετε άτομα στο downline σας.

Αν ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό μοντέλο που δεν εξαρτάται από τη στρατολόγηση πολλών ανθρώπων κάτω από εσάς, Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι μπορεί να είναι μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία. Πρόσθετες επιλογές που μπορούν να σας αποφέρουν χρήματα, οι οποίες δεν απαιτούν από εσάς να στρατολογήσετε άτομα SurveyJunkie.com και Swagbucks.com. Αυτές είναι λοιπόν άλλες επιλογές που πρέπει να έχετε κατά νου εάν θέλετε να εξερευνήσετε κάποιες άλλες ευκαιρίες.

Λοιπόν, αυτή είναι η γνώμη μου για το PlanProMatrix. Μη διστάσετε να αφήσετε τις σκέψεις και τα σχόλιά σας παρακάτω στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar