Έκθεση Συντελεστών 2020 — Γιορτάζουμε ένα μεγάλο έτος ανοιχτού κώδικα — Dronecode Foundation

1
Έκθεση Συντελεστών 2020 — Γιορτάζουμε ένα μεγάλο έτος ανοιχτού κώδικα — Dronecode Foundation

Στο Ίδρυμα Dronecode, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε άλλη μια υπέροχη χρονιά συνεισφορών στα έργα ανοιχτού κώδικα που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα μας. Πέρυσι λάβαμε τεράστια υποστήριξη από την κοινότητά μας, με περισσότερους από +300 μοναδικούς συνεισφέροντες να υποβάλλουν πάνω από +7.000 δεσμεύσεις ανάντη. Η μεγάλη κοινότητά μας κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας με αξιοσημείωτους τρόπους και κρατά τα έργα στην αιχμή της τεχνολογίας για τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερο από +4.000 Τραβήξτε αιτήματα σε όλα τα αποθετήρια το 2020.

Συντάξαμε μια έκθεση με την Τεχνική Διευθύνουσα Επιτροπή και τη βοήθεια των συντηρητών του έργου, περιγράφοντας τις κορυφαίες μετρήσεις που δείχνουν τον τεράστιο ρυθμό που διατηρούμε και ξεπερνάμε χρόνο με το χρόνο.

Μεταξύ των γραμμών που αφαιρέθηκαν και προστέθηκαν, περισσότερες από 7 εκατομμύρια γραμμές κώδικα άλλαξαν το 2020.

Αυτή η αναφορά επικεντρώνεται στη μέτρηση των συνεισφορών σε δεσμεύσεις, τη μοναδική και πιο βασική μονάδα στον έλεγχο έκδοσης. Αναγνωρίζουμε ότι οι συνεισφορές ήρθαν με πολλούς τρόπους πέρυσι, όπως η συμμετοχή σε ομάδες καθορισμού προτύπων, και θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή αναφορά για να γιορτάσουμε αυτές τις συνεισφορές.

Οι προγραμματιστές διέκοψαν τα έργα μας περισσότερες από 13 χιλιάδες φορές στο GitHub

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες προγραμματιστές που βοήθησαν στη διαμόρφωση των έργων μας τον τελευταίο χρόνο, ιδιαίτερα τους δεκάδες οργανισμούς που διέθεσαν πολλούς και τεράστιους πόρους στην κοινότητά μας.

Το Ίδρυμα Dronecode θέλει να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή του για την προώθηση της καινοτομίας και την οδήγηση για πιο ανοιχτή και προσβάσιμη τεχνολογία για την υποστήριξη της βιομηχανίας των Drone γενικά.

Αυτή η έκθεση κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη των μελών μας, τα οποία συνεχίζουν να υποστηρίζουν την αποστολή μας.

Schreibe einen Kommentar