Αναθεώρηση εμπνευσμένων απόψεων: Νόμιμη ή δυσάρεστη απάτη προς αποφυγή;

0
Αναθεώρηση εμπνευσμένων απόψεων: Νόμιμη ή δυσάρεστη απάτη προς αποφυγή;

Οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα έχουμε ενοχλήσει κάποιον λόγω μιας γνώμης που έχουμε μοιραστεί. Μπορεί να ένιωθες και άσχημα για αυτό. Λοιπόν δεν πρέπει! Για να πω την αλήθεια, έπρεπε να πληρωθείς για τα δύο σεντ σου! Εταιρείες όπως η Inspired Opinions το γνωρίζουν αυτό. Άρα είναι πρόθυμοι να σε πληρώσουν για τη γνώμη σου. Αλλά μάλλον αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό και γι‘ αυτό περνάτε κάποια Κριτικές Inspired Opinions.

Ευτυχώς κάναμε την έρευνα για εσάς σε αυτό Αναθεώρηση εμπνευσμένων απόψεων. Θα αποκαλύψουμε τα καλά, τα κακά και τα άσχημα της εταιρείας. Αν ήμουν στη θέση σου, θα διάβαζα προσεκτικά με βάση αυτά που ξεθάψαμε.

Σχετικά με τις εμπνευσμένες απόψεις

Εμπνευσμένη γνώμη που βρέθηκε στο InspiredOpinions.com είναι μια εταιρεία διαδικτυακών ερευνών που πληρώνει άτομα για να μοιραστούν τη γνώμη τους, να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσκοπήσεων μέσω τηλεφώνου και να συμμετέχουν σε ομάδες εστίασης. Η εταιρεία είναι τμήμα της Schlesinger Associates; μια εταιρεία έρευνας μάρκετινγκ που ιδρύθηκε από τη Sarah Schlesinger το 1966. Επί του παρόντος έχουν την έδρα τους στο Iselin του New Jersey.

Πώς λειτουργούν οι εμπνευσμένες απόψεις;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Inspired Opinion ανταμείβει άτομα σαν εμάς για την ανταλλαγή απόψεων και απόψεων που επηρεάζουν την ανάπτυξη της τεχνολογίας, της υγειονομικής περίθαλψης, των τροφίμων και πολλά άλλα. Ως συμμετέχων, έχετε τρεις επιλογές.

  • Πάρτε έρευνες στο διαδίκτυο.
  • Συμμετέχετε σε ομάδες εστίασης αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε από τα 16 γραφεία τους στις ΗΠΑ.
  • Απαντήστε σε ερωτήσεις τηλεφωνικά.

Επομένως, αν σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο διαδίκτυο, να απαντήσετε σε μερικές δημογραφικές ερωτήσεις προφίλ που βοηθούν τις Εμπνευσμένες Απόψεις να σας ταιριάζουν με τις έρευνες που σας ταιριάζουν και τελικά να ανταμειφθείτε για το χρόνο σας.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε με εμπνευσμένες απόψεις;

Πρώτα απ ‚όλα, το Inspired Opinions ανταμείβει τους συμμετέχοντες με δωροκάρτες, όχι πραγματικά μετρητά. Τούτου λεχθέντος, ό,τι κερδίζετε με το Inspired Opinions δεν είναι ξεκάθαρο. Θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως τα δημογραφικά σας στοιχεία και η προσφορά και η ζήτηση. Αυτό είναι σύνηθες για εταιρείες ερευνών όπως αυτή.

Όταν συμμετέχετε σε μια έρευνα, θα κερδίζετε πόντους. 100 πόντοι ισοδυναμούν με 1 $ που μπορούν να εξαργυρωθούν για μια δωροκάρτα ίσης αξίας. Η γενική άποψη από τρέχοντες και προηγούμενους χρήστες είναι ότι μπορείτε να περιμένετε να κάνετε δωροκάρτες αξίας έως και 200 ​​$ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα ποσό που μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό, αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Επομένως, εάν προτιμάτε να κάνετε μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς και πότε σας πληρώνουν οι εμπνευσμένες απόψεις;

Το Inspired Opinions σας πληρώνει 7 ημέρες μετά την υποβολή αιτήματος πληρωμής. Τούτου λεχθέντος, το ελάχιστο όριο πληρωμής είναι 10 $ που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1000 πόντους για να λάβετε τη δωροκάρτα των 10 $. Εάν δεν είστε λάτρης των δωροκαρτών και προτιμάτε πραγματικά μετρητά, εξετάστε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε έρευνες SurveyJunkie.com. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πραγματικά μετρητά κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως παρακολούθηση βίντεο, επίσκεψη σε ιστότοπους και πολλά άλλα στο SwagBucks.com και FusionCash.com.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω σε εμπνευσμένες απόψεις;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email και μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας για να ξεκινήσετε. Θα λάβετε μια σειρά ερωτήσεων για να προσδιορίσετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για διαθέσιμες μελέτες τη στιγμή της εγγραφής. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα συμπληρώσετε μια φόρμα ιστού που αναφέρει την ηλικία, τη φυσική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, το φύλο και ούτω καθεξής.

Θα έχετε την επιλογή είτε να ανεβάσετε αμέσως μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας είτε να την ορίσετε αργότερα. Εάν δεν το ανεβάσετε αμέσως, ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε αναμονή μέχρι να τον ανεβάσετε. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε το email σας πριν ξεκινήσετε.

Εμπνευσμένες απόψεις Παράπονα

Πιθανότατα σκέφτεστε ότι θα έχετε μια μέρα στο γήπεδο με εμπνευσμένες απόψεις με βάση αυτά που μόλις διαβάσατε. Αλλά ίσως θέλετε να διαβάσετε μερικές κόκκινες σημαίες που συναντήσαμε για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε εάν η ευκαιρία αξίζει τον χρόνο σας.

Μην εγκαταλείπετε τη δουλειά σας

Το Inspired Opinions δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που μπορείς να χαρακτηρίσεις μεροκάματο. Οι ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα μπορεί να είναι σπάνιες, καθώς ο ανταγωνισμός για αυτές τις έρευνες είναι αρκετά υψηλός. Θα χρειαστεί επίσης να ταιριάξετε ένα πολύ συγκεκριμένο δημογραφικό στοιχείο για να έχετε πιθανότητες να λάβετε καλές συναυλίες. Ορισμένοι συμμετέχοντες στο πάνελ έχουν πάει για εβδομάδες και σε ορισμένες περιπτώσεις μήνες χωρίς να έχουν βαθμολογήσει καμία ευκαιρία έρευνας αγοράς. Επομένως, μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε τη δουλειά σας, εάν η μόνη σας άλλη επιλογή είναι οι εμπνευσμένες απόψεις.

«Προτιμώ πραγματικά μετρητά!»

Μπορείτε να κερδίσετε μόνο δωροκάρτες και δωρεάν δείγματα ως συμμετέχων στο πάνελ του Inspired Opinions. Ξέρω ότι αυτό είναι μια τεράστια κόλαση για όσους προτιμούν τα κρύα σκληρά μετρητά.

Ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε για να βγάλετε χρήματα

Αυτή η εταιρεία δεν είναι εξ ολοκλήρου μια ευκαιρία για εργασία στο σπίτι, καθώς μερικές φορές μπορεί να αναγκαστείτε να επισκεφτείτε μια εγκατάσταση ομάδας εστίασης για να πληρωθείτε για αυτές τις σπουδές. Το αέριο και άλλα έξοδα είναι σε εσάς, καθώς δεν λένε αν θα καλύψουν το κόστος των χιλιομέτρων σας.

Γιατί είσαι τόσο μοχθηρός;

Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε γιατί αυτή η εταιρεία θα απαιτούσε στοιχεία ταυτότητας ή άδειας οδήγησης. Καμία άλλη εταιρεία ερευνών δεν το κάνει αυτό. Οπότε μου φαίνεται υπερβολικό.

Εμπνευσμένες απόψεις Εναλλακτικές

Αν σας παραξενεύει το πώς λειτουργεί το Inspired Opinions, το καταλαβαίνω απόλυτα. Ευτυχώς, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε πραγματικά μετρητά σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com. Επίσης, δεν χρειάζεται να κινήσετε έναν μυ για να κερδίσετε χρήματα με αυτές τις ευκαιρίες.

Οι εμπνευσμένες απόψεις είναι νόμιμες ή απάτη;

Η Inspired Opinions είναι τμήμα του Ομίλου Schlesinger. μια ερευνητική εταιρεία 40 ετών σίγουρα δεν είναι απάτη. Δεν συναντήσαμε κανέναν που δεν ανταμείφθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας. Αλλά το γεγονός ότι δεν σας πληρώνουν σε πραγματικά μετρητά ή μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας για άθλιες δωροκάρτες είναι χάλια για όσους από εσάς προτιμούν πραγματικά χρήματα.

Αλλά για την υπεράσπισή τους δεν χρειάζεται να κάνετε ομάδες εστίασης. Παρέχουν περισσότερους από έναν τρόπους για να κερδίσετε, βελτιώνοντας τις πιθανότητές σας να μετρήσετε τη γνώμη σας. Αλλά μην περιμένετε να κάνετε τη ζωή που αλλάζει χρήματα με αυτή την ευκαιρία.

Με αυτό λοιπόν, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής σε άλλους ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com για να αυξήσετε το εισόδημά σας και τις πιθανότητες να κερδίσετε.

Ωστόσο, αν θέλετε να κερδίσετε ένα εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης στο σπίτι που να μπορεί πραγματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς, τότε μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν αυτά είναι όλα από εμένα για το Insapired Opinion. Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε τι πιστεύετε για αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία με την οποία μπορεί να είχατε εμπειρία. Επομένως, μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ευκαιρία, μπορείτε να τις διαβάσετε Σελίδα συχνών ερωτήσεων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar