Αναθεώρηση HoneyGain: Πληρώνεστε για να μην κάνετε τίποτα ή απάτη;

0
Αναθεώρηση HoneyGain: Πληρώνεστε για να μην κάνετε τίποτα ή απάτη;

Εάν έχετε κάνει ποτέ μια δεκάρα στο διαδίκτυο, τότε σίγουρα ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Γι‘ αυτό εξεπλάγην όταν άκουσα ότι η HoneyGain πληρώνει τους ανθρώπους να μην κάνουν απολύτως τίποτα. Έτσι πέρασα από αρκετά Κριτικές HoneyGain για να προσπαθήσω να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Το πιθανότερο είναι ότι είχατε και τις αμφιβολίες σας. Ευτυχώς μπορέσαμε να μάθουμε την αλήθεια και έχουμε βάλει τα πάντα σε αυτό Κριτική HoneyGain. Με βάση αυτά που αποκαλύψαμε, μπορεί να θέλετε να μείνετε μέχρι το τέλος.

Τι είναι το HoneyGain;

HoneyGain.com είναι μια εφαρμογή και ένας ιστότοπος που σας πληρώνει για το αχρησιμοποίητο διαδίκτυο. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, το HoneyGain χρησιμοποιεί το διαδίκτυο στο παρασκήνιο και με τη σειρά του σας πληρώνει με βάση τα GB που μοιράζεστε μαζί του. Η εταιρεία δικτύου crowdsourced ιδρύθηκε το 2018 αν και δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία ιδιοκτησίας τους.

Πώς λειτουργεί το HoneyGain;

Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε το δωρεάν εφαρμογή στο τηλέφωνο, την κινητή συσκευή ή τον υπολογιστή σας, ενεργοποιήστε το και όσο η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη και συνδεδεμένη στο διαδίκτυο θα κερδίζετε χρήματα. Το δίκτυο της HoneyGain θα χρησιμοποιηθεί από εταιρείες για τη διεξαγωγή επαλήθευσης διαφημίσεων, παρακολούθησης SEO, παράδοσης περιεχομένου και άλλων παρασκηνίων. Στη συνέχεια, το HoneyGain θα σας πληρώσει με βάση το ποσό των GB που χρησιμοποιείται ανά ημέρα.

Πόσα μπορώ να βγάλω με το HoneyGain;

Η εφαρμογή HoneyGain χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή για να υπολογίσει τα κέρδη σας. Θα δείτε ένα κατά προσέγγιση ποσό με βάση τις ώρες ανά ημέρα που εκτελείτε την εφαρμογή και την ποσότητα των Gigabyte που μεταφέρθηκαν στο δίκτυό σας. Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, 1 GB ισούται με 3 $ και αν αφήσετε την εφαρμογή να λειτουργεί για 30 συνεχόμενες ημέρες, μπορείτε να κερδίσετε έως και 50 $ το μήνα ως παθητικό εισόδημα.

Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα μέσω του προγράμματος παραπομπής τους, το οποίο τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής σας κερδίζει το 10% του εισοδήματος της παραπομπής σας εφ‘ όρου ζωής. Ίσως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας με το HoneyGain, καθώς θα κερδίζετε χρήματα παθητικά από τις προσπάθειες άλλων.

Τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές ποσό με τέτοιες ευκαιρίες είναι να συμμετάσχετε σε αρκετές από αυτές. Εχοντας πεί αυτό, SwagBucks.com και FusionCash.com είναι τέλειες προσθήκες στην εφαρμογή HoneyGain. Όπως και η εφαρμογή, θα πληρώνεστε για τα πράγματα που κάνετε συνήθως στο διαδίκτυο καθημερινά, όπως η παρακολούθηση βίντεο, η αναπαραγωγή παιχνιδιών, η επίσκεψη σε ιστότοπους και άλλα. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα μοιράζοντας τη γνώμη σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε SurveyJunkie.com. Το καλύτερο από όλα είναι ότι και αυτοί οι ιστότοποι είναι ΔΩΡΕΑΝ για συμμετοχή.

Πώς και πότε σας πληρώνει το HoneyGain;

Τη στιγμή της γραφής, μόλις φτάσετε τα 20 $, μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση μέσω PayPal ή απευθείας κατάθεσης. Τα χρήματα χρειάζονται έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν στον λογαριασμό σας. Θα σας στείλουν πληροφορίες για το πώς θα λάβετε τα χρήματά σας μόλις φτάσετε το ελάχιστο όριο πληρωμής.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το HoneyGain;

Η εγγραφή στο HoneyGain είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα πηγαίνοντας εδώ. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Windows, MacOS και Android συσκευές. Επιπλέον, έχουν ένα μπόνους εγγραφής. Θα κερδίσετε 5 $ όταν το πετύχετε Εγγραφείτε εδώ. Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, μπορείτε να εγγραφείτε από οπουδήποτε στον κόσμο. Ωστόσο, επιτρέπουν μία διεύθυνση IP ανά δύο συσκευές το πολύ. Λένε ότι αν παρατηρήσουν κάτι σκιερό στη σύνδεσή σας, μπορεί να σας απαγορεύσουν. Φροντίστε λοιπόν να ακολουθείτε τους κανόνες.

Παράπονα HoneyGain

Έτσι, τα καλά νέα είναι ότι το HoneyGain σας πληρώνει παθητικό εισόδημα για να μην κάνετε τίποτα, οπότε είναι υπέροχο. Όσο συναρπαστικό κι αν ακούγεται, δεν υπάρχει τέλεια παρέα. Διαβάστε λοιπόν τις καταγγελίες κατά της εφαρμογής HoneyGain και προσδιορίστε μόνοι σας εάν αξίζει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Δεν έχει οικονομικό νόημα

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι βρήκαν την εφαρμογή ασύμφορη, καθώς θα πρέπει να πληρώσετε για ηλεκτρική ενέργεια. Επομένως, εάν καταναλώνετε περισσότερο από ό,τι φτιάχνετε στην πραγματικότητα, μπορεί να μην αξίζει τον κόπο στο τέλος της ημέρας. Αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο παθητικά ή ενεργά, τότε ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Ζητήματα ρύθμισης πληρωμής

Η HoneyGain χρησιμοποιεί μια τρίτη εταιρεία για να πληρώσει τους χρήστες της. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας πληρωμών τρίτου μέρους ενδέχεται να ζητήσει ορισμένα έγγραφα επαλήθευσης ταυτότητας και πληροφορίες για να λάβει τα χρήματά σας. Δυστυχώς, αυτό δεν άρεσε σε ορισμένους χρήστες, καθώς θεώρησαν ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν ένα χέρι και ένα πόδι για να πληρωθούν. Προσωπικά, δεν χρειάστηκε να δώσω καμία πληροφορία για να πάρω τα χρήματά μου, αλλά στην περίπτωση που βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε εάν αισθάνεστε άνετα με αυτό ή όχι.

Ποιες πληροφορίες αναζητάτε;

Το HoneyGain δεν εξηγεί πραγματικά με μεγάλη λεπτομέρεια ποιες πληροφορίες ανακτούν χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας. Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχίες για το απόρρητο και την ασφάλεια μεταξύ των χρηστών. Απλώς ισχυρίζονται ότι μοιράζονται την αχρησιμοποίητη καθαρή κυκλοφορία σας με επιστήμονες δεδομένων. Προσωπικά δεν παρατήρησα τίποτα ψαρό κατά τη χρήση της εφαρμογής. Αλλά επειδή δεν είστε ποτέ πραγματικά σίγουροι για το τι κάνουν στα παρασκήνια, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν είστε εντάξει με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό, μην ανησυχείτε ποτέ. Ευτυχώς, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με ελάχιστη προσπάθεια με την εγγραφή σας SwagBucks.com και FusionCash.com που σας πληρώνουν χρήματα για να κάνετε αυτό που κάνετε συνήθως στο διαδίκτυο, όπως να παρακολουθείτε βίντεο, να επισκέπτεστε ιστότοπους, να παίζετε παιχνίδια και άλλα.

Είναι το HoneyGain νόμιμο ή απάτη;

Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης το HoneyGain φαίνεται να είναι νόμιμο. Το βασίζω στην προσωπική μου εμπειρία και στο γεγονός ότι με πλήρωσαν χωρίς προβλήματα. Είναι σίγουρα ένας από τους ευκολότερους τρόπους που έχω δει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει παθητικό εισόδημα με το τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, εφόσον η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Έχουν επίσης θετική βαθμολογία στη σελίδα BBB τους τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης. Αυτό μπορεί να είναι καθησυχαστικό για κάποιους. Τούτου λεχθέντος, με βάση το ποσό που πληρώνουν, δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε σε αυτό για να πληρώσετε σημαντικούς λογαριασμούς. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να βγάλετε χαρτζιλίκι, αλλά δεν θα έχετε πραγματικά μεγάλο εισόδημα με το HoneyGain.

Αλλά μπορείτε να συσσωρεύετε τα κέρδη σας όταν προσθέτετε άλλους τρόπους για να κερδίσετε like SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com . Αλλά αν ψάχνετε σοβαρά για έναν σίγουρο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα ενεργά ή παθητικά στο διαδίκτυο που θα πληρώσει τους λογαριασμούς, ελέγξτε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου για το HoneyGain. Αφήσαμε κάτι έξω; Αν ναι, μπορείτε να τους επισκεφθείτε Σελίδα συχνών ερωτήσεων για απαντήσεις. Θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τη γνώμη σας για αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εταιρεία. Επομένως, μη διστάσετε να χτυπήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar