Αναθεώρηση Juice Plus: Νόμιμη ή απάτη υγείας MLM;

0
Αναθεώρηση Juice Plus: Νόμιμη ή απάτη υγείας MLM;

Οι άνθρωποι συνήθως ξοδεύουν πολλά χρήματα για να δείχνουν καλά και να παραμείνουν υγιείς, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η υγεία και η ευεξία είναι μια βιομηχανία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα πουλώντας προϊόντα υγείας και ευεξίας; Το πιθανότερο είναι ότι το έκανες ήδη και γι‘ αυτό ψάχνεις για Juice Συν κριτικές για να δείτε αν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία για εσάς. Αυτό Κριτική για το Juice Plus θα καλύψει το καλό, το κακό και το άσχημο καθώς προσδιορίζουμε αν αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Μην εγγραφείτε μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική. Σε έχω προειδοποιήσει!

Τι είναι το Juice Plus;

JuicePlus.com είναι μια εταιρεία υγείας και ευεξίας που ιδρύθηκε το 1970 από Τζέι Μάρτιν. Προσφέρουν μια επιχειρηματική ευκαιρία σε πιθανούς διανομείς σε ένα σύστημα που αποκαλούν «εικονικό franchise», το οποίο περιλαμβάνει προκατασκευασμένο διαδικτυακό υλικό μάρκετινγκ όπως ιστότοπο, εφαρμογή και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με απευθείας πωλήσεις και μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων (MLM). Τα κεντρικά τους γραφεία βρίσκονται επί του παρόντος στο Collierville του Τενεσί, ένα προάστιο στο Μέμφις.

Αξιώσεις προϊόντος Juice Plus

Οι έμπειροι συνεργάτες του μάρκετινγκ γνωρίζουν ότι για να πετύχετε, χρειάζεστε ένα εξαιρετικό προϊόν. Το Juice Plus έχει πολλά κλινικές δοκιμές, και μάλιστα έχει μαρτυρίες στον ιστότοπό τους από γιατρούς που συνιστούν το προϊόν. Στην πραγματικότητα, επειδή η εταιρεία έχει πληρώσει για αυτά, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός κλινικών μελετών που είναι ειδικά αφιερωμένες στο Juice Plus. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τους ισχυρισμούς του προϊόντος για την υγεία και την υποστήριξη της έρευνας.

Τα συμπληρώματα Juice Plus+ παρασκευάζονται αφυδατώνοντας ολόκληρα φρούτα και λαχανικά και τοποθετώντας τα σε μορφή κάψουλας. Ισχυρίζονται ότι αυτά τα συμπληρώματα είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για να τρώμε τις πλήρεις συνιστώμενες ποσότητες φρούτων και λαχανικών και ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να «καλύψουν το κενό» όταν δεν τρώμε αρκετά από αυτά τα υγιεινά τρόφιμα.

Το Juice Plus+ συνεχίζει να επισημαίνει πολλά από τα οφέλη για την υγεία των βιταμινών και μετάλλων στα φρούτα και τα λαχανικά. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, αναμφίβολα, και υποστηρίζεται από την επιστήμη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ορισμένα τρόφιμα ή θρεπτικά συστατικά είναι καλά για εσάς δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να λέτε ότι το Juice Plus είναι καλό για εσάς.

Πόσο κοστίζει να είσαι διανομέας Juice Plus;

Κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, κοστίζει μια εφάπαξ χρέωση 50 $ για να εγγραφείτε στο σύστημα Juice Plus Virtual Franchise. Με αυτήν τη συνδρομή, αποκτάτε έναν εταιρικό ιστότοπο, μια εφαρμογή για κινητά και άλλο υλικό μάρκετινγκ.

Σχέδιο αποζημίωσης Juice Plus

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα αποζημίωσης Juice Plus, υπάρχουν 7 επίπεδα προώθησης. Μόλις φτάσετε σε ένα καθορισμένο επίπεδο, αυτό θα είναι το μόνιμο επίπεδο μέχρι να φτάσετε σε αρκετές πωλήσεις για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Άρα, με άλλα λόγια, δεν μπορείς να υποβιβαστείς αν δεν κάνεις πωλήσεις. Το επίπεδό σας είναι σταθερό.

Αυτά είναι τα επίπεδα που ξεκινούν από τη χαμηλότερη έως την υψηλότερη κατάταξη και τι μπορούν να κερδίσουν:

 1. Διανομέας: Μόνο κέρδος από λιανικές πωλήσεις
 2. Άμεσος Διανομέας: Κέρδος λιανικών πωλήσεων + 6% προμήθεια
 3. Virtual Franchisee: Κέρδος λιανικών πωλήσεων + 14% προμήθεια
 4. Συντονιστής Πωλήσεων: Κέρδος λιανικών πωλήσεων + 22% προμήθεια
 5. Senior Sales Coordinator: Κέρδος λιανικών πωλήσεων + 22% προμήθεια
 6. Ειδικός National Marketing Director: Κέρδος λιανικών πωλήσεων + 22% προμήθεια
 7. National Marketing Director: Κέρδος λιανικών πωλήσεων + 22% προμήθεια

Εάν βρίσκετε τα πολλαπλά επίπεδα λίγο μπερδεμένα, θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Θα σας διδάξουν πώς να συνεργάζεστε με γνωστές εταιρείες που έχουν απλές δομές προμηθειών.

Υπάρχουν 4 τρόποι για να πληρωθείτε:

 • Κέρδος λιανικών πωλήσεων (RSP): Κάθε προϊόν έχει ένα καθορισμένο ποσό κέρδους από τις λιανικές πωλήσεις που καταβάλλεται σε εσάς κάθε φορά που μοιράζεστε το Juice Plus με έναν φίλο και όποτε αυτός παραγγείλει εκ νέου. Μπορείτε να πληρωθείτε μεταξύ $13-$55 ανάλογα με το προϊόν.
 • Προμήθεια πωλήσεων: Μόλις μεταβείτε στο δεύτερο επίπεδο του σχεδίου αποζημίωσης (Άμεσος Διανομέας και υψηλότερο), λαμβάνετε προμήθεια πωλήσεων επιπλέον του κέρδους από τις λιανικές πωλήσεις. Αυτό ξεκινά από το 6% και φτάνει στο 22% ανάλογα με το επίπεδό σας.
 • Μπόνους: Προσφέρουν εφάπαξ μπόνους που κυμαίνονται από $100 έως $3000. Έχουν επίσης συνεχή μπόνους που ξεκινούν από το τρίτο επίπεδο (Virtual Franchisee και υψηλότερο). Αυτά τα συνεχή μπόνους εξαρτώνται από την απόδοση της ομάδας σας.
 • Οφέλη: Σε ανώτατο επίπεδο (Εθνικός Διευθυντής Μάρκετινγκ), προσφέρουν οφέλη όπως υγεία, οδοντιατρική, όραση και άλλα. Είναι ένα πλήρες εταιρικό πακέτο.

Είναι υπέροχο που το Juice Plus προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής. Είναι σαφές ότι κατανοούν τη σημασία των πολλαπλών ροών εισοδήματος. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε ακόμη περισσότερες πηγές χρησιμοποιώντας ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, FusionCash.com & Swagbucks.com. Οι εταιρείες σάς πληρώνουν για να ολοκληρώσετε απλές εργασίες, όπως η ολοκλήρωση ερευνών, η παρακολούθηση βίντεο, η επίσκεψη σε ιστότοπους και άλλα.

Πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν οι διανομείς της Juice Plus;

Δυστυχώς, η Juice Plus δεν δημοσιεύει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος όπως κάνουν τα περισσότερα MLM. Επομένως, δεν είμαστε σίγουροι γιατί δεν είναι διαφανείς και αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Είναι τόσο χαμηλά τα στατιστικά που δεν θέλουν να τα δημοσιεύσουν; Επομένως, το πόσα μπορείτε να κερδίσετε είναι εικασία του καθενός.

Τι μας αρέσει στο Juice Plus

Ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτά.

Καλή βαθμολογία BBB

Αν έχετε την τάση να κοιτάτε αυτούς τους τύπους αξιολογήσεων, τότε είναι καλό σημάδι ότι το Juice Plus έχει ένα Βαθμολογία Α+ με το Better Business Bureau τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής.

Στερεή φήμη

Βρίσκονται στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας εδώ και 50 χρόνια, επομένως έχουν σταθερή επωνυμία και φήμη.

Παράπονα Juice Plus

Ας δούμε μερικά από τα παράπονα που βρήκαμε για το Juice Plus και ας δούμε αν αυτές οι κόκκινες σημαίες είναι παραβάτες ή όχι.

Υπερβολικοί ιατρικοί ισχυρισμοί

Είτε η ίδια η Juice Plus, είτε οι διάφορες θυγατρικές, έχουν ιστορικό πώλησης του προϊόντος κάνοντας συζητήσιμους ιατρικούς ισχυρισμούς, λέγοντας ότι βοηθάει τον διαβήτη, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος κ.λπ. Αυτοί οι ιατρικοί ισχυρισμοί οδήγησαν σε πολλά καταγγελίες καταναλωτών από άτομα που πήραν το προϊόν και δεν είχαν αυτά τα αποτελέσματα, οδηγώντας σε αντιδράσεις στις κριτικές των καταναλωτών. Οι κλινικές μελέτες που αναφέρουν αφορούν τα οφέλη για την υγεία των βιταμινών και μετάλλων στα φρούτα και τα λαχανικά και όχι στην πραγματικότητα μελέτες που αποδεικνύουν ότι το Juice Plus λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις γνωστοποίησης εισοδήματος

Η Juice Plus δεν δημοσιεύει καμία επίσημη δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος. Αυτό μπορεί να μην είναι διαπραγματευτικό για ορισμένους από εσάς, αλλά η αδιαφάνεια σε αυτόν τον τομέα φαίνεται λίγο ύποπτη. Γιατί διστάζουν να παράσχουν τα στοιχεία του εισοδήματός τους και τι κάνουν οι διανομείς τους σε προμήθειες όταν τα περισσότερα MLM παρέχουν αυτές τις πληροφορίες; Η μη ύπαρξη δήλωσης γνωστοποίησης εισοδήματος αφήνει τους ανθρώπους στο σκοτάδι σχετικά με το τι μπορούν να κερδίσουν.

Ακριβά προϊόντα και ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα βιταμινών, το Juice Plus είναι πολύ ακριβό και, σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα, οι καταναλωτές πρέπει να το αγοράσουν σε μπλοκ τεσσάρων μηνών και είναι δύσκολο ή αδύνατο να το ακυρώσουν. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τους ανθρώπους που μπορεί να μπουν στον πειρασμό να αγοράσουν ένα μόνο μπουκάλι και να δουν αν λειτουργεί, και κάνει ένα ήδη πολύ ακριβό συμπλήρωμα ακόμη μεγαλύτερη επένδυση.

Έτσι, για παράδειγμα, οι κάψουλες με μείγμα φρούτων, λαχανικών και μούρων είναι 71,25 $ και πρέπει να παραγγείλετε μια προμήθεια 4 μηνών. Έτσι, τώρα πρέπει να πληρώσετε 285,00 $ και θα σας τα στέλνουν κάθε μήνα. Πρέπει να το σκεφτείτε αν θέλετε να πουλήσετε το Juice Plus. Θα αγοράσουν οι άνθρωποι από εσάς εάν είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν προϊόντα αξίας 4 μηνών κάθε φορά;

Ετοιμαστείτε για πρόσληψη!

Με το Juice Plus, οι διανομείς πρέπει να πουλήσουν αρκετά προϊόντα προτού κερδίσουν οποιαδήποτε προμήθεια. Για τους νεοφερμένους, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα πουλήσουν το προϊόν στους φίλους και την οικογένειά τους και μετά δεν θα ξέρουν πώς να προχωρήσουν σε πωλήσεις για να αρχίσουν επιτέλους να κερδίζουν χρήματα. Και, όπως μπορούμε να δούμε, οι πιθανότητες οποιουδήποτε εκτός του υψηλότερου επιπέδου να κερδίσει χρήματα με το Juice Plus+ είναι πολύ μικρές. Για να μετακινηθείτε ψηλότερα στις τάξεις και να κερδίσετε περισσότερες προμήθειες, πρέπει επίσης να προσλάβετε πολλά άτομα στο downline σας.

Εάν η ιδέα να πουλήσετε ή να στρατολογήσετε άτομα για να κερδίσετε χρήματα δεν σας αρέσει, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com.

Είναι το Juice Plus νόμιμο ή απάτη;

Το Juice Plus δεν είναι απάτη και δραστηριοποιούνται εδώ και 50 χρόνια, επομένως έχουν καλή φήμη. Αλλά ως τρόπος να βγάλω χρήματα, είμαι πολύ πιο δύσπιστος. Θα το μετέδιδα λοιπόν προσωπικά. Αλλά αυτός είμαι εγώ. Ίσως μπορέσετε να το κάνετε να λειτουργήσει.

Η πώληση προϊόντων 4 μηνών κάθε φορά θα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για άτομα που θέλουν μόνο έναν μήνα τη φορά. Το γεγονός ότι πρέπει να στρατολογήσετε ανθρώπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα είναι επίσης κάτι που μπορεί να μην είναι για όλους.

Αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης στο διαδίκτυο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι δωρεάν να ξεκινήσετε, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εκ μέρους σας.

Αυτή είναι λοιπόν η γνώμη μου για το Juice Plus. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Juice Plus ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar