Αναθεώρηση ChampCash: Κερδίστε χρήματα με το Smartphone ή την απάτη σας;

0
Αναθεώρηση ChampCash: Κερδίστε χρήματα με το Smartphone ή την απάτη σας;

Καθώς μιλάμε, πιθανότατα έχετε πολλές εφαρμογές που τρέχουν στο smartphone σας. Οι εφαρμογές προφανώς κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα κατεβάζοντας ορισμένες εφαρμογές; Μπορεί να το γνωρίζετε ήδη και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνετε στο διαδίκτυο διαβάζοντας Κριτικές ChampCash για να δείτε αν αυτή η εφαρμογή είναι η πραγματική συμφωνία. Αυτό Κριτική ChampCash θα καλύψει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε, επομένως πριν πατήσετε το κουμπί λήψης, διαβάστε πρώτα αυτήν την κριτική!

Τι είναι το ChampCash;

ChampCash.com ξεκίνησε το 2013 στην Haryana της Ινδίας και η εφαρμογή έχει περισσότερες από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο. Το ChampCash είναι μια εφαρμογή για κινητά, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και ένα εκατομμύριο δολάρια με την εφαρμογή τους. Φέρεται ότι πληρώνεστε επειδή κάνετε μικρές εργασίες και παραπέμπετε άτομα για λήψη της εφαρμογής τους.

Πώς λειτουργεί το Champcash;

Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να γνωρίζετε:

  1. Όταν κατεβάζετε την εφαρμογή ChampCash και δημιουργείτε έναν λογαριασμό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε μια «πρόκληση». Η πρόκληση είναι να εγκαταστήσετε 6-10 άλλες εφαρμογές, να εκκινήσετε κάθε εφαρμογή και να την διατηρήσετε ανοιχτή για 2-5 λεπτά και να την κρατήσετε εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας για 10 ή περισσότερες ημέρες. Για την ολοκλήρωση της αρχικής πρόκλησης, κερδίζετε μια χρηματική ανταμοιβή 1 $.
  2. Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό παραπομπής σας για να κάνετε 7 φίλους σας να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να ολοκληρώσουν την πρόκληση.
  3. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChampCash ως εφαρμογή GPT και να ολοκληρώσετε έρευνες, να κάνετε ηλεκτρονικές αγορές με εκπτώσεις και ούτω καθεξής.

Το ChampCash είναι ξεκάθαρο ότι εσείς και οι φίλοι σας κερδίζετε όλοι ανταμοιβές με την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας την „πλατφόρμα MLM“ τους. Εσείς και όλοι οι φίλοι σας λαμβάνετε μια μικρή προμήθεια για κάθε ενέργεια που ολοκληρώνετε στην εφαρμογή και λαμβάνετε 15 – 25 σεντ για κάθε φίλο που εντάσσεται.

Οι ανταμοιβές ChampCash δίνονται μερικές φορές ως πόντους, οι οποίοι μπορούν να μετατραπούν σε χρήματα ή μερικές φορές ως κατ‘ αποκοπή ποσοστά. εξαρτάται από την προσφορά. Επειδή το ChampCash προέρχεται από την Ινδία, οι χρηματικές ανταμοιβές εμφανίζονται συνήθως σε ρουπίες Ινδίας, αλλά τα cashouts και οι χρηματικές μετατροπές δίνονται σε δολάρια, καθώς η εφαρμογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με Champcash;

Ενώ πολλές διαφημίσεις ChampCash ισχυρίζονται ότι μπορείτε να κερδίσετε „απεριόριστα χρήματα“ ή „ένα εκατομμύριο δολάρια“ με την εφαρμογή, τα περισσότερα πραγματικά ποσά εξαργύρωσης είναι πολύ μικρότερα. Οι περισσότερες κριτικές έχουν ισχυριστεί ότι κερδίζουν $10 και $20, αλλά δεν είναι σαφές πόσος χρόνος τους πήρε για να συγκεντρώσουν αυτές τις ανταμοιβές.

Τα περισσότερα χρήματα βρίσκονται στην πτυχή της πρόσληψης του επιχειρηματικού τους μοντέλου. Εχουν ένα Επιχειρηματικό μοντέλο 7 επιπέδων όπου η προμήθεια καταβάλλεται σε 7 επίπεδα. Κάθε άτομο στην ομάδα σας θα πρέπει στη συνέχεια να εγκαταστήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εφαρμογών κάθε μήνα (ο αριθμός των εφαρμογών μπορεί να διαφέρει) όπου θα κερδίσετε μια προμήθεια. Για παράδειγμα, στο επίπεδο ένα, εάν κάθε μία από τις 10 παραπομπές σας κατεβάσει 6 εφαρμογές, θα κερδίσετε περίπου 3,00 $.

Εάν αυτοί οι αριθμοί δεν σας ακούγονται πολλά υποσχόμενοι και δεν σας αρέσει η ιδέα να πρέπει να προσλαμβάνετε άτομα για λήψη εφαρμογών, υπάρχουν και άλλες πιο ανταποδοτικές εναλλακτικές. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com, FusionCash.comκαι InboxDollars.com και κερδίστε χρήματα και δωροκάρτες κάνοντας ό,τι κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως διαβάζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολουθώντας βίντεο και παίζοντας παιχνίδια. Μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε χρήματα κάνοντας έρευνες με έναν ιστότοπο όπως SurveyJunkie.com.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς και πότε σας πληρώνει το Champcash;

Πολλές εργασίες ChampCash αξίζουν πόντους. Επί του παρόντος, 1000 πόντοι ChampCash αξίζουν $1.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το ChampCash μόλις ο λογαριασμός σας φτάσει σε υπόλοιπο 10 $. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τις επιβραβεύσεις και τα χρήματα ChampCash με τραπεζική μεταφορά ή χρησιμοποιώντας το υπόλοιπό σας στο ChampCash για να ανανεώσετε ένα προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Champcash;

Για να εγγραφείτε στο ChampCash, πρέπει κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή, στη συνέχεια λάβετε ένα αναγνωριστικό χορηγού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο να βρείτε ένα αναγνωριστικό χορηγού ChampCash. η ενότητα σχολίων της εφαρμογής στο Google Play store είναι γεμάτη από αυτά.

Μόλις ολοκληρώσετε την αρχική πρόκληση λήψης 10 εφαρμογών, θα σας δοθεί το δικό σας αναγνωριστικό χορηγού και θα το χρησιμοποιήσετε για να στρατολογήσετε άλλους.

ChampCash Hacks

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς το ChampCash πληρώνει τα μέλη που δεν κάνουν καμία αρχική επένδυση και δεν πληρώνουν χρήματα. Ωστόσο, το ChampCash κερδίζει χρήματα με δύο τρόπους:

  1. Πωλούν το δίκτυό τους σε προγραμματιστές για να ενθαρρύνουν τις λήψεις εφαρμογών. Ο μεγάλος αριθμός λήψεων και εγκαταστάσεων είναι καλός για νέες εφαρμογές και πολλές εταιρείες είναι πρόθυμες να πληρώσουν για την έκθεση.
  2. Χρησιμοποιούν διαφημίσεις και χορηγούμενες δραστηριότητες στο ChampCash. Όλες οι δραστηριότητες GPT στο ChampCash χρηματοδοτούνται και υπάρχουν επίσης διαφημίσεις προβολής στην εφαρμογή.

Δεδομένου ότι μόνο μία διεύθυνση IP/σήμα Wi-Fi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση στο ChampCash κάθε φορά, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να χακάρουν το ChampCash έχοντας πολλά τηλέφωνα και αλλάζοντας χειροκίνητα τις διευθύνσεις IP για να συγκεντρώσουν ανταμοιβές πιο γρήγορα. Με τέτοιου είδους προσπάθειες, είναι δυνατό να πολλαπλασιάσετε τις ανταμοιβές ChampCash, αλλά φυσικά, πρόκειται για παραβίαση των Όρων και πιθανότατα θα σας αποκλειστεί εάν σας πιάσουν.

Τι μας αρέσει στο ChampCash

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που μας αρέσει σε αυτήν την εφαρμογή.

Πληρώνεστε για μικρές εργασίες

Πιθανότατα να κατεβάζετε εφαρμογές και να παρακολουθείτε βίντεο όλη την ώρα, οπότε γιατί να μην πληρώνεστε για να κάνετε αυτό που θα κάνατε ούτως ή άλλως. Έτσι, είναι ένας καλός τρόπος για να βγάλετε ένα μικρό παράπλευρο εισόδημα κάνοντας μικρές εργασίες.

Όριο πληρωμής

Ορισμένες εφαρμογές έχουν αρκετά υψηλά ελάχιστα όρια πληρωμής, αλλά το ChampCash έχει μόνο ένα ελάχιστο ποσό εξαργύρωσης 10 $. Έτσι, μόλις φτάσετε αυτό το ποσό, μπορείτε απλώς να κάνετε ανάληψη των κερδών σας.

Καταγγελίες ChampCash

Τώρα που εξετάσαμε τα πράγματα που μας άρεσαν, ήρθε η ώρα να βουτήξουμε σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε για αυτήν την εφαρμογή.

Αρκετά για να πληρώσετε τους λογαριασμούς;

Ρεαλιστικά, η εφαρμογή πληρώνει μόνο μερικά σεντς ανά εργασία, επομένως δεν φαίνεται να είναι η πιο αξιόπιστη πηγή εισοδήματος. Για πολλούς ανθρώπους, αυτός μπορεί να μην φαίνεται ο ιδανικός τρόπος για να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα στο διαδίκτυο.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε πραγματικά χρήματα. Μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε σε ιστότοπους όπως Swagbucks.comκαι FusionCash.com όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας ό,τι κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως να επισκεφτείτε ιστότοπους, να παρακολουθήσετε βίντεο, να διαβάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες μικρές εργασίες ή ακόμα και να ολοκληρώσετε έρευνες στο διαδίκτυο με έναν ιστότοπο όπως SurveyJunkie.com.

Αλλά αν προτιμάτε ένα εισόδημα πλήρους ή μερικής απασχόλησης που θα πληρώνει τους λογαριασμούς με συνέπεια, ίσως θέλετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Έτσι, όλες αυτές είναι καλές εναλλακτικές λύσεις για το ChampCash και είναι καλό να κρατάτε τις επιλογές σας ανοιχτές.

Διασκεδαστικές μαρτυρίες

Έχουν μαρτυρίες πάνω τους αρχική σελίδα από χρήστες όπως το “John Doe“ και το “Jane Doe“ που είναι απλώς τυπικές στοκ φωτογραφίες, επομένως είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η νομιμότητα αυτών των μαρτυριών και των αξιώσεων εισοδήματος που κάνουν.

Γεμίζει το τηλέφωνό σας

Ένα από τα πιο κοινά παράπονα του ChampCash, ακόμη και από χαρούμενους χρήστες, είναι ότι γεμίζει το τηλέφωνό σας με πολλές άχρηστες εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές ενδέχεται επίσης να έχουν εκτεταμένες άδειες πρόσβασης σε δεδομένα στο τηλέφωνό σας και πρέπει να τις χρησιμοποιείτε για αρκετά λεπτά και να τις διατηρείτε στο τηλέφωνό σας για αρκετές ημέρες. Όχι μόνο οι δικές σας ανταμοιβές, αλλά οι ανταμοιβές που λαμβάνετε από την υπόλοιπη ομάδα σας, εξαρτώνται από αυτήν την επαναλαμβανόμενη λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών. Για άτομα που δεν έχουν μεγάλη ποσότητα ελεύθερης μνήμης στα τηλέφωνά τους, αυτό είναι δυσκίνητο.

Είναι το ChampCash νόμιμο ή απάτη;

Το ChampCash μάλλον δεν είναι μια εφαρμογή που συνιστάται. Οι αξιώσεις κερδών στον ιστότοπό τους είναι λίγο αμφισβητήσιμες, ιδιαίτερα όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν κερδίσει $10-$20.

Αλλά υποπτεύομαι ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτά που κερδίζετε στο ChampCash δεν είναι αρκετά χρήματα. Τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να έχετε πολλαπλές ροές εισοδήματος και να μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι.

Ευτυχώς, υπάρχουν ιστότοποι όπως SurveyJunkie.com και FusionCash.com και αυτό σας πληρώνει για πράγματα που κάνετε στο Διαδίκτυο, όπως η επίσκεψη σε ιστότοπους, η συμμετοχή σε έρευνες και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια ευκαιρία για σταθερό εισόδημα πλήρους απασχόλησης που μπορεί να γίνει παθητικό, ίσως θελήσετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Επομένως, ίσως αξίζει να εξερευνήσετε αυτές τις επιλογές για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε περισσότερα.

Λοιπόν, αυτή είναι η γνώμη μου για το ChampCash. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές Σελίδα FAQ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις ή σχόλια, αφήστε τις παρακάτω στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar