Αναθεώρηση σχεδιαγράμματος εισερχομένων: Νόμιμη σειρά μαθημάτων ψηφιακού μάρκετινγκ ή απάτη;

1
Αναθεώρηση σχεδιαγράμματος εισερχομένων: Νόμιμη σειρά μαθημάτων ψηφιακού μάρκετινγκ ή απάτη;

Οι άνθρωποι πάντα αναζητούν τρόπους για να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά μαθήματα διαδικτυακού μάρκετινγκ και email εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι σας βοηθούν να κερδίσετε χρήματα. Είναι όμως αυτά τα μαθήματα απάτη ή αξίζει τον κόπο; Εάν κάνετε αυτήν την ερώτηση, πιθανότατα έχετε ψάξει σε αρκετές Κριτικές του Inbox Blueprint. Αν θέλετε να μάθετε τη συγκλονιστική αλήθεια, διαβάστε οπωσδήποτε αυτό Αναθεώρηση σχεδιαγράμματος εισερχομένων για να δείτε αν αυτό το μάθημα αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας.

Τι είναι το Inbox Blueprint;

Το Inbox Blueprint ανήκει σε Lurn.com, και ιδρύθηκε το 2016 από την Anik Singal. Ισχυρίζεται ότι έχει ένα αποδεδειγμένο σύστημα ψηφιακών εκδόσεων που του κέρδισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 16 μήνες. Το εν λόγω Inbox Blueprint είναι βασικά ένα μάθημα βήμα προς βήμα που αποκαλύπτει πώς να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση στο διαδίκτυο μέσω του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς λειτουργεί το Inbox Blueprint;

Με το Inbox Blueprint, δημιουργείτε μια απλή σελίδα προορισμού στην οποία προσφέρετε ένα ebook με δυνατότητα λήψης σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση email του επισκέπτη. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο, μόνο τη σελίδα προορισμού και το Inbox Blueprint παρέχει εκατοντάδες ηλεκτρονικά βιβλία από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, επομένως δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μόνοι σας την ανταμοιβή.

Όταν ένας επισκέπτης συμμετέχει στη λίστα σας, τον ανακατευθύνετε σε μια σελίδα συνεργάτη που τον ευχαριστεί για την εγγραφή του και δίνει στον επισκέπτη μια άμεση προσφορά. Εάν αποδεχτούν την προσφορά, τότε λαμβάνετε προμήθεια για την πώληση και ήδη βγάζετε χρήματα από τον επισκέπτη.

Στη συνέχεια, μέσω της λίστας email σας, χρησιμοποιείτε αυτόματα απαντήσεις και μεταδίδετε email για να προωθήσετε συνεργάτες και να κερδίσετε παθητικά έσοδα.

Πόσο κοστίζει το Inbox Blueprint;

Το Inbox Blueprint περιλαμβάνει τα εξής:

8 εκπαιδευτικές ενότητες βίντεο που σας δείχνουν πώς να:

◦ Προσδιορίστε μια θέση

◦ Επιλέξτε μια σελίδα συμμετοχής

◦ Επιλέξτε μια σελίδα ευχαριστιών

◦ Δημιουργήστε email από πρότυπα

◦ Ηγετικό ρόλο στα email

◦ Κυκλοφορήστε τα δικά σας προϊόντα

◦ Δημιουργήστε κίνηση

◦ Αναλύστε και βελτιστοποιήστε τη διοχέτευση σας

Πρόσβαση στο λογισμικό LaunchPad, το οποίο περιλαμβάνει:

◦ Πάνω από 30 αυτοματοποιημένες θέσεις

◦ 4000 πρότυπα σελίδων συμμετοχής

◦ 20.500 επώνυμα κομμάτια περιεχομένου για χρήση σε email

◦ Ενσωμάτωση με το SendLane

Δωρεάν μπόνους όπως:

◦ Ετήσια πλατινένια συνδρομή στην πλατφόρμα Lurn Masters

◦ Εκπαίδευση Traffic Academy

◦ Πρόγραμμα γρήγορης εκκίνησης 6 εβδομάδων

◦ 12 μήνες απεριόριστη υποστήριξη και βοήθεια

Το Inbox Blueprint λέει ότι το συνολικό κόστος όλου αυτού του λογισμικού και της εκπαίδευσης αξίζει 21.967 $. Το Inbox Blueprint κοστίζει 997 $, αλλά μπορεί επίσης να αγοραστεί σε τρεις δόσεις των 397 $.

Αυτή η τιμή μπορεί να φαίνεται πολύ ακριβή για κάποιους. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε χωρίς μια μεγάλη αρχική επένδυση, όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ΔΩΡΕΑΝ για να δείτε αν σας ταιριάζει καλύτερα χωρίς να φοβάστε ότι θα χάσετε χρήματα.

Αν δεν θέλετε να επενδύσετε σε μια επιχείρηση αυτή τη στιγμή, αλλά θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, υπάρχουν άλλοι ιστότοποι που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com. Είναι εντελώς δωρεάν για να ξεκινήσετε και να κερδίσετε χρήματα.

Τι μας αρέσει στο Inbox Blueprint

Ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτό το μάθημα.

Διαπιστευμένο BBB

Η Lurn Inc, στην οποία ανήκει το Inbox Blueprint, διαθέτει ένα Βαθμολογία Α+ με το Better Business Bureau τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης και ανταποκρίνονται πολύ στην επίλυση παραπόνων, επομένως αυτό είναι καλό αν δώσετε προσοχή σε αυτούς τους τύπους αξιολογήσεων.

Απεριόριστη υποστήριξη 12 μηνών

Έχουν προπονητές που μπορούν να σας βοηθήσουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για ένα χρόνο.

Καταγγελίες σχεδιαγράμματος εισερχομένων

Κανένα μάθημα δεν είναι 100% τέλειο, οπότε ας δούμε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που μπορεί να αποθαρρύνουν ορισμένους από εσάς.

Οχι επιστροφές

Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, έχουν α καμία πολιτική επιστροφής χρημάτωνοπότε αν αισθάνεστε ότι είναι πολύ προχωρημένο ή δεν θέλετε να συνεχίσετε το μάθημα, δεν θα είστε τυχεροί καθώς δεν θα επιστρέψουν τα χρήματα για την αγορά σας.

Το μάθημα είναι περιορισμένο

Το Inbox Blueprint έχει πολύ περιορισμένη εστίαση στο μάρκετινγκ μέσω email και στην πληρωμένη επισκεψιμότητα. Αν και αυτά είναι αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ, αποτελούν ένα μικρό υποσύνολο μιας τεράστιας σειράς τεχνικών ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες τεχνικές για κάθε άτομο. Δεν καλύπτει πραγματικά άλλες πτυχές μιας διαδικτυακής επιχείρησης, όπως το SEO ή το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ευτυχώς, Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι επικεντρώνεται στο πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ κυκλοφορία χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Προσέγγιση «Έγινε για σένα».

Το Inbox Blueprint ισχυρίζεται ότι μπορείτε να ρυθμίσετε και να εκτελείτε το σύστημα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε 20 λεπτά, χρησιμοποιώντας τα προσχεδιασμένα πρότυπα, επιλέγοντας μία από τις θέσεις τους, χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη περιεχομένου τους και εγγραφείτε στα δίκτυα συνεργατών τους.

Το πρόβλημα με αυτήν την προσέγγιση είναι ότι, ενώ είναι γρήγορη και απλή, δεν διδάσκει σε ένα άτομο τι πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζει για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να είναι επιτυχημένο και να δημιουργήσει παθητικό εισόδημα.

Ένας εντελώς νεοφερμένος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία και τις διαδικασίες και να μην έχει επιτυχία, γιατί δεν θα έχει μάθει πώς να δημιουργεί επισκεψιμότητα ή να δημιουργεί σχέσεις που κάνουν μια λίστα email πολύτιμη.

Γιατί τόσο ακριβό;

Η μέθοδος Inbox Blueprint δεν διδάσκει τίποτα μοναδικό ή συγκεκριμένο σχετικά με το email marketing που δεν μπορείτε να μάθετε αλλού, με λιγότερα χρήματα ή δωρεάν. Και πρέπει ακόμα να πληρώσετε για έναν τομέα, μια αυτόματη απάντηση και την πληρωμένη επισκεψιμότητα.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω όπου μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς να επενδύσετε τόσο μεγάλα ποσά όπως Πλούσιος Συνεργάτης που εστιάζει στη διδασκαλία πηγαίνετε να λαμβάνετε κυκλοφορία ΔΩΡΕΑΝ. Και μπορείτε να ξεκινήσετε με το WA αρχικά ΔΩΡΕΑΝ για να προσδιορίσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι.

Ωστόσο, εάν δεν σας ενδιαφέρει καθόλου να επενδύσετε σε μια επιχείρηση, υπάρχουν και άλλες ΔΩΡΕΑΝ ευκαιρίες όπως Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για πράγματα που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο.

Είναι νόμιμο το Inbox Blueprint ή απάτη;

Το Inbox Blueprint δεν είναι απάτη και διευθύνεται από την Anik Singal, η οποία είναι νόμιμος έμπορος ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι όμως αυτή η σωστή πορεία για εσάς;

Το κόστος της εκπαίδευσής τους είναι πολύ ακριβό για ορισμένους, και επίσης εστιάζουν μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης στο μάρκετινγκ μέσω email και στην πληρωμένη επισκεψιμότητα. Μπορεί να μην έχουν όλοι αυτό το κεφάλαιο για να επενδύσουν στο μάθημα ή την πληρωμένη κίνηση που πιθανότατα απαιτείται για να λειτουργήσει αυτό.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορούν να σας διδάξουν για το μάρκετινγκ Διαδικτύου όπως π.χ Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Αυτή είναι μια διαδικτυακή επιχειρηματική ευκαιρία που προσφέρει μια ΔΩΡΕΑΝ επιλογή για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε χρήματα πριν επενδύσετε στην επιχείρησή σας. Οπότε αυτή μπορεί να είναι μια επιλογή που αξίζει να εξερευνήσετε.

Λοιπόν, αυτή είναι η γνώμη μου για το Inbox Blueprint. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ίσως μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε αυτές Σελίδα FAQ. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις ή τα σχόλιά σας. Μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar