Ένα επιχειρηματικό εργαλείο που δεν μπορώ να πάω χωρίς

7
Ένα επιχειρηματικό εργαλείο που δεν μπορώ να πάω χωρίς

Είμαι φθηνός όταν πρόκειται να αγοράσω εργαλεία για το blog και την επιχείρησή μου. Αντί να πληρώσω λίγα χρήματα για να διορθώσω ένα πρόβλημα, θα ξοδέψω αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να το διορθώσω μόνος μου. Έχω αφιερώσει συχνά πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσω την παρουσία μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να επενδύσω σε ένα ισχυρό πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να πάρω τον έλεγχο της επιχείρησής μου. Έχω μάθει με τον δύσκολο τρόπο αυτό μερικές φορές η δωρεάν επιλογή δεν είναι πάντα η σωστή.

Περιλαμβάνονται σύνδεσμοι συνεργατών. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη εδώ.

Εκεί είναι που CoSchedule Παρόλο που είμαι «φτηνός», πληρώνω πρόθυμα για το CoSchedule γιατί δεν θέλω να πάω χωρίς αυτό.

Γιατί; CoSchedule βοηθά bloggers όπως εσείς να τοποθετήσουν όλους τους λογαριασμούς ιστολογίου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια οθόνη, όλα μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα πρόγραμμα, να σχεδιάσετε όλες τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, τις προωθήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την εβδομάδα, το μήνα ή το έτος ταυτόχρονα. Είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό συντακτικό ημερολόγιο, πρόγραμμα και διοργανωτής ομάδας. Βασικά βάζει ολόκληρη την επιχείρησή σας σε ένα μέρος δίνοντάς σας τον έλεγχο των πάντων.

Αξίζει εντελώς λίγα χρήματα, σωστά;

Έφτιαξα ένα γρήγορο βίντεο για να σας δείξω πώς λειτουργούν όλα:

Να σου αρέσει ό, τι βλέπεις? Παίρνω Προγραμματίστε εδώ!

Η πρόσβαση σε ολόκληρη την επιχείρησή σας σε μία οθόνη δεν είναι μόνο βολική, αλλά θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Ελπίζω ότι αυτό ήταν χρήσιμο! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Schreibe einen Kommentar