Αναθεώρηση OfferNation: Πληρώνει πραγματικά ή είναι απάτη προς αποφυγή;

1
Αναθεώρηση OfferNation: Πληρώνει πραγματικά ή είναι απάτη προς αποφυγή;

Τόσοι πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, αλλά δεν πληρώνονται για αυτό. Κατά ειρωνικό τρόπο, πολλά από τα πράγματα που κάνουν δωρεάν μπορούν να βγάλουν χρήματα. Προφανώς εταιρείες όπως το OfferNation είναι πρόθυμες να σας πληρώσουν για να κάνετε τις απλές εργασίες που κάνετε στο διαδίκτυο, όπως η παρακολούθηση βίντεο, η ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η παρακολούθηση βίντεο και πολλά άλλα. Αλλά βάζω στοίχημα ότι έχετε αμφιβολίες και γι‘ αυτό διαβάζετε αρκετά Κριτικές OfferNation.

Λοιπόν, η ερευνητική μου ομάδα δεν άφησε τίποτα στην τύχη ενώ έγραφα αυτό Αναθεώρηση OfferNation. Δυστυχώς, δεν είναι όλα όμορφα, οπότε μπορεί να θέλετε να διαβάσετε προσεκτικά για το καλό σας.

Τι είναι το OfferNation;

OfferNation.com είναι ένας ιστότοπος GPT (Get Paid To) που σας πληρώνει για να κάνετε τις απλές εργασίες που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως τη λήψη ερευνών, την παρακολούθηση βίντεο, τη λήψη εφαρμογών και άλλα. Η εταιρεία ανήκει σε 99 Επιχειρήσεις, Ltd; την εταιρεία πίσω από τους ιστότοπους GPT SuperPay.me και RewardingWays.com. Το OfferNation διαχειρίζεται αυτήν τη στιγμή Άλαν Στάβλες και έχουν την έδρα τους στο Εδιμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς λειτουργεί το OfferNation;

Μόλις εγγραφείτε στο OfferNation που είναι δωρεάν, θα βρείτε διάφορους τρόπους για να κερδίσετε, οι οποίοι περιλαμβάνουν τους εξής:

  • Λήψη ερευνών – Αυτός είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με το OfferNation. Ωστόσο, οι έρευνες είναι συνήθως από τρίτες εταιρείες, επομένως θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία όπως την ηλικία, το επάγγελμά σας, την τοποθεσία σας κ.λπ.
  • Προσφορές – Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε με προσφορές στην καρτέλα Προσφορές, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής για δωρεάν δοκιμές, της αλληλεπίδρασης με διαφημίσεις, της αγοράς κάτι με έκπτωση και ούτω καθεξής.
  • Λήψη εφαρμογών – Αυτό είναι λίγο πολύ απλό. κατεβάστε μια εφαρμογή (συνήθως παιχνίδια) και κερδίστε μια ανταμοιβή. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσετε την εφαρμογή εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας για μια συγκεκριμένη διάρκεια ή να παίξετε το παιχνίδι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για να λάβετε την ανταμοιβή σας.
  • Παραπομπή σε φίλους – Θα κερδίζετε προμήθεια 25% από ό,τι κερδίζουν οι παραπομπές σας εφ‘ όρου ζωής.
  • Κωδικοί προσφοράς και διαγωνισμοί – Το OfferNation κοινοποιεί περιοδικά κωδικούς προσφοράς Facebook και Κελάδημα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις σελίδες τους για αυτό. Διεξάγουν επίσης έναν τριμηνιαίο διαγωνισμό μετρητών όπου μπορείτε να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα εάν είστε ένας από τους κορυφαίους κερδισμένους.

Αλλά αν αυτοί οι τύποι εργασιών δεν σας αρέσουν και προτιμάτε μια πραγματική ευκαιρία εργασίας στο σπίτι που θα σας αποφέρει ένα πλήρες ή μερικό εισόδημα με συνέπεια, ελέγξτε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με το OfferNation;

Με τους ιστότοπους GPT, το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα αυτών των διαφόρων τρόπων κερδών και τον χρόνο που αφιερώνετε στον ιστότοπο. Στο OfferNation, οι έρευνες πληρώνουν μερικά σεντς σε ένα δολάριο, ενώ η λήψη εφαρμογών μπορεί να σας αποφέρει 1 $ κατά μέσο όρο.

Ορισμένες προσφορές και δοκιμές μπορούν να σας αποφέρουν έως και 10 $, αλλά ίσως χρειαστεί να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή να αγοράσετε κάτι για να λάβετε την ανταμοιβή. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μέσω παραπομπών, αλλά το πόσα θα κερδίσετε εξαρτάται από το πόσα από αυτά μπορείτε πραγματικά να πάρετε.

Στο τέλος της ημέρας, ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα κερδίσετε ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό με τοποθεσίες GPT είναι να συμμετάσχετε σε πολλούς από αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα κάτι να κάνετε αλλού, εάν υπάρχει αργή κίνηση σε έναν ιστότοπο. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να συμμετάσχετε SwagBucks.com και FusionCash.com είναι τέλειες εναλλακτικές λύσεις για το OfferNation όπου μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα SurveyJunkie.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε και έρευνες επί πληρωμή.

Πώς και πότε σας πληρώνει το OfferNation;

Θα κερδίζετε πόντους ή μετρητά ως ανταμοιβές στο OfferNation. 1 πόντος ισοδυναμεί με 1 σεντ. Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, έχουν μερικές επιλογές εξαργύρωσης, όπως:

  • PayPal – 1 $ ελάχιστο
  • Amazon – Ελάχιστη δωροκάρτα 5 $ (500 πόντοι).
  • PayZa – 1 $ ελάχιστο
  • Skrill – 10 $ ελάχιστο
  • Bitcoin – 40 $ ελάχιστο

Μόλις φτάσετε το ελάχιστο όριο πληρωμής, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων και θα στείλουν τα χρήματα εντός 24 ωρών.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο OfferNation;

Η συμμετοχή στο OfferNation είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείς Πήγαινε εδώ για να εγγραφείτε και θα κερδίσετε 0,25 $ ως μπόνους εγγραφής. Αλλά πρώτα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μια φόρμα που θα αναφέρει το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση, την τοποθεσία, την ηλικία, το οικογενειακό εισόδημα, το επάγγελμά σας και ούτω καθεξής. Τη στιγμή της γραφής η ευκαιρία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Παράπονα OfferNation

Όλα ακούγονται υπέροχα μέχρι στιγμής, αλλά όπως ήδη γνωρίζετε, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια τέλεια εταιρεία. Διαβάστε λοιπόν αυτά τα παράπονα και κρίνετε μόνοι σας αν είναι διαπραγματευτές ή όχι.

Μη φιλικό προς κινητά – Το OfferNation δεν έχει εφαρμογή. Έχουν μια έκδοση του ιστότοπου για κινητά, αλλά δεν είναι φιλική προς το χρήστη. Επειδή είναι δύσκολο να ολοκληρώσετε ορισμένες εργασίες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας. Ευτυχώς άλλοι παρόμοιοι ιστότοποι όπως SwagBucks.com και SurveyJunkie.com έχουν εκδόσεις εφαρμογών που είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση των πιθανοτήτων σας να κερδίσετε ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Κρατήστε την ημερήσια εργασία σας – Μην περιμένετε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας με συνέπεια με το OfferNation. Αυτές οι εργασίες δεν είναι πάντα διαθέσιμες ειδικά για μη κατοίκους ΗΠΑ. Τα μέλη λένε ότι ο ιστότοπος είναι καλός μόνο εάν είστε εντάξει με το να κερδίζετε μερικά δολάρια την εβδομάδα, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρήσετε ως δουλειά. Εάν σκέφτεστε σοβαρά να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο, τότε σίγουρα ελέγξτε το Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Χωρίς Προφίλ BBB – Ο Better Business Bureau μπορεί να είναι χρήσιμος πόρος κατά των απατών, για όσους το χρησιμοποιούν. Δυστυχώς τη στιγμή της σύνταξης, το OfferNation δεν αναφέρεται μαζί τους.

Είναι το OfferNation νόμιμη ή απάτη;

Το OfferNation είναι ένα νόμιμο GPT, καθώς κανείς δεν έχει εμφανιστεί για να τους καλέσει. Έχουν επίσης μια ενότητα απόδειξη πληρωμής στον ιστότοπό τους. Ωστόσο, όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι που σας ανταμείβουν για την ολοκλήρωση απλών εργασιών, δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε στο OfferNation για να κρατήσετε τα φώτα αναμμένα.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να εγγραφείτε σε αρκετούς παρόμοιους ιστότοπους. θα συνιστούσα SwagBucks.com και FusionCash.com που σας πληρώνουν επίσης για να κάνετε ό,τι ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθηση βίντεο, λήψη εφαρμογών και πολλά άλλα. Μπορείτε να συμμετάσχετε SurveyJunkie.com και για έρευνες. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρύνετε τη φωλιά εισοδήματός σας και θα βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε χρήματα μέσω των τοποθεσιών GPT.

Αλλά ίσως δεν σας ενδιαφέρει να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα. Ξέρω ότι είναι καλύτερα να ξοδεύω τον χρόνο μου κάνοντας κάτι που θα μου κάνει πραγματικά χρήματα στο τέλος της ημέρας. Εάν αισθάνεστε το ίδιο, τότε σκεφτείτε να το χρησιμοποιήσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι για να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση που μπορεί τελικά να μετατραπεί σε παθητικό εισόδημα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε!

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου για το OfferNation. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε απαντήσεις σε περισσότερες ερωτήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε τους Σελίδα συχνών ερωτήσεων. Πιστεύετε ότι το OfferNation αξίζει τον χρόνο σας; Ή είστε μέλος κάποιας εταιρείας που μόλις αναφέραμε; Μη διστάσετε να γράψετε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar