Άδεια χρήσης ενός σήματος αξιοπιστίας ιστότοπου για την αύξηση των μετατροπών – EnVeritas Group

1
Άδεια χρήσης ενός σήματος αξιοπιστίας ιστότοπου για την αύξηση των μετατροπών – EnVeritas Group

Τίποτα δεν χτίζει εμπιστοσύνη όπως η αλήθεια, και οι περισσότεροι πελάτες εκτιμούν αλήθεια και ειλικρίνεια πάνω από όλα. ~Νάταλι Ντόιλ Όλντφιλντ

Τι είναι το σήμα εμπιστοσύνης;

Σήμα εμπιστοσύνης USA TodayΤο σήμα εμπιστοσύνης είναι ένα σήμα που τοποθετείτε στον ιστότοπό σας και έχει σκοπό να μεταφέρει ότι η εταιρεία σας είναι αξιόπιστη για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών ή προϊόντων.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο Τσάρλεστον και προσπαθείτε να βρείτε ένα μέρος για φαγητό, όταν βλέπετε ένα εστιατόριο με ένα σήμα στο παράθυρό του που ανακοινώνει «Ψηφίστηκε για το 2021 τα καλύτερα θαλασσινά στο Τσάρλεστον!» Είναι πιο πιθανό να δειπνήσετε εκεί παρά να συνεχίσετε να περπατάτε και να ελπίζετε ότι θα βρείτε μια καλύτερη επιλογή, σωστά;

Ή φανταστείτε ότι αντιμετωπίζετε πόνο στην πλάτη και αναζητάτε έναν τοπικό χειροπράκτη. Στη συνέχεια, βλέπετε έναν ιστότοπο με ένα σήμα που διακηρύσσει: „Ψηφίστηκε # 1 με τα περισσότερα αξιόπιστα στο Ντάλας“. Αυτό είναι καθησυχαστικό, σωστά;

Όταν μια επωνυμία, όπως η Aveeno, αναγνωρίζεται από μια εταιρεία (Parent Tested Parent Approved) για αριστεία, ένας εκδότης με αναγνωρίσιμο όνομα (Newsweek) μπορεί να συνεργαστεί με την PTPA για δημοσιεύουν αυτές τις πληροφορίεςδιευρύνοντας την ορατότητα όλων των εμπλεκόμενων ονομάτων.

Εάν η επωνυμία σας έχει αναγνωριστεί με κάποιο τρόπο από έναν εκδότη, τότε πρέπει να αδειοδοτήσετε αυτό το περιεχόμενο ή το σήμα εμπιστοσύνης για να το χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Η ομάδα EVG διαχειρίζεται αυτούς τους τύπους συμφωνιών αδειοδότησης.

Πώς μπορώ να προσθέσω ένα σήμα εμπιστοσύνης στον ιστότοπό μουσήμα εμπιστοσύνης brandspark

Εάν η επωνυμία σας έχει αναγνωριστεί με κάποιο τρόπο από έναν εκδότη, τότε πρέπει να χορηγήσετε άδεια χρήσης ενός σήματος εμπιστοσύνης για να το χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Η ομάδα EVG διαχειρίζεται αυτούς τους τύπους συμφωνιών αδειοδότησης.

Τι γίνεται αν έχω περιεχόμενο που αναγνωρίζει άλλες επωνυμίες στον ιστότοπό μου και θέλω να κερδίσω χρήματα από αυτό;

Σήμα εμπιστοσύνης newsweekΕάν, όπως το Newsweek, έχετε αναγνωρίσει την αριστεία άλλων μέσω δημοσιευμένου περιεχομένου και θέλετε αυτές οι επωνυμίες να αδειοδοτήσουν το σήμα εμπιστοσύνης σας, η EVG μπορεί να χειριστεί τις συμφωνίες αδειοδότησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή εσόδων και να κερδίσετε απόδοση της επένδυσής σας. Η φήμη και ο βαθμός επιρροής σας θα υπαγορεύσουν πόσο κερδοφόρα είναι τα σήματα αδειοδότησης, τα άρθρα και άλλες επιλογές για την επωνυμία σας.

Η ομάδα EVG μπορεί να διαχειριστεί όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι μεμονωμένες μάρκες συμμορφώνονται με τη συμφωνία και να διασφαλίσουμε ότι όλα τα μέρη έχουν αυτό που χρειάζονται.

Πώς μοιάζει ένα σήμα εμπιστοσύνης;

διαφήμιση που εμφανίζει ένα σήμα εμπιστοσύνηςΗ Ομάδα αδειών χρήσης επωνυμίας EVG έχει διαχειρίζεται συμφωνίες με αξιόλογους εκδότες όπως το BrandSpark, USA Today, Golfweek, Newsweek και Android Headlines. Το σήμα εμπιστοσύνης κάθε εκδότη αντικατοπτρίζει την επωνυμία του. Ο τρόπος με τον οποίο η αναγνωρισμένη επωνυμία επιλέγει να εμφανίσει το σήμα εμπιστοσύνης ποικίλλει.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αδειοδότηση και τον τρόπο δημιουργίας εσόδων από το περιεχόμενό σας ή να αποκτήσετε άδεια για την προβολή ενός σήματος στον ιστότοπο ή τις διαφημίσεις σας, επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα EVG.

Schreibe einen Kommentar