Αναθεώρηση CoinBulb: Πληρώνεται για Απάτη ή Νόμιμη;

0
Αναθεώρηση CoinBulb: Πληρώνεται για Απάτη ή Νόμιμη;

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, πιθανότατα περνάτε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας κάνοντας πράγματα στο διαδίκτυο, όπως να παρακολουθείτε διαφημίσεις, βίντεο κ.λπ. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να πληρώνεστε για πολλά από τα πράγματα που ήδη κάνετε. Υποθέτω ότι το ξέρεις αυτό, γι‘ αυτό διαβάζεις διάφορα Κριτικές CoinBulb για να δούμε αν αυτό το πράγμα είναι η πραγματική συμφωνία. Λοιπόν, αν θέλετε να μάθετε την άσχημη αλήθεια για αυτήν την εταιρεία, καλύτερα να διαβάσετε αυτό το συγκλονιστικό Κριτική CoinBulb. Έχετε προειδοποιηθεί!

Τι είναι το CoinBulb;

CoinBulb.com είναι μια υπηρεσία που συνδέει τους διαφημιστές που θέλουν να προβάλλουν διαφημίσεις, με άτομα που είναι πρόθυμα να τις δουν, με αντάλλαγμα το Bitcoin. Αν και η εταιρεία δεν δημοσιεύει πληροφορίες εταιρείας, φαίνεται να είναι ζωντανή στο διαδίκτυο από κάποιο διάστημα το 2016. Το κόστος των διαφημίσεων CoinBulb και η αποζημίωση για κλικ σε αυτές, υπολογίζεται στο Satoshi, τη μικρότερη δυνατή μονάδα Bitcoin, που αντιπροσωπεύει ένα εκατο εκατομμυριοστό του Bitcoin.

Πώς λειτουργεί το CoinBulb;

Οι „κλικ“ πρέπει να παρακολουθούν διαφημίσεις για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, από μόλις 10 δευτερόλεπτα έως και 1 λεπτό, προτού κερδίσουν τις ανταμοιβές τους. Για κάθε διαφήμιση που προβάλλεται, κερδίζετε έως και 0,00100 mBTC.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με το CoinBulb;

Υπάρχουν βασικά δύο τρόποι για να κερδίσετε χρήματα που θα επηρεάσουν πόσα μπορείτε να κερδίσετε με το CoinBulb!

Παρακολούθηση διαφημίσεων

Το Coinbulb δημοσιεύει ένα ρεύμα λίστα με τις πληρωμές τους στον ιστότοπό τους, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τους χρήστες να εξαργυρώνουν και να πληρώνονται σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά, δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε πόσο καιρό χρειάστηκαν οι άνθρωποι για να κερδίσουν αυτά τα ποσά και να κάνουν το όριο εξαργύρωσης.

Οι περισσότερες από αυτές τις εκταμιεύσεις αφορούν εξαιρετικά μικρά ποσά, όταν μετατρέπονται σε USD με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία και η πλειονότητα των εξαργυρώσεων είναι μικρότερη από 1 $.

Στην καλύτερη περίπτωση, εάν κερδίζετε 0,00000010 BTC (το υψηλότερο προσφερόμενο ποσοστό) για την προβολή μιας διαφήμισης 10 δευτερολέπτων (ο συντομότερος χρόνος που απαιτείται), μπορείτε να κερδίζετε ένα σεντ ΗΠΑ κάθε 100 δευτερόλεπτα ή 36 σεντ ανά ώρα.

Παραπομπή σε άλλους

Ωστόσο, η παρακολούθηση διαφημίσεων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο CoinBulb. Έχουν επίσης ένα ενεργό πρόγραμμα παραπομπής και ένα καθημερινό πρόγραμμα μπόνους.

Το πρόγραμμα παραπομπής CoinBulb σάς επιτρέπει να κερδίσετε το 8,5% των κερδών κλικ οποιουδήποτε αναφέρετε, καθώς και το 1,5% από τις καταθέσεις τους στην πλατφόρμα.

Εάν διαθέτετε premium συνδρομή, μπορείτε να κερδίσετε διπλάσιο ποσό από τα δικά σας κλικ και 17,5% των κλικ των παραπομπών σας και 12,5% κέρδη από τις καταθέσεις τους.

Εάν συνδέεστε κάθε μέρα για ένα μήνα ως κλικ, κερδίζετε 10 ημέρες premium συνδρομής ως ανταμοιβή για την αφοσίωσή σας. Εάν χάσετε μια μέρα ή θέλετε να αγοράσετε συνδρομή premium (η οποία κερδίζει διπλάσια ανταμοιβή κλικ), πρέπει να την αγοράσετε από ένα „υπόλοιπο διαφήμισης“, που σημαίνει ότι θα μετακινήσετε μέρος του mBTC που έχετε κερδίσει στο CoinBulb από τον λογαριασμό σας υπόλοιπο (το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί) στο „υπόλοιπο διαφήμισης“, το οποίο δεν μπορεί να είναι.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να πληρώνεστε με πραγματικά μετρητά για να παρακολουθείτε διαφημίσεις και άλλα πράγματα που κάνετε ήδη στο διαδίκτυο με ιστότοπους όπως InboxDollars.com, Swagbucks.comκαι FusionCash.com? Λοιπόν, τώρα ξέρεις.

Πώς και πότε σας πληρώνει το CoinBulb;

Το CoinBulb έχει δύο μεθόδους ανάληψης και δύο όρια εξαργύρωσης.

  • Εάν κάνετε ανάληψη χειροκίνητα, το όριο είναι 20.000 Satoshis ή 0,0002 BTC. (περίπου 2,00 $ κατά τη μετατροπή)
  • Εάν μεταφέρετε το υπόλοιπό σας στο FaucetHub, το όριο είναι 5.000 Satoshis ή 0,00005 BTC (περίπου 5,00 $ κατά τη μετατροπή)

Όλες οι εξαργυρώσεις υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός 48 ωρών.

Επομένως, είναι σαφές ότι αυτή δεν είναι μια πηγή εισοδήματος στην οποία μπορείτε να βασιστείτε μόλις ολοκληρώσετε τη μετατροπή του BTC σε USD. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για πολύ λίγα χρήματα, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε και άλλες εναλλακτικές όπως π.χ Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com.

Πώς εγγράφεστε στο CoinBulb;

Απλώς μεταβείτε στο CoinBulb και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Τι μας αρέσει στο CoinBulb

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα θετικά που μας αρέσουν στο CoinBulb.

Πληρώνει πραγματικά Bitcoin

Δεν λαμβάνετε πολλούς ιστότοπους που πληρώνουν σε Bitcoin, αλλά μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε Bitcoin σε αυτήν την πλατφόρμα, το οποίο μπορείτε να κρατήσετε ή να μετατρέψετε σε USD.

Εύκολη δουλειά

Το να κάνετε κλικ και να παρακολουθείτε διαφημίσεις είναι κυριολεκτικά ο ευκολότερος τρόπος με τον οποίο ένα άτομο μπορεί να κερδίσει ανταμοιβές, απαιτώντας λίγη προσπάθεια ή προσοχή.

Παράπονα CoinBulb

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε. Θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε εάν πρόκειται για παραβιάσεις ή όχι.

Δεν υπάρχει βαθμολογία BBB

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του κειμένου, το CoinBulb δεν διαθέτει καταχώριση Better Business Bureau, επομένως δεν θα μπορείτε να επαληθεύσετε καμία πληροφορία εκεί. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τη συμφωνία για όσους από εσάς δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις αξιολογήσεις.

Χαμηλά κέρδη

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει παραπάνω, το καλύτερο σενάριο με το CoinBulb είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε περίπου 36 σεντς την ώρα. Αν και το κλικ και η παρακολούθηση διαφημίσεων είναι σίγουρα εύκολο, αυτός είναι επίσης ο λόγος που δεν πρόκειται να κερδίσετε πολλά χρήματα κάνοντας αυτό!

Ευτυχώς, υπάρχουν ιστότοποι όπως Swagbucks.com, Fusioncash.comκαι Inboxdollars.com που θα σας πληρώσει για να κάνετε ό,τι ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως να κάνετε κλικ σε διαφημίσεις ή να παρακολουθήσετε βίντεο. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα κάνοντας έρευνες στο SurveyJunkie.com. Αυτές είναι όλες οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις για το CoinBulb που μπορεί να σας πληρώσουν περισσότερο.

Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια ευκαιρία να αποκτήσετε πραγματικό εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για υψηλότερο παθητικό εισόδημα.

Ο λογαριασμός εκκαθαρίστηκε μετά από 60 ημέρες

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην το γνωρίζουν αυτό εκτός και αν διαβάσουν τους όρους παροχής υπηρεσιών, αλλά εάν δεν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας τουλάχιστον μία φορά σε μια περίοδο 60 ημερών, όλα τα κέρδη σας θα επαναφορά στο μηδέν και δεν θα μπορείτε να το αποσύρετε.

Είναι το CoinBulb νόμιμο ή απάτη;

Το CoinBulb δεν είναι απάτη, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο; Εάν είστε αισιόδοξος, μπορείτε να δείτε το CoinBulb ως μια επένδυση, ως έναν τρόπο για να αποθηκεύσετε λίγο Bitcoin, ελπίζοντας ότι το Bitcoin θα αυξηθεί σε αξία και θα αποκομίσετε τα οφέλη. Ωστόσο, αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή, για να αγοράσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς, το CoinBulb μπορεί να μην είναι ο σωστός τρόπος προς το παρόν.

Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε πολλαπλές ροές εισοδήματος. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα συμπληρώνοντας έρευνες στο SurveyJunkie.com ή κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις και κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθηση βίντεο, παίζοντας παιχνίδια και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως InboxDollars.com, SwagBucks.comκαι FusionCash.com.

Εάν προτιμάτε μια διαδικτυακή επιχειρηματική ευκαιρία για να αποκτήσετε εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης, τότε μπορεί να θέλετε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, αυτή είναι η γνώμη μου για το CoinBulb. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να βρείτε την απάντησή σας σε αυτές Σελίδα FAQ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις ή σχόλια, αφήστε τις παρακάτω στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar