Αναθεώρηση Jobs2Shop: Πληρώνεστε για να κάνετε μικρές εργασίες ή μια απάτη;

1
Αναθεώρηση Jobs2Shop: Πληρώνεστε για να κάνετε μικρές εργασίες ή μια απάτη;

Αν έχετε χάσει ποτέ χρήματα προσπαθώντας να βρείτε μια ευκαιρία για δουλειά στο σπίτι, τότε πιθανότατα γνωρίζετε πώς είναι να σας απατούν στο διαδίκτυο. Έτσι, είναι λογικό να κάνετε τη δέουσα επιμέλειά σας και να διαβάζετε Κριτικές Jobs2Shop για να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμες.

Μας Αξιολόγηση Jobs2Shop σας έσωσε τον κόπο αποκαλύπτοντας την άσχημη αλήθεια. Έτσι, αν θέλετε να μάθετε αν πρόκειται για απάτη ή όχι, διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε. Μην εγγραφείτε πριν διαβάσετε αυτήν την κριτική.

Τι είναι το Jobs2Shop;

Jobs2Shop.com είναι ένας ιστότοπος GPT (Get Paid To) όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα εκτελώντας απλές, συνηθισμένες εργασίες στο διαδίκτυο. Όπως και παρόμοιοι ιστότοποι, το Jobs2Shop σάς πληρώνει για τη συμπλήρωση ερευνών, τη δοκιμή προσφορών και ακόμη και την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ιδρύθηκαν το 2012 και εδρεύουν στο Πορτ Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Αλλά ποιος ίδρυσε αυτήν την εταιρεία είναι άγνωστος μέχρι τη στιγμή που γράφεται το άρθρο.

Πώς λειτουργεί το Jobs2Shop;

Το Jobs2Shop δίνει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα με τον ιστότοπο. Με τη σύνδεση στον ιστότοπο, μπορείτε να ολοκληρώσετε έρευνες και να προβάλετε προσφορές. Θα λαμβάνετε επίσης email από το Jobs2Shop δύο φορές την ημέρα και θα λαμβάνετε 0,10 $ το καθένα μόνο για το άνοιγμα και την ανάγνωση των email.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με το Jobs2Shop;

Η αμοιβή ποικίλλει ανάλογα με διαφορετικούς παράγοντες, όπως τον τύπο της εργασίας ή τον χρόνο που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν κέρδη 1-2 $ ανά εργασία. Αλλά προσφέρουν επίσης ευκαιρίες για μυστήρια αγορές που πληρώνουν 20 $ ή περισσότερα ανά κατάστημα μυστηρίου. Έτσι, γενικά η μέση αμοιβή είναι 20-25 $ ανά μήνα με το Jobs2Shop, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εργασιών.

Οι εργασίες δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να κερδίσετε με το Jobs2Shop.com. Μπορείτε να αυξήσετε τα χρήματα που κερδίζετε με τα ακόλουθα:

  • Κερδίζετε ένα μπόνους 5 $ μόνο για την εγγραφή σας στο Jobs2Shop, οπότε ξεκινάτε με 5 $ τη στιγμή που επιβεβαιώνετε το email σας.
  • Το Jobs2Shop διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής όπου μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές για να προσκαλέσετε τους φίλους σας να εγγραφούν στον ιστότοπο. Λαμβάνετε ένα μπόνους 5 $ για την παραπομπή ατόμων κατά την εγγραφή τους.

Στο τέλος της ημέρας, το να κερδίζετε 20-25 $ κατά μέσο όρο από αυτόν τον ιστότοπο δεν πρόκειται να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να πληρώσετε αυτούς τους λογαριασμούς. Ίσως μια καλύτερη επιλογή θα ήταν να δοκιμάσετε διαφορετικούς ιστότοπους παρόμοιους με το Jobs2Shop όπου μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα. Ιστότοποι όπως SwagBucks.com & FusionCash.com θα σας πληρώσει επίσης για να κάνετε πράγματα που κάνετε στο διαδίκτυο ούτως ή άλλως, όπως λήψη εφαρμογών, παρακολούθηση βίντεο και άλλα.

Αλλά αν δεν είναι αυτό που ψάχνετε και θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς και πότε πληρώνει το Jobs2Shop;

Το Jobs2Shop πληρώνει αποκλειστικά μέσω PayPal. Μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση μόλις φτάσετε το όριο εξαργύρωσης των 25 $ και οι πληρωμές εκδίδονται στις 20ου του μήνα αφότου ζητήσατε εξαργύρωση.

Πρέπει να καλύψετε το όριο των 25 $ για να εξαργυρώσετε, αλλά τα μισά από αυτά τα χρήματα πρέπει να κερδίσετε ως „Πίστωση Τρέχουσας Αξιολόγησης“. Το πώς ακριβώς συγκεντρώνονται αυτές οι πιστώσεις είναι λίγο ασαφές. Οι χρήστες αναφέρουν ότι πρέπει να κερδίσετε τουλάχιστον 12,50 $ από τις πιστώσεις σας από τη συμπλήρωση ερευνών, αλλά ο ιστότοπος λέει ότι οι πιστώσεις αξιολόγησης συγκεντρώνονται με την ολοκλήρωση «άμεσων αξιολογήσεων μετρητών» και ανοίγοντας δύο φορές την ημέρα τα email του Jobs2Shop. Οι υπόλοιπες πιστώσεις σας μπορούν να συγκεντρωθούν ως πιστώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που πιθανώς αποστέλλονται από συνεργάτες του Jobs2Shop.

Επομένως, δεν αρκεί απλώς να συμπληρώνετε προσφορές και να συγκεντρώνετε κέρδη στον ιστότοπο. πρέπει να δώσετε προσοχή στα είδη των πιστώσεων που συγκεντρώνετε για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε. Τουλάχιστον το ήμισυ όλων των πιστώσεων σας πρέπει να είναι „Πιστώσεις αξιολόγησης“ για να μπορέσετε να κάνετε εξαργύρωση.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Jobs2Shop;

Απλά δημιουργία λογαριασμού στο Jobs2Shop.com και κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο email επιβεβαίωσης. Θα χρειαστεί επίσης να συμπληρώσετε ορισμένες βασικές δημογραφικές πληροφορίες στον ιστότοπο προκειμένου να προκριθείτε για έρευνες. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας στο PayPal είναι σωστά, καθώς δεν θα επανεκδώσουν πληρωμές που έγιναν σε λάθος διεύθυνση PayPal.

Παράπονα Jobs2Shop

Υπάρχουν μερικές κόκκινες σημαίες που αποκαλύψαμε, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά για να δούμε αν πρόκειται για διαπραγματεύσεις ή όχι.

Κακή βαθμολογία BBB

Το Jobs2Shop διαθέτει ένα βαθμολογία F με το BBB τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, λόγω αδυναμίας απάντησης σε παράπονα στον ιστότοπο του BBB. Το Better Business Bureau αναφέρει επίσης ότι η αλληλογραφία που στάλθηκε στην επίσημη διεύθυνσή τους επιστράφηκε ως μη παραδοτέα από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ, η οποία σίγουρα υψώνει μια κόκκινη σημαία.

Συνήθως δεν είναι καλό σημάδι όταν ούτε η BBB μπορεί να έρθει σε επαφή με μια επιχείρηση. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που έχουν θετική βαθμολογία BBB και καλές κριτικές. Μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com που σας πληρώνει για να κάνετε έρευνες. Ή μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε SwagBucks.com & FusionCash.com όπου πληρώνεστε για πράγματα που ήδη κάνετε ούτως ή άλλως, όπως ίσως να διαβάζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να παρακολουθείτε βίντεο.

Αλλά αν αυτοί οι τύποι εργασιών δεν σας αρέσουν και θέλετε μια πραγματική ευκαιρία εργασίας στο σπίτι που θα σας αποφέρει σταθερά εισόδημα πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Αναμονή για πληρωμές

Μπορείτε να πληρωθείτε από τον ιστότοπο για την ολοκλήρωση προσφορών, οι οποίες συχνά περιλαμβάνουν εγγραφή σε δοκιμή, συνδρομή ή αγορά προϊόντος από ένα 3rd κόμμα. Όταν ολοκληρωθεί η προσφορά, ο διαφημιζόμενος πρέπει να ειδοποιήσει το Jobs2Shop ότι ολοκληρώσατε την προσφορά και κερδίσατε τις πιστώσεις. Το Jobs2Shop λέει ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 8 εβδομάδες.

Ωστόσο, οι περισσότερες δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές είναι μόνο για 30 ημέρες. πρέπει να ακυρώσετε μια συνδρομή ή να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός ενός μήνα για να αποφύγετε τη χρέωση για αυτό. Το παράθυρο των 8 εβδομάδων είναι πιθανό να σας κοστίσει επιπλέον χρήματα, τα οποία φαίνεται να είναι σχεδιαστικά.

Γιατί όλα τα ανεπιθύμητα;

Θα πρέπει πάντα να διαβάζετε το όροι και Προϋποθέσεις πριν εγγραφείτε σε οτιδήποτε. Διότι αν δεν το κάνετε, θα χάσετε ότι το Jobs2Shop πουλά τη διεύθυνση email και τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτους.

Πηδώντας μέσα από κρίκους

Η απαίτηση ότι οι μισές πιστώσεις σας πρέπει να προέρχονται από συγκεκριμένες δραστηριότητες κάνει το Jobs2Shop διαφορετικό (και χειρότερο) από άλλους ιστότοπους GPT, επειδή δεν μπορείτε απλά να πληρώνεστε για όλες τις δραστηριότητες που προσφέρουν. Πρέπει να παρακολουθείτε τα είδη των δραστηριοτήτων που κάνετε, για να εξαργυρώσετε. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να καταλήξετε να εργάζεστε σε δραστηριότητες που δεν σας πληρούν τις προϋποθέσεις για εξαργύρωση.

Αξίζει το Jobs2Shop ή είναι απάτη;

Το Jobs2Shop μπορεί να μην είναι απάτη, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν κερδίσει χρήματα μέσω του ιστότοπου. Ωστόσο, είναι πιο περίπλοκο και λιγότερο αξιόπιστο από πολλές άλλες τοποθεσίες GPT. Τα κέρδη επίσης δεν ενσταλάσσουν καμία εμπιστοσύνη όταν πρόκειται για ένα σταθερό εισόδημα στο διαδίκτυο. Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε περισσότερα, πιθανότατα θα χρειαστείτε περισσότερες από μία ροές εσόδων.

Έτσι, έχοντας πει αυτό, είναι πάντα καλό να έχετε στη διάθεσή σας άλλες επιλογές. Ένα site σαν SurveyJunkie.com θα σας πληρώσει για τη συμπλήρωση ερευνών. ή Και ιστότοποι όπως SwagBucks.com και FusionCash.com θα σας πληρώσει για την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών και προσφορών στο διαδίκτυο.

Τελικά, οι περισσότερες από αυτές τις δραστηριότητες δεν θα πληρώσουν πολλά. Εάν θέλετε να κερδίσετε εισόδημα πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι μια ευκαιρία εργασίας από το σπίτι που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα πραγματικό παθητικό εισόδημα με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, αξίζει να το ελέγξετε και είναι ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε.

Εκεί έχετε την κριτική και τη γνώμη μου για το Job2Shop. Θα θέλαμε να μάθουμε τι πιστεύετε για το Job2Shop ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο GPT που έχετε χρησιμοποιήσει. Επομένως, μη διστάσετε να χτυπήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένες απαντήσεις σε αυτές Σελίδα συχνών ερωτήσεων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar